‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Meile ir muzika - patys nuostabiausiai dalykai pasauly! Abu jauciu... O dar nuostabiau,kai gali skleist muzika (grot ir dainuot) savo meilei! Kas man pritaria?
Nors...dabar pagalvojau,kad yra tai, apie ka as galvoju visuomet,tai tixlas(galima pavadinti ir svajone) ir muzika.Bet argi tai meile?
abejociau...
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. spalio 11 d. 15:15:51
Zinau sita jausma.Siaip sitoj ,,situacijoj'' as dazniausiai klausydamasi muzikos fly arba cry...Taigi muzika dar labiau sustiprina jausmus ypac jei ji atitinka ,,situacija''.That is all...
niu va... demesio! kalba mylintis zmogus (cia as jeigu ka ) taip! meile visagale ir sugeba net pakeist muzikos... emm... skoni! ) tiesiog pradedi klausyti muzika, kuri yra lyriskesne... linksmesne (cia kiekvienas supanta savaip) ir t.t. vat... jeigu netikit manim - isimylekit, tada patys patvirtinsit mano zodzius
Jo meile gerai, bet kai smarkiai myli viska aplink pamirsti o siaip meile su muzika gal ir susijusi, kai jau labai labai myli nors tame ir nera reiksmes tai klausaisi galbut ramesnes muzikos nors nuo zmogaus priklauso
is tikro tai kai myli klausai daugiau lyriskas dainas, tokias grazia, ir prisimeni kai ptu lakstei su savo meile po pieva uz rankuciu susikibes o jau kai nemyli tai eina metalas i trasa Niu seip as uz meile, kuo daugiau meiles pasaulyje tuo geriau!
prisimenu kai buvau isimylejus...skraidziau padebesiais..bet aisq veliau kaip ir visi veliau kritau skaudziai zemyn... o muzika...seniai buwo apie muzika nieko nebeprisimenu...
Oiii, neapsakomai plati tema... Meile...ehe, nuostabus jausmas, kai tie du zmones buna pakyleti, taciau ish tikruju....Meile zudo Ju shirdis...Bet tai ko gero ir yra pats Graziausias Dalykas Shioje Zemeje.
O muzika...man ji labai daznai primena tam tikrus zmones, jausmus ar laikotarpi...ir kartais po to net nebegaliu klasytis tu dainu, per skaudu buna...
Joo.. graziai cia paraset... bet kai paskaiciau tai tik prisiminimus suzadino.. kaip ir cia rase man irgi daug dainu primena ivarias dienas ar yvykius kuriu ash niekad nepamirsiu
As turiu dainas kurios man primena mana buvusias sipmatijas.. ir turiu viena daina kuri man yra ypac brangi kuri man primena mana pirmaja ir tikraja meile.... tesiok as pradedu megti kitokia ramesne svelnesne muzika kai man kasnors patinka...
Nezinau kazkaip, man atrodo kad taip pat suprantu muzika kai ir isimyliu, gal tiesiog daug apie ta zmogu galvoji ir viskas pasidaro miela ir maziau muzikos klausai nes daugiau laiko buni su tuo zmogumi
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. spalio 26 d. 12:04:10
2004 m. spalio 23 d. 19:40:47
2004 m. spalio 23 d. 19:40:26
2004 m. spalio 22 d. 22:37:40
2004 m. spalio 22 d. 16:11:58
2004 m. spalio 15 d. 20:58:15
2004 m. spalio 15 d. 20:55:59
2004 m. spalio 12 d. 16:11:33
na,pasakykit man kas yra meile- as pasakysiu kur jos nematau. kazkodel visur tuose dalykuose matau savanaudiskuma ir veidmainyste.
Nors...dabar pagalvojau,kad yra tai, apie ka as galvoju visuomet,tai tixlas(galima pavadinti ir svajone) ir muzika.Bet argi tai meile?
abejociau...
2004 m. spalio 11 d. 15:15:51
2004 m. spalio 11 d. 14:32:14
2004 m. spalio 11 d. 14:16:41
2004 m. spalio 11 d. 14:11:53
2004 m. spalio 10 d. 21:51:46
2004 m. spalio 10 d. 17:30:04
O muzika...man ji labai daznai primena tam tikrus zmones, jausmus ar laikotarpi...ir kartais po to net nebegaliu klasytis tu dainu, per skaudu buna...
2004 m. spalio 9 d. 00:57:58
2004 m. spalio 7 d. 22:03:59
2004 m. spalio 7 d. 21:36:38
tik man,tik man vienai..
2004 m. spalio 7 d. 21:23:22
2004 m. spalio 7 d. 20:06:08
2004 m. spalio 7 d. 19:03:26