Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Svarbiausi dalykai jūsų gyvenime: išdėliokite eilės tvarka

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
aviettine
2006 m. vasario 4 d. 10:58:59
Kadangi nerukau, negeriu, neesu isimylejusi, neesu sukurusi semos, ne nuo manes priklauso pinigu kiekis, tai viskas taip susidelios:
1.Draugai
2.Mokslas
3.Muzika
Reikia gerbt kitus ir kiti gerbs tave

2006 m. sausio 21 d. 13:21:50
seima, draugai, laimes pojutis. gerimai, cigaretes, mokslai, as apti.

2006 m. sausio 16 d. 16:01:13
Seima,draugai,meile,mokslas,materialinis turtas,muzika,alus o cigaretem vietos nera

2006 m. sausio 16 d. 12:57:05
seima
draugai
meile
muzika
materialinis turtas
mokslai
alus
cigaretes

Atsakyti
DefLeppard
2006 m. sausio 16 d. 11:20:03
Muzika
Meilė
Draugai
Šeima
Materialinis turtas
Cigaretės
Mokslas
Alus

2006 m. sausio 16 d. 09:18:32
muzika
draugai
mokslas
materialinis turtas
meile
seima
alus
cigaretes

2006 m. sausio 14 d. 22:20:20
Meilė, cigaretės, alus, mokslas, materialinis turtas, draugai, muzika, šeima.
1. Seima
2. Meile
3. Draugai
4. Muzika
5. Mokslas
6. Materialinis turtas
o kai del cigareciu ir alaus...tei nerukau...o alaus tiesiog nemegstu...

2006 m. sausio 14 d. 22:01:22
šeima
Muzika
Mokslas
Meile
Cigaretes
Materialinis turtas
Alus...

O kam tai?

Atsakyti
MoHax
2006 m. sausio 14 d. 21:37:12
Stupid_enough rašė:
, , , , , ,,
šeima.
draugai
Meilė
materialinis turtas
mokslas
muzika
cigaretės
alus

perziurejau jusu atsakimus, sitas man arciausias... tik reike draugus ir materialini turta pakeisti vietomis... na dar alus ir cigaretes bet tai jau smulkmena

2006 m. sausio 14 d. 21:22:14

šeima. materialinis turtas, Meilė,
draugai, mokslas, muzika,
alus, cigaretės,

2006 m. sausio 14 d. 21:00:10
meilė, šeima, mokslas, draugai, materialinis turtas, muzika, cigaretės, alus,

Atsakyti
Vampirella
2005 m. gruodžio 31 d. 17:48:01
eglermkn ---: kaip tu gali spresti pagal mane perskaites tik kelis mano komentus viena tema ? tai cia jau tavo poziuris labai ribotas jei dediesi pazinas zmogu per virtualu pasauli..daznai mes buname visai kitokie realybeje...

Atsakyti
ewana_
2005 m. gruodžio 30 d. 17:55:10
meilė
draugai - pirmoje vietoje
šeima

muzika - antra vieta
alus

Mokslas - trečia vieta

materialinis turtas
cigaretės - ketvirtavieta

2005 m. gruodžio 29 d. 11:04:43
muzika,seima,draugai,mokslas,materialini s turtas,meile. Kiti dalykai man neegzistuoja

Atsakyti
eglermknt
2005 m. gruodžio 29 d. 08:58:32
Vampirella rašė:
glermkn --> nespresk pagal save... man pasaulis atsiskleidzia visomis savo spektro spalvomis ir atspalviais...

as pagal save ir nesprendziu. sprendziu pagal tave.

2005 m. gruodžio 14 d. 17:08:17
Vampirella rašė:
bloodydoll --> nu tai jeigu tu nieko nenori siekti tai dar nereishkia kad taip visada ir bus.. laikui begant manau kad atrasi savo pasaukima... nu nes kitaip tavo gyvenimas be tikslo bus beprasmis... o tas tavo pasakymas kad esame vienisi yra tik is dalies teisingas.. na taip, mes gymeme vieni todel ir mirsime vieni.. bet tai cia labai priklauso istrikruju is kokios puses pazvelgsi i visa si reikala... tai kad gimeme vieni dar nereishkia, kad ir turime gyventi vieni... o kuriems galams seima, tai delto kad nebutum vienas, turetum su kuo dalintis meile, duoti ir gauti atgal.. aisku yra ir tokiu zmoniu, kurie savo gyvenima pasvencia Dievui arba atsiskyre uolose medituoja (cia as apie Tibeto vienuolius) ir neturi sukure seimu.. nu bet vistiek, jie savo seima laiko visa pasauly.. visi zmones jiems yra vaikai..

as i ta vienatve kitaip ziuriu.. manau, kad zmogus gali tureti seima, su kuo dalintis savo meile, etc bet jis vis vien bus vienas. zinoma cia daug priklauso nuo zmogaus poziurio. As nors ir bendrauju su draugais, su kuriais tikrai gerai jauciuosi, vis tiek jauciu, kad esu vienisa... o kiti zmones to jausmo BEVEIK nepatiria. ir man is esmes nereikia to bendravimo. su zmonemis gerai, bet vienai - lygiai taip pat.. jei ne dar geriau..

..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
Atsakyti
Vampirella
2005 m. gruodžio 14 d. 16:47:46
bloodydoll --> nu tai jeigu tu nieko nenori siekti tai dar nereishkia kad taip visada ir bus.. laikui begant manau kad atrasi savo pasaukima... nu nes kitaip tavo gyvenimas be tikslo bus beprasmis... o tas tavo pasakymas kad esame vienisi yra tik is dalies teisingas.. na taip, mes gymeme vieni todel ir mirsime vieni.. bet tai cia labai priklauso istrikruju is kokios puses pazvelgsi i visa si reikala... tai kad gimeme vieni dar nereishkia, kad ir turime gyventi vieni... o kuriems galams seima, tai delto kad nebutum vienas, turetum su kuo dalintis meile, duoti ir gauti atgal.. aisku yra ir tokiu zmoniu, kurie savo gyvenima pasvencia Dievui arba atsiskyre uolose medituoja (cia as apie Tibeto vienuolius) ir neturi sukure seimu.. nu bet vistiek, jie savo seima laiko visa pasauly.. visi zmones jiems yra vaikai..

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. gruodžio 14 d. 16:41:55
ir katik man sove isganinga mintis. o kas sake, kad meiles nejauciu. meile apskutinej vietoj pagal svarba, bet as jos visiskai nesitryniau, nes vis del to yra meile avietiniams ciulpinukams ar subraizytoms plokstelems etc.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Vampirella
2005 m. gruodžio 14 d. 16:35:49
glermkn --> nespresk pagal save... man pasaulis atsiskleidzia visomis savo spektro spalvomis ir atspalviais...

Atsakyti
Pasiklydus
2005 m. gruodžio 13 d. 19:57:46
bloodydoll rašė:
Zmogaus nejauciancio meiles dvasinis pasaulis nebutinai skurdus.

Aišku aš suprantu, kad čia ginčytis beprasmiška, bet vistiek šis sakinys labai užkliuvo... esmė yra tame, kad jei žmogus nejaučia jokios meilės ABSOLIUČIAI niekam, kas, mano nuomone, yra neįmanoma, tai jo dvasinis pasaulis be jokios abejonės yra skurdus.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1690
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 18836