o man atrodo kad net labai tinka prie dianos, juk ir pats pavadinimas "advertising space" dbr is jo tia ir teliko, zmones ji vaidinantys las vegase... ir seip idealiai atitiko, ko apie trippinga nepasakyciau
Nu man tas klipas nelabai toks..Netinka prie tos dainos...Tikejaus kazko kitokio..Nors zinojau, kad su elviu bus susije..Siaip tame klipe yra labai graziu vietu pwz , kai jis vartosi aprie lovos su pink giutar(sirdute gitaros vidury geras akcentas), arba pats galas grazus.Bet , kad sukuosena ir kostiumas negrazus tai pritariudabar kai pagalvoju tai man tas klipas primena vaizdelius is filmu ar siaip, kai buna pvz: koks storas, luzeris , gyvena Las Vegase ir uzsidirba "pinigus" vaidindamas elvy...
Tikuos Cia Robbie nieko nenorejo pasakyt tuo klipu
AS manau kad stengesi viska daryti autentiskai, tai dzin kad tas kostiumas negrazus ir jam netinka, bet tokius nesiojo elvis, ir tie artistai kurie dbr ji pamegdzioja, tas pats del gitaros jei butu paeme normalia gitara normalia sukuosena normalius apredus, klipas butu nieko vertas ir neatspindetu tikrosios dvasios. saunuolis Robbie kad nebijo atrodyti kvailai, dabartines zvaigzdes bijo kvailai atrodyti, nesamone, klipas superinis
taip ir toliau o kad kiti nesupranta... tai ju problema
Si daina man pati graziausia is naujojo albumo, bet klipas tai.... na net nezinau.... biski durnai jis ten atrodo su tuo blizganciu kostiumu..... tokiam klipui reiketu ne tokios lyriskos dainos.... robis sugeba suskurti ir geresniu klipu, gal sis per daug paprastas, net nzn........
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
DefLeppard rašė: Jau ta gitarele tai suvalgyt galima kokia miela. O shiaip ish pirmo karto nebloga daina atrodo. Senaji Robbie primena
o man kaip tik atrodo, kad cia issityciojimas is gitaros........
nu bet kadangi ten kazkaip tai seneu taip buvo, ar elvis tokia turejo tai tiek to... kaip ten yra is tirkuju stupid enough?
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. lapkričio 20 d. 09:43:38
2005 m. lapkričio 20 d. 09:23:02
2005 m. lapkričio 20 d. 09:00:25
Tikuos Cia Robbie nieko nenorejo pasakyt tuo klipu
2005 m. lapkričio 19 d. 11:55:23
taip ir toliau o kad kiti nesupranta... tai ju problema
2005 m. lapkričio 18 d. 21:30:25
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
2005 m. lapkričio 18 d. 21:14:01
Jau ta gitarele tai suvalgyt galima kokia miela. O shiaip ish pirmo karto nebloga daina atrodo. Senaji Robbie primena
o man kaip tik atrodo, kad cia issityciojimas is gitaros...
nu bet kadangi ten kazkaip tai seneu taip buvo, ar elvis tokia turejo tai tiek to... kaip ten yra is tirkuju stupid enough?
2005 m. lapkričio 18 d. 20:17:37
2005 m. lapkričio 18 d. 20:09:52
2005 m. lapkričio 18 d. 20:04:18
2005 m. lapkričio 18 d. 19:55:55
https://www.whatsyourfuture.com/
insane sektoriuje, bet pati mintis labai gera, pradzioj ziuriu ir nesuprantu ko jis elvi vaidina, ant galo isaiskejo
2005 m. lapkričio 18 d. 19:55:01