Respect.Labai labai didelis,nes ji to per tiek metų nusipelniusi.
Ji senai atrodo?Viešpatėlaiu,kad visos moterys tokių metų taip atrodytų!
Daina gera.Klipas vidutiniškas.
Viena iš nedaugelio Madonnos perliukų.
madonna tai senstanti, bet viska juk galima pakoreguoti chirurginiu budu, nes nesenstanciu smoniu nera, taciau nesakau jog tai blogai. kalbant apie klipa ir apie apdovanojimus, tai man ji pasirode pametusi sijona....
Sakydama "nesenstanti" turėjau omeny veikiau elgseną, o ne išvaizdą. Kad viskas su kosmetika ir kompu pakoreaguota, tą aš pati žinau. Kažin, mes tikriausiai būdami jos metų radikulitu ir sąnariais skųsimės, o ji šoka.
Daina kažkokia nemadonniška, gal kvaila taip teigti, bet kas sakė, kad aš protinga?
Bet klausyti galima..
Klipas, pats klipas būtų neblgas, jei ne madonna išlendanti kas penkias sekundes. Va ji klipe galėjo atlikti ir mažesnį vaidmenį.
uzpakali gali rodyt, bet ne tokiame renginyje, nes paskui visos zvaigzdes ja apkalbinejo, na jei neturi kaip kitaip atkreipti demesio, tai tebunie taip, juk vis delto turi ka parodyt beje, is pradziu nezinojau jog madonna perdirbo sena ABBOS daina Gimme! Gimme! Gimme!
maniau ji sugeba sukurti kazka autentisko, bet pasirodo nebe....
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
bona_sforca rašė: Patiko. O pati Madonna tai tartum nesenstanti
madonna tai senstanti, bet viska juk galima pakoreguoti chirurginiu budu, nes nesenstanciu smoniu nera, taciau nesakau jog tai blogai. kalbant apie klipa ir apie apdovanojimus, tai man ji pasirode pametusi sijona....
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 5 d. 14:00:08
2005 m. gruodžio 4 d. 14:41:53
2005 m. gruodžio 4 d. 09:53:17
2005 m. gruodžio 4 d. 09:32:02
2005 m. gruodžio 3 d. 16:00:02
2005 m. lapkričio 27 d. 14:05:51
2005 m. lapkričio 27 d. 12:11:59
2005 m. lapkričio 26 d. 18:37:03
2005 m. lapkričio 25 d. 12:42:34
Ji senai atrodo?Viešpatėlaiu,kad visos moterys tokių metų taip atrodytų!
Daina gera.Klipas vidutiniškas.
Viena iš nedaugelio Madonnos perliukų.
2005 m. lapkričio 25 d. 11:35:18
Patiko. O pati Madonna tai tartum nesenstanti
Sakydama "nesenstanti" turėjau omeny veikiau elgseną, o ne išvaizdą. Kad viskas su kosmetika ir kompu pakoreaguota, tą aš pati žinau. Kažin, mes tikriausiai būdami jos metų radikulitu ir sąnariais skųsimės, o ji šoka.
2005 m. lapkričio 25 d. 10:08:52
Bet klausyti galima..
Klipas, pats klipas būtų neblgas, jei ne madonna išlendanti kas penkias sekundes. Va ji klipe galėjo atlikti ir mažesnį vaidmenį.
2005 m. lapkričio 14 d. 12:32:30
maniau ji sugeba sukurti kazka autentisko, bet pasirodo nebe....
2005 m. lapkričio 14 d. 05:12:18
2005 m. lapkričio 13 d. 17:07:35
2005 m. lapkričio 13 d. 16:33:30
zwengt pradejau is tawo zodziu kajp sijona pametusi.. o po to susimasciau..zinaj su sijonuku, nors ir wisaj trumpu, ji butu atrodziusi geriau
2005 m. lapkričio 13 d. 16:30:30
Patiko. O pati Madonna tai tartum nesenstanti
2005 m. lapkričio 12 d. 16:35:12
2005 m. lapkričio 12 d. 16:32:48
2005 m. lapkričio 12 d. 15:20:45
2005 m. lapkričio 12 d. 15:03:05