-Viskas, baigta! Palieku tave!
-Kodel?
-Suzinojau, kad tu - pedofilas!
-Ei, ei ar ne per daug protingi zodziai desimtmetei mergaitei?!
Zmonos ir vro dialogas:
-Brangusis tu toks nuovokus, issilavines, protingas!
-Na, as normalus, cia tik tu - durne.
Grizta namo vyras ir parnesa zmonai geliu.
Zmona :
-Na tai ka, dabar man kojas jau praskest?
Vyras:
- O mes vazos neturim?
- Teisybė, anūkėle, - sako senelis ir paglosto jai galvą.
- O ar teisybė, kad ji susprogo?
- Teisybė, - sako senelis ir paglosto antrą jos galvą.
Vyksta slaptųjų agentų ruošimo programa. Praėjus visą kursą, liko paskutinis testas. Atvedama vieno iš treniruotų agentų žmona, su kuria jis buvo susituokęs 3 metus, o jam instruktorius duoda pistoletą su dviem kulkom: “Eik ir nužudyk ją”. Po kelių minučių agentas išeina iš kambario ir sako: “Aš negaliu to padaryti”. “Labai gaila, bet tu neišlaikei testo” – atsako instruktorius ir liepia pakviesti kitą agentą. Atvedama ir to žmona, su kuria jis išgyveno 7 metus. Ir šiam agentui duodamas pistoletas ir liepiama nužudyti žmoną. Po pusvalandžio jis išeina iš kambario “Ne, aš negaliu jos nužudyti”. “Gaila, bet tu neišlaikei testo” – atsako instruktorius ir liepia pakviesti paskutinį ruoštą agentą. Šiam instruktorius irgi duoda pistoletą ir liepia nužudyti žmoną, su kuria išgyveno 15 metų. Jis paima pistoletą, eina į kambarį, ir po minutės pasigirsta du šūviai. Dar po kelių minučių agentas išeina iš kambario ir sako: - Kas čia per kvailas testas? Šoviniai tušti, teko ją pribaigti pistoleto rankena.
Mama, grįžusi iš ligoninės:
- Na, sūneli, kaip čia judu su tėveliu sutarėt, kol manęs nebuvo?
- Labai gerai, mamyte. Kas rytą irdavomės valtimi į ežerą iki pat vidurio, paskui aš pats parplaukdavau į krantą...
- Vajėzau, juk toks didelis ežeras!
- Nesijaudink, mamyte. Aš nesunkiai parplaukdavau. Sunkiausia būdavo kiekvieną sykį išlįsti iš maišo...
Mirštantis vyras sako žmonai:
- Mieloji mano, prieš mirdamas noriu tau prisipažinti...
- Ne, mielasai, nesakyk, nusiramink.
- Aš privalau prisipažinti...
- Tau nereikia atgailauti, miegok...
- Ne, aš turiu mirti ramia sąžine! Aš nusidėjau su tavo seseria, tavo geriausia drauge, jos drauge ir tavo mama!
- Žinau, mielasai. Todėl tave ir nunuodijau.
Keistas tas gyvenimas: myli vieną vyrą, gyveni su kitu, miegi su trečiu, vaikas nuo ketvirto, tave myli penktas ir tas penktas - tai tavo tėvas...
Atsibunda nuo gimimo aklas berniukas ir pajunta, kad jam ant akių raištis:
-Mama, kas man yra? - su viltimi paklausia jis.
-Kai tu miegojai, tau padarė operaciją. Dabar tu matysi.
-Mamyte ar aš pamatysiu ir tave?
-Taip, mano mielasis.
- Ir gėles, ir upokšnius...
-Taip... Nusiimk raištį.
-Bet mama, aš nieko nematau.
-Su balandžio pirma!
Nuvažiavo dėdė su sūnėnu ir dukterėčia prie ežero pailsėti. Na, vaikai žaidžia, dėdė laikraštuką skaito. Po kažkiek laiko pribėga berniukas prie dėdės ir sako:
- Dėde Petrai, Marytė suvalgė musmirę!
- Jonuk, netrukdyk, tu ką nematai - aš skaitau! - pasake dėdė, neatsitraukdamas nuo laikraščio. Po kažkiek laiko vėl pribėga berniukas:
- Dėde, dėde, Marytė įkrito į ežerą! Ją galbėti reikia!
- O kam? Po musmirės ji vis tiek jokių šansų išgyventi neturi...
Kalbasi anglė, amerikietė ir rusė. Anglė sako:
- Vakar grįžo vyras namo, o aš jam sakau, jeigu rytoj nenupirksi mikrobanginės, tai valgyti galėsi pats darytis. Na, ir ką jūs manot? - Pirmą dieną nematau, antrą dieną nematau, trečią dieną jau stovi mikrobanginė. - Amerikietė sako:
- Sakau vyrui, jei nebus skalbimo mašinos, rūbus galėsi skalbti pats. Na, ir ką jūs manot? - Pirmą dieną vyro nematau, antrą nematau, trečią dieną stovi skalbimo mašina. - Rusė sako:
- Sakau vyrui, jei nebus dujinės viryklės, galėsi pats valgį virti. Na, ir ką jūs manot? - Pirmą dieną vyro nematau, antrą nematau, trečią dieną dešinės akies krašteliu pradėjau vyrą matyti.
