| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. gruodžio 12 d. 19:14:32
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 12 d. 19:11:28
nu, man irgi keista kaip muzika gali but svarbiau uz seima... arba kaip the wicked one tai isvis meile paskutinei vietoj.. turbut tokiu zmoniu dvasinis pasaulis labai skurdus... nu visokiu yra...bet visokiu nereikia
zinoma zinoma o tavo dvasinis pasaulis pats turtingiausias. O kartais reikia kazko aukoti, jei nori kazka pasiekti. ka ne? Keista kaip muzika gali buti svarbesne uz seima ...dar ir kiap gali. Jei zmogus pvz, nori savo ateiti susieti su muzika ir is jos gyventi? zinoma, jei nori pasiekti Yvos ar Pikaso aukstumas didelio mokslo,darbo ar gabumu.Prie ko cia tas vidinis pasaulis.
nu o ar as sakiau kad mano pasaulis pats turtingiausias ? ash tiesiog sakau, kad manau jog tam kam meile yra paskutineje vietoje, to vidinis pasaulis yra skurdus, tai yra mano nuomone.. o kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.. ir visos jos skirtingos... o vidinis pasaulis yra prie meiles, draugu, seimos..nes tai yra vertybes, ne materialines o dvasines, o dvasines vertybes tai ir yra vidinis pasaulis, jei tu neturi seimos, draugu, nieko nemyli, vadinasi tavo vidinis/dvasinis pasaulis yra skurdus, nes meile yra stimulas/variklis pletoti kazkokia tai veikla kam tu jauti ta meile.. na pvz kunigai jauciau meile Dievui, todel jie ir tapo kunigais, muzikanta jaucia meile muzikai, todel jie ir tapo muzikantais.. o jeigu tau meile paskutineje vietoje, vadinasi tu neturi stimulo siekti kazkokiu tai aukstumu, dvasiniu ar materialiniu, tai priklauso nuo tavo poreikiu..ir nepasieksi jokiu itin aukstu pareigu.. bet dabar dar vienas esminis klausimas ishkyla, o kam gi tau tos aukstos pareigos ? o tam, kad tu ir tavo seima, kuria anksciau ar veliau sukursi, turetu visaverti gyvenima....taigi ir seima igyja svarbu vaidmeny siame gyvenime... ir visgi, vistiek meile yra pirmoje vietoje, kadangi jei nemyletum muzikos, tu ir nesistengtum tapti muzikantu..
2005 m. gruodžio 12 d. 19:07:30
2005 m. gruodžio 12 d. 19:05:06
Muzika gali būti svarbiau už šeimą?;]]] Tai tipo "pjaukit tai sesei gerklę,kad nerėktų. Gerą gabalą klausau".
Or materialus turtas dzin, bet tai muzika jum svarbi... Kokia? Suniūniuota dainelė?
nebutinai. ne karta maciau, kaip seima zlugdo vaiko nora muzikuoti ir t.t. tokiu atveju tikrai rinkciausi muzika.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 12 d. 19:03:59
nu, man irgi keista kaip muzika gali but svarbiau uz seima... arba kaip the wicked one tai isvis meile paskutinei vietoj.. turbut tokiu zmoniu dvasinis pasaulis labai skurdus... nu visokiu yra...bet visokiu nereikia
mao dvasinis pasaulis ko gro turtingesnis neit avo (nezinau, nebendravau, tik speju) butent todel meile ir apskutinej vietoj.
2005 m. gruodžio 12 d. 19:01:45
2005 m. gruodžio 12 d. 18:46:42
Ir nenoriu su niekuo ginčytis, bet jei kas nors iš jūsų rašo, kad muzika, cigaretės, alus, mokslai ar materialinis turtas gali būti svarbiau už šeimą, draugus ar meilę, klystate. Nes žmogui reikia žmogaus. Kitaip mes jaustumėmės per daug vieniši.
2005 m. gruodžio 12 d. 18:25:15
2005 m. gruodžio 12 d. 18:24:50
Nori gyventi iš muzikos?Ką čia šneki? Juk materialūs reikalai jiems nerūpi.
Ka noriu ta ir sneku. TAip materialiniai dalykai nerupi, taciau jie labai domina visokias mokesciu inspekcijas.
2005 m. gruodžio 12 d. 18:21:41
Meilė
muzika
materialinis turtas
alus
cigaretės
mokslas
sunkiausia del seimos. nieko enzinau ir ensakysiu. wa.
2005 m. gruodžio 12 d. 17:47:08
2005 m. gruodžio 12 d. 16:52:00
Draugai
Materialinis turtas Mokslas kažkur įsimaišo tarp....
Šeima
Muzika ir ji tikrai ne paskutinė...
Alus ir cigaretės mano gyvenime NEegzistuoja.
2005 m. gruodžio 11 d. 21:23:59
Seima
Mokslas
Draugai
Materialinis turtas
Muzika
Cigaretes
Alus
2005 m. gruodžio 11 d. 19:14:13
zinoma zinoma o tavo dvasinis pasaulis pats turtingiausias. O kartais reikia kazko aukoti, jei nori kazka pasiekti. ka ne? Keista kaip muzika gali buti svarbesne uz seima ...dar ir kiap gali. Jei zmogus pvz, nori savo ateiti susieti su muzika ir is jos gyventi? zinoma, jei nori pasiekti Yvos ar Pikaso aukstumas didelio mokslo,darbo ar gabumu.
Prie ko cia tas vidinis pasaulis.
2005 m. gruodžio 11 d. 18:52:43
2005 m. gruodžio 11 d. 18:36:28
jei drauge noretu issikalbet, pamirsciau visus nepadarytus nd...
tas pats butu, jei susrgtu seimos narys ir t.t ir pan....
bet kai rasiau "seima" cia, turejau omeny ta seima, kuria GAL sukursiu, o gal ir ne....
2005 m. gruodžio 11 d. 18:27:40
O man keista kaip mokslas gali buti auksciau visko....bet cia kiekvieno pasirinkimas...
nieko keisto, yra zmoniu atsidavusiu
Tau irgi cigaretes,alus ,seima,meile,muzika,draugai ne taip swarbu kaip mokslas?
2005 m. gruodžio 11 d. 18:25:07
O man keista kaip mokslas gali buti auksciau visko....bet cia kiekvieno pasirinkimas...
nieko keisto, yra zmoniu atsidavusiu
2005 m. gruodžio 11 d. 18:20:26
2005 m. gruodžio 11 d. 18:19:59
Alus ir cigaretes-nuodai