Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Svarbiausi dalykai jūsų gyvenime: išdėliokite eilės tvarka

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 456789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2005 m. gruodžio 12 d. 19:14:32
hm.. as turiu tiksla - materialine padetis. del to mokausi. nemegstu mokslo ir pinigu nemegstu, bet bukim realistais - is meiles nepragyvensi ir duonos nenusipirksi. tiesa pasakius, zinai, aks dabar yra meile? depresuotu paaugliu issnekejiams is enturejimo ka veikti. va. ir siaip be meiles yra ir kitu jausmu.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Vampirella
2005 m. gruodžio 12 d. 19:11:28
eglermknt rašė:
Vampirella rašė:
nu, man irgi keista kaip muzika gali but svarbiau uz seima... arba kaip the wicked one tai isvis meile paskutinei vietoj.. turbut tokiu zmoniu dvasinis pasaulis labai skurdus... nu visokiu yra...bet visokiu nereikia

zinoma zinoma o tavo dvasinis pasaulis pats turtingiausias. O kartais reikia kazko aukoti, jei nori kazka pasiekti. ka ne? Keista kaip muzika gali buti svarbesne uz seima ...dar ir kiap gali. Jei zmogus pvz, nori savo ateiti susieti su muzika ir is jos gyventi? zinoma, jei nori pasiekti Yvos ar Pikaso aukstumas didelio mokslo,darbo ar gabumu.Prie ko cia tas vidinis pasaulis.

nu o ar as sakiau kad mano pasaulis pats turtingiausias ? ash tiesiog sakau, kad manau jog tam kam meile yra paskutineje vietoje, to vidinis pasaulis yra skurdus, tai yra mano nuomone.. o kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.. ir visos jos skirtingos... o vidinis pasaulis yra prie meiles, draugu, seimos..nes tai yra vertybes, ne materialines o dvasines, o dvasines vertybes tai ir yra vidinis pasaulis, jei tu neturi seimos, draugu, nieko nemyli, vadinasi tavo vidinis/dvasinis pasaulis yra skurdus, nes meile yra stimulas/variklis pletoti kazkokia tai veikla kam tu jauti ta meile.. na pvz kunigai jauciau meile Dievui, todel jie ir tapo kunigais, muzikanta jaucia meile muzikai, todel jie ir tapo muzikantais.. o jeigu tau meile paskutineje vietoje, vadinasi tu neturi stimulo siekti kazkokiu tai aukstumu, dvasiniu ar materialiniu, tai priklauso nuo tavo poreikiu..ir nepasieksi jokiu itin aukstu pareigu.. bet dabar dar vienas esminis klausimas ishkyla, o kam gi tau tos aukstos pareigos ? o tam, kad tu ir tavo seima, kuria anksciau ar veliau sukursi, turetu visaverti gyvenima....taigi ir seima igyja svarbu vaidmeny siame gyvenime... ir visgi, vistiek meile yra pirmoje vietoje, kadangi jei nemyletum muzikos, tu ir nesistengtum tapti muzikantu..

Atsakyti
eglermknt
2005 m. gruodžio 12 d. 19:07:30
T_W_O >> aha as ir maciau kai vaikas turi tiksla nori groti o tevai jam neleidzia. Aisku jei nera finansiniu galimybiu tai dar pateisinama,bet kai vietoj to turingu tevu vaikis metas i visokius sh ir issipisinejimus del neturejimo ka veikti tai jau oj ;/

2005 m. gruodžio 12 d. 19:05:06
EvilAngel rašė:
Muzika gali būti svarbiau už šeimą?;]]] Tai tipo "pjaukit tai sesei gerklę,kad nerėktų. Gerą gabalą klausau".
Or materialus turtas dzin, bet tai muzika jum svarbi... Kokia? Suniūniuota dainelė?

nebutinai. ne karta maciau, kaip seima zlugdo vaiko nora muzikuoti ir t.t. tokiu atveju tikrai rinkciausi muzika.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. gruodžio 12 d. 19:03:59
Vampirella rašė:
nu, man irgi keista kaip muzika gali but svarbiau uz seima... arba kaip the wicked one tai isvis meile paskutinei vietoj.. turbut tokiu zmoniu dvasinis pasaulis labai skurdus... nu visokiu yra...bet visokiu nereikia

mao dvasinis pasaulis ko gro turtingesnis neit avo (nezinau, nebendravau, tik speju) butent todel meile ir apskutinej vietoj.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. gruodžio 12 d. 19:01:45
Nu dar pakolkas apie savo seima tai negalvoju :} Na taip zmogui reikia zmogaus. Is dvieju zmoniu jausmu galima oj kiek daug muzikos sukurti :} Tik, kad as kalbu apie meile, o ne apie seimos jausmus.. jie tokie.. nu nesvarbu. Bet kad muzika gali btui svarbesne tai sutinku, bet vat kad alus ir ciagretes (ar kiti zalingi dalykai) tai nelabai gerai.