- Tu nugyvenai labai gražų gyvenimą, man labai patinki, todėl norėčiau išpildyti tavo tris norus. Bobutė baisiausiai susinervina, bet vistik sugalvoja, kad nori būti labai jauna. Tik pagalvoja - štai ir jauna mergaitė. Dar pagalvoja, kad visai neblogai būti gražiai. Štai ir gražuolė. Niekaip nesumasto ko ji dar nori kol staiga nepamato savo mylimo katino. Apsidžiaugusi paprašo fėjos, kad tas rainius pavirstu dailiu jaunuoliu. Fėja išnyksta ir prieš ją vietoj katino stoja gražuolis. Toks gražus, toks mielas - kojos babytei linksta. O jis iš lėto prieina prie jos ir švelniai šnibžda į ausį:
- ... turbūt dabar gailiesi, kad mane iškastravai?
cia vienas zinomaiusiu
petriuk, negrauzk nagu. ir is vis, pasitrauk nuo karsto.
vyksta koncertas skirtas zmones, prirakintiems prie vezimelio. muzikantai :na o dabar visi pasokime!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. sausio 29 d. 15:25:18
2005 m. gruodžio 15 d. 18:04:57
Pirk tris čeburėkus ir katės kailiuką gausi nemokamai.
Palangoj visai realus variantas...
2005 m. gruodžio 15 d. 17:55:47
Pirk tris čeburėkus ir katės kailiuką gausi nemokamai.
Palangoj visai realus variantas...
2005 m. gruodžio 15 d. 17:47:36
2005 m. gruodžio 15 d. 17:46:25
- Tai štai kur šuo pakastas!
2005 m. gruodžio 15 d. 17:20:08
-zinai, vakar buvau vestuvese. mes ten tiek dainavom tiek dainavom, kad net rankos pavargo
2005 m. gruodžio 15 d. 15:40:47
2005 m. gruodžio 10 d. 22:12:22
kudikis orkaitei
2005 m. gruodžio 10 d. 10:26:30
2005 m. lapkričio 29 d. 20:44:29
man isvis juodas humoras lbs prie sirdies....
2005 m. lapkričio 28 d. 16:02:24
-Kodel?
-Suzinojau, kad tu - pedofilas!
-Ei, ei ar ne per daug protingi zodziai desimtmetei mergaitei?!
Zmonos ir vro dialogas:
-Brangusis tu toks nuovokus, issilavines, protingas!
-Na, as normalus, cia tik tu - durne.
Grizta namo vyras ir parnesa zmonai geliu.
Zmona :
-Na tai ka, dabar man kojas jau praskest?
Vyras:
- O mes vazos neturim?
2005 m. lapkričio 28 d. 14:17:52
dar is negyvu kudikiu serijos sitas:
"Kiek negyvu kudikiu reikia norint uzdengti stoga?"
"Priklauso nuo to, kaip plonai pjaustysi..."
2005 m. lapkričio 26 d. 00:02:26
- Seneli, seneli, - klausia anūkėlė, - ar teisybė, kad kažkada čia buvo Černobylio atominė elektrinė?
- Teisybė, anūkėle, - sako senelis ir paglosto jai galvą.
- O ar teisybė, kad ji susprogo?
- Teisybė, - sako senelis ir paglosto antrą jos galvą.
Vyksta slaptųjų agentų ruošimo programa. Praėjus visą kursą, liko paskutinis testas. Atvedama vieno iš treniruotų agentų žmona, su kuria jis buvo susituokęs 3 metus, o jam instruktorius duoda pistoletą su dviem kulkom: “Eik ir nužudyk ją”. Po kelių minučių agentas išeina iš kambario ir sako: “Aš negaliu to padaryti”. “Labai gaila, bet tu neišlaikei testo” – atsako instruktorius ir liepia pakviesti kitą agentą. Atvedama ir to žmona, su kuria jis išgyveno 7 metus. Ir šiam agentui duodamas pistoletas ir liepiama nužudyti žmoną. Po pusvalandžio jis išeina iš kambario “Ne, aš negaliu jos nužudyti”. “Gaila, bet tu neišlaikei testo” – atsako instruktorius ir liepia pakviesti paskutinį ruoštą agentą. Šiam instruktorius irgi duoda pistoletą ir liepia nužudyti žmoną, su kuria išgyveno 15 metų. Jis paima pistoletą, eina į kambarį, ir po minutės pasigirsta du šūviai. Dar po kelių minučių agentas išeina iš kambario ir sako: - Kas čia per kvailas testas? Šoviniai tušti, teko ją pribaigti pistoleto rankena.
Mama, grįžusi iš ligoninės:
- Na, sūneli, kaip čia judu su tėveliu sutarėt, kol manęs nebuvo?
