quote=ikalinta_plunksnoje]ai, debilavotas mano. Būna akimirkų, kai užplaukia lyrizmas. tai čia viena iš tokių.
..apie save taip galvoji...tai negalvok kad visi toki .
Nera blogos kosmetikos yra tik netinkamai parinkta , as dirbu jau 8 metai su Oriflame bet tikrai zinau kad ir kitos kosmetikos yra geros , nelygu kiekvieno zmogaus poreikiu ,tad teikti kad ...s ...ar dar kitaip gali tik nieko nesuprantantys ir neismanantys .Jei kam idomu susipazinti su Oriflame kosmetika ar issiaiskinti kas netiko ar kodel nepatiko rasykite man i email oriflame@suvalkietis.lt , beto prisiminkite jog prekems suteikiama 100%garantija tad jei kazkas netinka jos yra priimamos atgal ar keiciamos ..ko jums niekada nedarys nei viena parduotuve ....juolab vaistine.
Na man geriausia iš vis pirkt kosmetiką ne aklai (katalogu), o tam skirtoje parduotuvėje. Tų pačių avon'ų ir oriflame'ų ten pilna.
Ir nemanau, kad čia pačios geriausios firmos, jei atvirai .
AVON!!!Nuostabi firma, ka turiu tai viskas puikiausiai tinka...Oriflame'o kosmetika nusivyliau..Vos ne vos uzsisakiau viena tusa (labai jau graziai blakstienos atrode kataloge), kai gavau po pusantro menesio tai labai nusivyliau...absoliuciai netoks, blakstienos sulipusios ir nieko neligina...; (
Pasiklydus rašė: Apie Oriflame nieko nežinau, bet Avon (kai būna galimybė nusipirkt) man patinka, kokybė irgi gera ;] Labiausiai man patinka faktas, kad Avon kosmetika nebandyta su gyvūnais, o tie visi dezikai nekenkia ozono sluoksniui ;]
Oriflame irgi neatlikineja bandymu su gyvunais, bet as vis tiek renkuosi NIVEA, kuri irgi nekankina gyvuleliu
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2015 m. birželio 22 d. 19:15:34
FlameVonOriA
2013 m. vasario 5 d. 04:04:04
kokios muzikos klausaisi? (link'ėjimai adgal)
AVON šampūnais prausiuosi, Oriflame nesu naudojęs, bet tikiu: tai - gerai.
2013 m. vasario 4 d. 15:31:52
Platinu Oriflame firmos kosmetika. Jei norite pavartyti kataloga, susipazinti su gaminiais, uzsisakyti Jums patikusias prekes- rasykite elektronini laiska jolanta19910104@gmail.com Susitarsime.
Su geriausiais linkėjimais..
2008 m. kovo 27 d. 21:03:45
2008 m. kovo 27 d. 11:09:04
..apie save taip galvoji...tai negalvok kad visi toki .
2008 m. kovo 26 d. 18:00:54
viskas aišku.
nick į temą.
2008 m. kovo 25 d. 14:56:40
2008 m. kovo 17 d. 17:53:12
Ir nemanau, kad čia pačios geriausios firmos, jei atvirai
2008 m. kovo 17 d. 17:50:27
2008 m. kovo 17 d. 12:27:37
2008 m. vasario 18 d. 22:22:44
Apie Oriflame nieko nežinau, bet Avon (kai būna galimybė nusipirkt) man patinka, kokybė irgi gera ;] Labiausiai man patinka faktas, kad Avon kosmetika nebandyta su gyvūnais, o tie visi dezikai nekenkia ozono sluoksniui ;]
Oriflame irgi neatlikineja bandymu su gyvunais, bet as vis tiek renkuosi NIVEA, kuri irgi nekankina gyvuleliu
2008 m. vasario 18 d. 16:32:14
2008 m. vasario 18 d. 13:37:48
Arba vaistinėse
Taip!
2008 m. vasario 18 d. 13:19:11
2008 m. vasario 18 d. 11:43:22
2008 m. vasario 17 d. 12:04:32
2008 m. vasario 17 d. 02:23:45
Jei užsisakinėjam iš katalogo, tai tik iš Amway. O kosmetiką reikia pirkti parduotuvėse.
2008 m. vasario 17 d. 01:34:46
2008 m. vasario 16 d. 20:08:35
2008 m. vasario 16 d. 19:32:12