nemyliu,nes paprasciausiai mane turi myleti,kad myleciau ka nors...o mane mylet lb sunku,nes as bjaurus zmogus,bet ka tikrai myliu,tai gyvenima!lb myliu gyvenima!ir ta man primena kad ir Can`t stop ar Zephyr Song..tokios grazios ir kaip cia pasakius...Rozines...gyvenimo nei pamatysi nei matysi ji visur,bet tu zinai,kad jis salia taves ir jis su tavimi ir...na toliau net neapibresiu...per sunku...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
O kartais kai jautiesi sušiktai tai klausai baladines dainas kaip You ar Fake plastic trees, How to disappear completely ir tada pradedi verkt.Paskui pagalvoju velniai griebtu.Verkiu dėl Thomo Yorko balso, o ne dėl, nors tai būna ne tiesa (?)Tačiau pasakau sau "viskas bus OK" ir tada klausau Inside my head.
O jei iš tikro tai manau, kad čia du dalykai, kurie viens be kito ... niekur.Aš išlindus iš savo pasaulio kuriame gyvenau vien muziką radau jį.Labai ironiška bet jis buvo panašus į grupės gitaristą.Tiksliau, kaip paaiškėjo vęliau jis visia nepanašus į jį kai plaukus nusikirpo, bet jis yra jis...NEsvarbu koks.Su plaukais ar be.Tačiau jei nebūtų buvę Radiohead tai nebūtų ir jo...
siaip su muzika yra wiskas....be muzikos si pasaulius butu nuobodus......
kai buvau isimylejus klausiau tik liudnos muzikos...nzn kodel,tada man pasidarydavo liudna ir kazkodel man patikdavo...kai budavo beviltiska irgi patikdavo,kai buvo skaudu irgi patiko...
meile ir muzika :
in my opinion :
Man yra dainu kurias isgirdus man taip ir atrodo kad as einu pajuriu sviecia menulis as laikau ji uz rankos....Jis mane pabuciuoja ir mes einame toliau pradeda lyti mes issimaudome juroje... (ce man blink 182 - i miss you) o pwz (seether f. amy lee- broken ) man atrodo kad mae apglebia vaikinas ir as paskestu kazkur giliai jo glebyje (ne mes nesimylime) ir tuomet mae apima pasitikejimo , globos ir meiles jausmas....
na gerai stai pabaigiau savo nusisnekejimus atsiprasau pasnekejimus....
suteikia meilei gilesniu jausmu? o kas yra meile ne jausmas? hm bet ir dabar sau galeciau papriestarauti, nes net neisivaizduoju kas yra meile. Turbut kai ja patirsiu tada gelesiu ateiti cia, sukurti tema ir visiems pasigirti.
...muzika suteikia melei papildomos jegos...gilesniu jausmu...nes juk taip malonu sokti su mylimu zmogum per megstama daina...tai dar labeu skandina y jausmus...
mejle yra nuostabus dalykas,bet tik tada,kaj ji abipuse ir nera lajkinas zhajdimas..mejle muzikaj yra pati gerewsia mejles forma - muzika ish tawias nieko nerejkalawja, gali jos klawsyti kada tik nori, o jej neklawsaj, taj muzika ant tawias nepeexta, ji tawia supranta..muzika niekada tawias neishkejs i kita zhmogu, niekada neishduos..myleti rejkia moketi,nes kitajp tik skawdini sawe ir kitus..nors jejgu nemoki myleti, taj sawias neskawdini, nes tiesiog nieko nemyli..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. sausio 21 d. 23:25:27
2005 m. sausio 21 d. 22:19:15
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 16 d. 21:08:07
2005 m. sausio 16 d. 21:02:26
O jei iš tikro tai manau, kad čia du dalykai, kurie viens be kito ... niekur.Aš išlindus iš savo pasaulio kuriame gyvenau vien muziką radau jį.Labai ironiška bet jis buvo panašus į grupės gitaristą.Tiksliau, kaip paaiškėjo vęliau jis visia nepanašus į jį kai plaukus nusikirpo, bet jis yra jis...NEsvarbu koks.Su plaukais ar be.Tačiau jei nebūtų buvę Radiohead tai nebūtų ir jo...
2004 m. gruodžio 21 d. 21:05:38
2004 m. gruodžio 6 d. 17:17:46
2004 m. lapkričio 25 d. 11:45:24
2004 m. lapkričio 17 d. 23:04:15
su daina gali myleti....gali nekesti...gali kersiti .......gali gywenti toki gywenima kurio negyweni....o gal as klystu?????????
siaip su muzika yra wiskas....be muzikos si pasaulius butu nuobodus......
2004 m. lapkričio 17 d. 22:33:13
2004 m. lapkričio 17 d. 00:00:59
2004 m. lapkričio 16 d. 23:32:16
2004 m. lapkričio 3 d. 15:32:17
in my opinion :
Man yra dainu kurias isgirdus man taip ir atrodo kad as einu pajuriu sviecia menulis as laikau ji uz rankos....Jis mane pabuciuoja ir mes einame toliau pradeda lyti mes issimaudome juroje... (ce man blink 182 - i miss you) o pwz (seether f. amy lee- broken ) man atrodo kad mae apglebia vaikinas ir as paskestu kazkur giliai jo glebyje (ne mes nesimylime) ir tuomet mae apima pasitikejimo , globos ir meiles jausmas....
na gerai stai pabaigiau savo nusisnekejimus atsiprasau pasnekejimus....
Bring an extra pair of socks because i guarantee at least the first pair will be rocked off! - Amy Lee [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v408/etterf/avarts/0e361e73.gif[/IMG] they say we all lose 21grams at the exact moment of our death...
2004 m. spalio 30 d. 00:02:29
2004 m. spalio 29 d. 22:24:54
2004 m. spalio 29 d. 10:06:23
2004 m. spalio 27 d. 19:08:47
2004 m. spalio 27 d. 17:24:51
2004 m. spalio 26 d. 15:06:33
2004 m. spalio 26 d. 14:57:11
2004 m. spalio 26 d. 12:07:57