Į šią dainą irgi jau esu seniau atkreipęs dėmesį. Tai kaip tamsesnis "Bullet The Blue Sky" brolis su ne mažiau rimta boso linija ir ne mažiau aštria gitara. Sutinku su kritikais, kad ši daina yra kaip antitezė visai švelniai U2 kūrybai, bet nematau pagrindo tai vadinti blogu dalyku. Man ši aštrioji U2 pusė patinka net labiau. 10 balų.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2018 m. balandžio 17 d. 19:28:46
Į šią dainą irgi jau esu seniau atkreipęs dėmesį. Tai kaip tamsesnis "Bullet The Blue Sky" brolis su ne mažiau rimta boso linija ir ne mažiau aštria gitara. Sutinku su kritikais, kad ši daina yra kaip antitezė visai švelniai U2 kūrybai, bet nematau pagrindo tai vadinti blogu dalyku. Man ši aštrioji U2 pusė patinka net labiau. 10 balų.