- Labai gerai, mamyte. Kas rytą irdavomės valtimi į ežerą iki pat vidurio, paskui aš pats parplaukdavau į krantą...
- Vajėzau, juk toks didelis ežeras!
- Nesijaudink, mamyte. Aš nesunkiai parplaukdavau. Sunkiausia būdavo kiekvieną sykį išlįsti iš maišo...
Mirštantis vyras sako žmonai:
- Mieloji mano, prieš mirdamas noriu tau prisipažinti...
- Ne, mielasai, nesakyk, nusiramink.
- Aš privalau prisipažinti...
- Tau nereikia atgailauti, miegok...
- Ne, aš turiu mirti ramia sąžine! Aš nusidėjau su tavo seseria, tavo geriausia drauge, jos drauge ir tavo mama!
- Žinau, mielasai. Todėl tave ir nunuodijau.
Keistas tas gyvenimas: myli vieną vyrą, gyveni su kitu, miegi su trečiu, vaikas nuo ketvirto, tave myli penktas ir tas penktas - tai tavo tėvas...
Atsibunda nuo gimimo aklas berniukas ir pajunta, kad jam ant akių raištis:
-Mama, kas man yra? - su viltimi paklausia jis.
-Kai tu miegojai, tau padarė operaciją. Dabar tu matysi.
-Mamyte ar aš pamatysiu ir tave?
-Taip, mano mielasis.
- Ir gėles, ir upokšnius...
-Taip... Nusiimk raištį.
-Bet mama, aš nieko nematau.
-Su balandžio pirma!
Nuvažiavo dėdė su sūnėnu ir dukterėčia prie ežero pailsėti. Na, vaikai žaidžia, dėdė laikraštuką skaito. Po kažkiek laiko pribėga berniukas prie dėdės ir sako:
- Dėde Petrai, Marytė suvalgė musmirę!
- Jonuk, netrukdyk, tu ką nematai - aš skaitau! - pasake dėdė, neatsitraukdamas nuo laikraščio. Po kažkiek laiko vėl pribėga berniukas:
- Dėde, dėde, Marytė įkrito į ežerą! Ją galbėti reikia!
- O kam? Po musmirės ji vis tiek jokių šansų išgyventi neturi...
Kalbasi anglė, amerikietė ir rusė. Anglė sako:
- Vakar grįžo vyras namo, o aš jam sakau, jeigu rytoj nenupirksi mikrobanginės, tai valgyti galėsi pats darytis. Na, ir ką jūs manot? - Pirmą dieną nematau, antrą dieną nematau, trečią dieną jau stovi mikrobanginė. - Amerikietė sako:
- Sakau vyrui, jei nebus skalbimo mašinos, rūbus galėsi skalbti pats. Na, ir ką jūs manot? - Pirmą dieną vyro nematau, antrą nematau, trečią dieną stovi skalbimo mašina. - Rusė sako:
- Sakau vyrui, jei nebus dujinės viryklės, galėsi pats valgį virti. Na, ir ką jūs manot? - Pirmą dieną vyro nematau, antrą nematau, trečią dieną dešinės akies krašteliu pradėjau vyrą matyti.
2005 m. lapkričio 25 d. 17:09:53
maza rankute beldzia i langeli. kas? kudikis orkaitej
jo cia tai nerealus
mano :
Mama Petriukui:
- Petriuk, nustok suptis ant tevelio kojos, juk ne tam jis pasikore.
nu kzkp kitaip ten skamba, bet nesvarbu
2005 m. lapkričio 25 d. 16:42:09
maza rankute beldzia i langeli. kas? kudikis orkaitej
sita zn, jega
2005 m. lapkričio 25 d. 16:38:38
2005 m. lapkričio 25 d. 16:31:01
- Tu nugyvenai labai gražų gyvenimą, man labai patinki, todėl norėčiau išpildyti tavo tris norus. Bobutė baisiausiai susinervina, bet vistik sugalvoja, kad nori būti labai jauna. Tik pagalvoja - štai ir jauna mergaitė. Dar pagalvoja, kad visai neblogai būti gražiai. Štai ir gražuolė. Niekaip nesumasto ko ji dar nori kol staiga nepamato savo mylimo katino. Apsidžiaugusi paprašo fėjos, kad tas rainius pavirstu dailiu jaunuoliu. Fėja išnyksta ir prieš ją vietoj katino stoja gražuolis. Toks gražus, toks mielas - kojos babytei linksta. O jis iš lėto prieina prie jos ir švelniai šnibžda į ausį:
- ... turbūt dabar gailiesi, kad mane iškastravai?
2005 m. lapkričio 23 d. 14:35:06
cia vienas zinomaiusiu
Šitas taigi ilgesnis:
Petriuk, negraužk nagų. Petriuk, negraužk senelio nagų. Petriuk, negraužk senelio kojų nagų. Ir iš vis, pasitrauk nuo lavono.
2005 m. lapkričio 23 d. 13:38:04
vyksta koncertas skirtas zmones, prirakintiems prie vezimelio. muzikantai :na o dabar visi pasokime!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 23 d. 13:13:51