| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. gruodžio 13 d. 19:34:37
nu mes kalbejom apie meile sau ir the wicked one pasake kad nezino ar save myli, tai as pasakiau kad turbut ji nenoretu nusizeminti nes save myli, bet the wicked on atsake -"o ar as taip sakiau, kad nenoriu voliotis purve ir zemintis ?" nu tai as ir klausiu ar ji nori to ar ne
nu tai ko tau iskart viskas tik juoda irbalta? jei nzn ar myli tai dar nereiskia, kad nori zemintis. Tuo labiau, kad nezino.
nesvarbu. siaip ne mano reikalas.
2005 m. gruodžio 13 d. 18:44:49
nu o ar as sakiau kad mano pasaulis pats turtingiausias ? ash tiesiog sakau, kad manau jog tam kam meile yra paskutineje vietoje, to vidinis pasaulis yra skurdus, tai yra mano nuomone.. o kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.. ir visos jos skirtingos... o vidinis pasaulis yra prie meiles, draugu, seimos..nes tai yra vertybes, ne materialines o dvasines, o dvasines vertybes tai ir yra vidinis pasaulis, jei tu neturi seimos, draugu, nieko nemyli, vadinasi tavo vidinis/dvasinis pasaulis yra skurdus, nes meile yra stimulas/variklis pletoti kazkokia tai veikla kam tu jauti ta meile.. na pvz kunigai jauciau meile Dievui, todel jie ir tapo kunigais, muzikanta jaucia meile muzikai, todel jie ir tapo muzikantais.. o jeigu tau meile paskutineje vietoje, vadinasi tu neturi stimulo siekti kazkokiu tai aukstumu, dvasiniu ar materialiniu, tai priklauso nuo tavo poreikiu..ir nepasieksi jokiu itin aukstu pareigu.. bet dabar dar vienas esminis klausimas ishkyla, o kam gi tau tos aukstos pareigos ? o tam, kad tu ir tavo seima, kuria anksciau ar veliau sukursi, turetu visaverti gyvenima....taigi ir seima igyja svarbu vaidmeny siame gyvenime... ir visgi, vistiek meile yra pirmoje vietoje, kadangi jei nemyletum muzikos, tu ir nesistengtum tapti muzikantu..
draugai, meile, seima priklauso dvasiniam pasauliui, bet ji sudaro ne tik tai!
tu cia kalbi apie meile abstrakciai (dievui, muzikai, etc) bet as ir manau dauguma cia esanciu suprato kaip meile zmogui. Zmogaus nejauciancio meiles dvasinis pasaulis nebutinai skurdus.
stimulas ko nors siekti?.. as tokio neturiu. gyvenime nenoriu nieko nuveikti. gali sakyti kad as neturiu dvasinio pasaulio, esu palauzta, menkysta, etc, bet tai nieko nekeicia... sakai, kad jei nebus meiles nieko nepasieksi ir negyvensi pilnavercio gyvenimo su savo seima. o kuriam galui seima? zmones yra vienisi. visados vienisi. o pasakymas: "as turiu drauga, seima, vyra, vaikina, vaika, etc" yra tik saves apgaudinejimas, kad nesi vienas.
Nesmerkit labai, jei nusisnekejau
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2005 m. gruodžio 13 d. 18:13:18
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2005 m. gruodžio 12 d. 19:41:27
2005 m. gruodžio 12 d. 19:40:56
2005 m. gruodžio 12 d. 19:38:31
2005 m. gruodžio 12 d. 19:33:51
The wicked one --> as irgi matau kad tu nieko nesupranti... o jeigu kazko nesupranti, tai kaip tik reikia daugiau diskutuoti, gincytis, kad suprastum, ivertintum ir nusprestum
nera reikalo man vertint tai, ka cia sneki, nes suprantu puikiai, ka cia rasai. zmones, aks as jums? ateivis?! supraskit, cia yra paprastos raides, is raidziu susidaro zodziai, is zodziu sakinaii is sakiniu tekstai is tekstu knygos. argi taip sunku?
