one.lt draugai su kuriais esu realiia bendravus ir pazistu
draugas.lt su dviem zmonem bendrauju nes vagsai skype parsisiut nesugeba
myspace.com daugiau draugu ir pazistamu yra ten negu one'je
point.lt paivairinimui
uoj turiu turiu lb'aij daug..bet tesilankau keletam ish ju, kaij prisimenu ir turiu laiko...o esu prisiregistrawus taij: nu one.lt, draugas.lt, pazintys.lt, point.lt, ieskok.lt, gothic.lt, lp.tinkle.lt(kazkada weike o db'ar nea), music.lt (kas be ko), skype, mirc, vampirefreaks.com..nu ir dar begalybe jau nepamenu..
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Užsiregistravau myspace dėl vieno žmogaus kaip durnė kokia. Dėmesį atkreipė, spėju, pažiūrėjo tą anketą, fotkes. Ir neatrašė. Da biškį palauksiu, po to trinsiu.
O šiaip aš internetinę draugę susiradau visai ne chate ar pažinčių puslapiuose. Kažkaip manau, kad žymiai veiksmingiau kur nors kitur rast.
as siaip gan pries internetini bendravima, nes jis labai netikras. paarso viena, o galvoja gal visai ka kita...
esu one.lt, nes turiu pasta ten, be to, pastaruoju metu jis lb super kraunasi... nenervina.
daugiau viskas. skaiciau ir girdejau apie mur.lt, bet kazkaip netraukia vel i juos veltis....nesamone.
Na žinoma, kaip gi aš nebūsiu one.lt. Juk kur visi, ten ir aš
O šiaip mano pagrindinis tikslas ten, palaikyt šiokius tokius ryšius su visokiais tokiais aka draugais. Buvusiais klasiokais ir panašiai (:
esu užsiregistravus one.lt , draugas.lt , vampireafreaks.com, point.lt .... vaaat.. ir geriausias pažintis puslapis tai sakyčiau one.lt . ten tikrai susiradau draugų,tikriau pažįstamų su kuriais galima visai normaliai pabendraut
Ieskok.lt, ard.lt. Pirmajame uzsireginau, kai kazko ieskojau Taip nieko ir neradau, o dabar sedziu ten del susirasinejimo. Ard.lt uzsireginau siaip sau, nes ten mano vaikinas yra, kazkaip norejau apsiziuret, kas ten kaip O siaip tikrai galima kazka rast tokiuose dalykuose.
as niekur nesu registruota, man tai atrodo gana kvaila, juo labiau, ka idomu pasnekova sunku rasti... uzsienieciai irgi nervina... nemegstu rasinetis laiskais... liksiu viena siam pasaulyje
em. esu uzsiregistravus pazintys.lt ir ten bendrauju su keliais tikrai nerealiais zmonem. taciau tai yra skirta labiau bendraut su pazistamais. negaliu ziuret i zmones, kurie ten iesko sau antru pusiu. o tos pazintys.lt mano yra naudojamos beveik kaip skype...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 8 d. 14:56:37
draugas.lt su dviem zmonem bendrauju nes vagsai skype parsisiut nesugeba
myspace.com daugiau draugu ir pazistamu yra ten negu one'je
point.lt paivairinimui
2006 m. spalio 8 d. 13:28:59
playa-->aš ten irgi neseniai esu užsiregistravus dėl vieno žmogaus
2006 m. spalio 8 d. 12:55:01
2006 m. rugpjūčio 28 d. 21:17:06
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. rugpjūčio 28 d. 21:00:32
O šiaip aš internetinę draugę susiradau visai ne chate ar pažinčių puslapiuose. Kažkaip manau, kad žymiai veiksmingiau kur nors kitur rast.
2006 m. rugpjūčio 28 d. 20:39:49
2006 m. rugpjūčio 23 d. 23:38:30
Ai dar point.lt užregistravę "mane" buvo. Du kartus. Ir estijos kažkokiam tinklapį. xD Žodž. Tik susipažinkim.
2006 m. rugpjūčio 23 d. 23:34:17
2006 m. rugpjūčio 23 d. 23:27:56
2006 m. rugpjūčio 23 d. 10:35:16
2006 m. rugpjūčio 15 d. 22:42:19
2006 m. rugpjūčio 15 d. 22:41:43
2006 m. rugpjūčio 15 d. 22:05:43
esu one.lt, nes turiu pasta ten, be to, pastaruoju metu jis lb super kraunasi... nenervina.
daugiau viskas. skaiciau ir girdejau apie mur.lt, bet kazkaip netraukia vel i juos veltis....nesamone.
2006 m. rugpjūčio 15 d. 21:44:30
O šiaip mano pagrindinis tikslas ten, palaikyt šiokius tokius ryšius su visokiais tokiais aka draugais. Buvusiais klasiokais ir panašiai (:
2006 m. rugpjūčio 4 d. 15:56:53
2006 m. gegužės 31 d. 18:28:27
2006 m. gegužės 31 d. 18:20:25
2006 m. gegužės 30 d. 09:44:10
2006 m. gegužės 30 d. 09:25:03
2006 m. gegužės 30 d. 00:46:59