2005 m. gruodžio 12 d. 18:46:42
eglermknt---> žinoma, aš tavo šeimos nepažįstu, todėl iš mano pusės neteisinga buvo teigti, kad tau šeima turėtų būti svarbiau už muziką ar dar ką nors. Bet kalbėjau ne tik apie esančią, bet ir apie būsimą šeimą, jei tokią žadi kurti.
Ir nenoriu su niekuo ginčytis, bet jei kas nors iš jūsų rašo, kad muzika, cigaretės, alus, mokslai ar materialinis turtas gali būti svarbiau už šeimą, draugus ar meilę, klystate. Nes žmogui reikia žmogaus. Kitaip mes jaustumėmės per daug vieniši.

2005 m. gruodžio 12 d. 18:25:15
Draugai, materialinis turtas, muzika, seima, meile, mokslai, alus, cigaretes...

2005 m. gruodžio 12 d. 18:24:50
EvilAngel rašė:
Nori gyventi iš muzikos?Ką čia šneki? Juk materialūs reikalai jiems nerūpi.

Ka noriu ta ir sneku. TAip materialiniai dalykai nerupi, taciau jie labai domina visokias mokesciu inspekcijas.

2005 m. gruodžio 12 d. 18:21:41
draugai
Meilė
muzika
materialinis turtas
alus
cigaretės
mokslas

sunkiausia del seimos. nieko enzinau ir ensakysiu. wa.

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. gruodžio 12 d. 17:47:08
Nori gyventi iš muzikos?Ką čia šneki? Juk materialūs reikalai jiems nerūpi.

Atsakyti
Lumme
2005 m. gruodžio 12 d. 16:52:00
Meilė
Draugai
Materialinis turtas Mokslas kažkur įsimaišo tarp....
Šeima
Muzika ir ji tikrai ne paskutinė...
Alus ir cigaretės mano gyvenime NEegzistuoja.

Atsakyti
kojote666
2005 m. gruodžio 11 d. 21:23:59
Meile
Seima
Mokslas
Draugai
Materialinis turtas
Muzika
Cigaretes
Alus

2005 m. gruodžio 11 d. 19:14:13
Vampirella rašė:

zinoma zinoma o tavo dvasinis pasaulis pats turtingiausias. O kartais reikia kazko aukoti, jei nori kazka pasiekti. ka ne? Keista kaip muzika gali buti svarbesne uz seima ...dar ir kiap gali. Jei zmogus pvz, nori savo ateiti susieti su muzika ir is jos gyventi? zinoma, jei nori pasiekti Yvos ar Pikaso aukstumas didelio mokslo,darbo ar gabumu.
Prie ko cia tas vidinis pasaulis.

2005 m. gruodžio 11 d. 18:52:43
Draugai, muzika, meile, alus, mokslas, seima, materialinis turtas, cigaretes!

Atsakyti
NataliLT
2005 m. gruodžio 11 d. 18:36:28
mokslai man svarbu, bet ne iki samones netekimo ar sedejimo per naktis...
jei drauge noretu issikalbet, pamirsciau visus nepadarytus nd...
tas pats butu, jei susrgtu seimos narys ir t.t ir pan....
bet kai rasiau "seima" cia, turejau omeny ta seima, kuria GAL sukursiu, o gal ir ne....

2005 m. gruodžio 11 d. 18:27:40
NataliLT rašė:
LadyPank rašė:
O man keista kaip mokslas gali buti auksciau visko....bet cia kiekvieno pasirinkimas...

nieko keisto, yra zmoniu atsidavusiu kad ir as pvz....

Tau irgi cigaretes,alus ,seima,meile,muzika,draugai ne taip swarbu kaip mokslas?

2005 m. gruodžio 11 d. 18:25:07
LadyPank rašė:
O man keista kaip mokslas gali buti auksciau visko....bet cia kiekvieno pasirinkimas...

nieko keisto, yra zmoniu atsidavusiu kad ir as pvz....

2005 m. gruodžio 11 d. 18:20:26

2005 m. gruodžio 11 d. 18:19:59
Seima-meile-draugai-materialinis turtas-mokslas-muzika...
Alus ir cigaretes-nuodai

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1690
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 18836