YVA,
jusu grupe yra ziauriai slyksti ir apgailetina, gydikites! jei nenorit pasidaryti dar didesnes gedos, tai dinkit nuo ekrano! gerai padare viena sokeja, kad jus paliko. isvis, kaip jums negeda ziuret zmonems i akis ir dainuot tokias beprasmes ir apgailetinas dainas???
vis tiek jus juk nieko doro nepasieksit, tai kraukites savo kostiumelius i spinta ir varykit is cia!P.S
beje, man patinka jusu dainu parodijos. patarciau paklausyti.
alamanda rašė: nu atsiprasyciau... jei tokios i lordi kostiumus ilistu tai susiktu visa reikala... tegul sau pusplikes begineja jei jau taip nori ir toliau dainuoja savo nesamoningas dainuskas apie nieka... tik kuo toliau nuo manes ir radijo stociu
blemba gerai cia suskeliai .. bet teisybe
nu atsiprasyciau... jei tokios i lordi kostiumus ilistu tai susiktu visa reikala... tegul sau pusplikes begineja jei jau taip nori ir toliau dainuoja savo nesamoningas dainuskas apie nieka... tik kuo toliau nuo manes ir radijo stociu
man yva neptiko ir niekada nepatiks , nes jos tokios nu ka zinau tikros blondines o ta ju daina dar ziauresne , nepavydziu savo ausim , nes jos yra nukentejusios nuo tada kai isgirdau jas gyvai dainuojant , skambejo kaip nezinau kas kaip mazos mergaites klyksmas!!!!
reiktu jas visas 3 sugrusti i viena is lordi kostiumu ir uzlydyti plysius....blyn isivaizduoja kad kazka naujo daro...atsimerktu jos po velniu ir i vedrodi pagaliau pasiziuretu...neveltui blondines
smagu, kad jos pacios suvokia, kokios yra stilistiskai juokingos
CHA CHA CHA.. uu.. kaip joms tiktu tie lordi kostiumai viens prie vieno!!!Veltui atsisiake.. bent atsikratytu savo blondinisku vardu, bet blond yr blond. che.. siaip as ju nekenciu niuj,nes jos tautai musu garbes tikrai nedara..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. birželio 23 d. 00:58:16
2006 m. birželio 23 d. 00:48:10
2006 m. birželio 22 d. 23:10:52
2006 m. birželio 22 d. 22:39:18
jusu grupe yra ziauriai slyksti ir apgailetina, gydikites! jei nenorit pasidaryti dar didesnes gedos, tai dinkit nuo ekrano! gerai padare viena sokeja, kad jus paliko. isvis, kaip jums negeda ziuret zmonems i akis ir dainuot tokias beprasmes ir apgailetinas dainas???
vis tiek jus juk nieko doro nepasieksit, tai kraukites savo kostiumelius i spinta ir varykit is cia!P.S
beje, man patinka jusu dainu parodijos. patarciau paklausyti.
2006 m. birželio 22 d. 22:34:16
2006 m. birželio 22 d. 22:33:38
nu atsiprasyciau... jei tokios i lordi kostiumus ilistu tai susiktu visa reikala... tegul sau pusplikes begineja jei jau taip nori ir toliau dainuoja savo nesamoningas dainuskas apie nieka... tik kuo toliau nuo manes ir radijo stociu
blemba gerai cia suskeliai .. bet teisybe
2006 m. birželio 22 d. 22:26:05
2006 m. birželio 22 d. 22:24:35
2006 m. birželio 22 d. 21:34:26
2006 m. birželio 22 d. 21:07:20
2006 m. birželio 22 d. 20:56:27
2006 m. birželio 22 d. 20:23:30
2006 m. birželio 22 d. 19:48:16
2006 m. birželio 22 d. 19:41:07
Ir jei ką tai man joS baisesnės už Lordi ;-]
2006 m. birželio 22 d. 19:39:06
jei atvirai man pykina i sia nuotrauka pziurejus...
Pritariu, atrodo, kad ta Gintare kazka sleptu po sijoneliu
2006 m. birželio 22 d. 19:34:16
2006 m. birželio 22 d. 19:28:45
2006 m. birželio 22 d. 19:11:29
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. birželio 22 d. 19:05:16
2006 m. birželio 22 d. 18:44:10
D: