| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. vasario 4 d. 10:58:59
1.Draugai
2.Mokslas
3.Muzika
Reikia gerbt kitus ir kiti gerbs tave
2006 m. sausio 21 d. 13:21:50
2006 m. sausio 16 d. 16:01:13
2006 m. sausio 16 d. 12:57:05
draugai
meile
muzika
materialinis turtas
mokslai
alus
cigaretes
2006 m. sausio 16 d. 11:20:03
Meilė
Draugai
Šeima
Materialinis turtas
Cigaretės
Mokslas
Alus
2006 m. sausio 16 d. 09:18:32
draugai
mokslas
materialinis turtas
meile
seima
alus
cigaretes
2006 m. sausio 14 d. 22:20:20
1. Seima
2. Meile
3. Draugai
4. Muzika
5. Mokslas
6. Materialinis turtas
o kai del cigareciu ir alaus...tei nerukau...o alaus tiesiog nemegstu...
2006 m. sausio 14 d. 22:01:22
Muzika
Mokslas
Meile
Cigaretes
Materialinis turtas
Alus...
O kam tai?
2006 m. sausio 14 d. 21:37:12
, , , , , ,,
šeima.
draugai
Meilė
materialinis turtas
mokslas
muzika
cigaretės
alus
perziurejau jusu atsakimus, sitas man arciausias... tik reike draugus ir materialini turta pakeisti vietomis... na dar alus ir cigaretes bet tai jau smulkmena
2006 m. sausio 14 d. 21:22:14
šeima. materialinis turtas, Meilė,
draugai, mokslas, muzika,
alus, cigaretės,
2006 m. sausio 14 d. 21:00:10
2005 m. gruodžio 31 d. 17:48:01
2005 m. gruodžio 30 d. 17:55:10
draugai - pirmoje vietoje
šeima
muzika - antra vieta
alus
Mokslas - trečia vieta
materialinis turtas
cigaretės - ketvirtavieta
2005 m. gruodžio 29 d. 11:04:43
2005 m. gruodžio 29 d. 08:58:32
glermkn --> nespresk pagal save... man pasaulis atsiskleidzia visomis savo spektro spalvomis ir atspalviais...
as pagal save ir nesprendziu. sprendziu pagal tave.
2005 m. gruodžio 14 d. 17:08:17
bloodydoll --> nu tai jeigu tu nieko nenori siekti tai dar nereishkia kad taip visada ir bus.. laikui begant manau kad atrasi savo pasaukima... nu nes kitaip tavo gyvenimas be tikslo bus beprasmis... o tas tavo pasakymas kad esame vienisi yra tik is dalies teisingas.. na taip, mes gymeme vieni todel ir mirsime vieni.. bet tai cia labai priklauso istrikruju is kokios puses pazvelgsi i visa si reikala... tai kad gimeme vieni dar nereishkia, kad ir turime gyventi vieni... o kuriems galams seima, tai delto kad nebutum vienas, turetum su kuo dalintis meile, duoti ir gauti atgal.. aisku yra ir tokiu zmoniu, kurie savo gyvenima pasvencia Dievui arba atsiskyre uolose medituoja (cia as apie Tibeto vienuolius) ir neturi sukure seimu.. nu bet vistiek, jie savo seima laiko visa pasauly.. visi zmones jiems yra vaikai..
as i ta vienatve kitaip ziuriu.. manau, kad zmogus gali tureti seima, su kuo dalintis savo meile, etc bet jis vis vien bus vienas. zinoma cia daug priklauso nuo zmogaus poziurio. As nors ir bendrauju su draugais, su kuriais tikrai gerai jauciuosi, vis tiek jauciu, kad esu vienisa... o kiti zmones to jausmo BEVEIK nepatiria. ir man is esmes nereikia to bendravimo. su zmonemis gerai, bet vienai - lygiai taip pat.. jei ne dar geriau..
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2005 m. gruodžio 14 d. 16:47:46
2005 m. gruodžio 14 d. 16:41:55
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 14 d. 16:35:49
2005 m. gruodžio 13 d. 19:57:46
Zmogaus nejauciancio meiles dvasinis pasaulis nebutinai skurdus.
Aišku aš suprantu, kad čia ginčytis beprasmiška, bet vistiek šis sakinys labai užkliuvo... esmė yra tame, kad jei žmogus nejaučia jokios meilės ABSOLIUČIAI niekam, kas, mano nuomone, yra neįmanoma, tai jo dvasinis pasaulis be jokios abejonės yra skurdus.