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 12 d. 19:32:00
2005 m. gruodžio 12 d. 19:31:57
2005 m. gruodžio 12 d. 19:28:03
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 12 d. 19:27:24
2005 m. gruodžio 12 d. 19:26:41
2005 m. gruodžio 12 d. 19:25:27
2005 m. gruodžio 12 d. 19:24:23
2005 m. gruodžio 12 d. 19:22:23
2005 m. gruodžio 12 d. 19:21:54
nu, man irgi keista kaip muzika gali but svarbiau uz seima... arba kaip the wicked one tai isvis meile paskutinei vietoj.. turbut tokiu zmoniu dvasinis pasaulis labai skurdus... nu visokiu yra...bet visokiu nereikia
zinoma zinoma o tavo dvasinis pasaulis pats turtingiausias. O kartais reikia kazko aukoti, jei nori kazka pasiekti. ka ne? Keista kaip muzika gali buti svarbesne uz seima ...dar ir kiap gali. Jei zmogus pvz, nori savo ateiti susieti su muzika ir is jos gyventi? zinoma, jei nori pasiekti Yvos ar Pikaso aukstumas didelio mokslo,darbo ar gabumu.Prie ko cia tas vidinis pasaulis.
nu o ar as sakiau kad mano pasaulis pats turtingiausias ? ash tiesiog sakau, kad manau jog tam kam meile yra paskutineje vietoje, to vidinis pasaulis yra skurdus, tai yra mano nuomone.. o kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.. ir visos jos skirtingos... o vidinis pasaulis yra prie meiles, draugu, seimos..nes tai yra vertybes, ne materialines o dvasines, o dvasines vertybes tai ir yra vidinis pasaulis, jei tu neturi seimos, draugu, nieko nemyli, vadinasi tavo vidinis/dvasinis pasaulis yra skurdus, nes meile yra stimulas/variklis pletoti kazkokia tai veikla kam tu jauti ta meile.. na pvz kunigai jauciau meile Dievui, todel jie ir tapo kunigais, muzikanta jaucia meile muzikai, todel jie ir tapo muzikantais.. o jeigu tau meile paskutineje vietoje, vadinasi tu neturi stimulo siekti kazkokiu tai aukstumu, dvasiniu ar materialiniu, tai priklauso nuo tavo poreikiu..ir nepasieksi jokiu itin aukstu pareigu.. bet dabar dar vienas esminis klausimas ishkyla, o kam gi tau tos aukstos pareigos ? o tam, kad tu ir tavo seima, kuria anksciau ar veliau sukursi, turetu visaverti gyvenima....taigi ir seima igyja svarbu vaidmeny siame gyvenime... ir visgi, vistiek meile yra pirmoje vietoje, kadangi jei nemyletum muzikos, tu ir nesistengtum tapti muzikantu..
ne tu taip nesakei. Bet leidai suprasti. O as pasakiau, ka as manu ir tai irgi mano nuomone.
Omeile mes visi jauciame. Tik skiriasi kaip ja realizuojam. Vieni per muzika, kiti dar kitaip..
Arba tiesiog nenorime pripazinti savo jausmu sau. Juk tada buname labai pazeidziami...
Nesvarbu.
2005 m. gruodžio 12 d. 19:19:27
2005 m. gruodžio 12 d. 19:17:42
2005 m. gruodžio 12 d. 19:17:30
2005 m. gruodžio 12 d. 19:16:29
The wicked one --> tokie tavo spejimai tik parodo kox tavo yra ne visavertis gyvenimas, kadangi tu bandai pazeminti kitus, nes pats jauties zeminamas ir nepripazintas kitu zmoniu...tu troksti kad visi zmones taptu zemesni uz tave... ak tas nelemtas valdzios troskimas...
oi, prajuokinai (nepiktai) nuosirdziai issisiepiau. zemesni uz mane? `D `D `D `d