Turiu iPod Nano ir manau kad ir geriausias ir kokybiskiausias-visos galimos funkcijos,nuotraukos,video etc.,pasikrauna per usb jungti,telpa i kisene,lengvai valdomas.
Turiu Sony Walkman. Šiaip buvo neblogas, kol neužsikirto Ir toliau groja,bet kai noriu pakeisti dainų rūšiavimą pradeda mest "File Error" ir nesusitvarko kol pakraunu Garantija dar galioja, tikiuosi pataisys...
Cia labiau ne nuo firmu priklauso, o nuo modelio, vieni letesni, kiti neturi tam tikru funkciju ar tiesiog pagal kaina neturi vertes. As dabar pries savaite su biskiu nusipirkau mp3/mp4 player`i (ipod klona), klipus galima ziuret, 4gb vietos, spalvotas, ryskus ekranas, tik, kad dabar pinigu prireike tai parduodu, jei kam idomu tai ziurekit skelbimuose
Tiesa pasakius pati neseniai domejausi mp3 ir rinkausi rinkausi.. Pirkau iRiver s10 ir kol kas tikrai nenusivyliau. Nors ir labai mazas, bet labai patogus naudojimas, nereikia ieskoti mygtuku, kad perjungtum daina, tiesiog spaudai ekrana. Vienu zodziu liux daiktas! Patariu! Jei noresit paziureti, rasit cia: https://www.bms.lt/?preke=24734.
nu as turiu creative muvo tx fm 256mb, vietos mazai, bet pirkau senokai, tai tada nelabai dar pasirinkimo buvo, bet siaip geras, kokybe liuks, patogus mygtukai. siaip iPodo 40% kainos tai yra tas firmos vardas, bet kiek draugai tureje visokiu is maximos ar kokiu ten negirdetu firmu tai visi greitai pareidavo, o keli turi iPodus ir naudoja 4-5 metus
2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:36:11
As turiu irgi kazkokios nezinomos firmos.Jau metus laiko be priekaistu.O pvz drauges Samsungas po dvieju savaiciu sugedo ir po to jau kas menesi mazdaug nesa taisyt.Tad ir zinomos firmos, ir nezinomos visokiu atveju pateikia.Sunku atsakyt vienareiksmiskai.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 12 d. 20:45:55
Geras daiktas ;>
mano firma "Matsui". kažkokia negirdėta, bet geras. Laiko, tvirtas ir patikimas.
O kad taip išskirti kokį nors vieną kuris būtų geriausias ir kokybiškiausias neįmanoma.
Čia kam kaip. Žinoma, geriausia dairytis į tas visokias žinomas firmas. na būna kokybiškesni, [taip sakoma]. o kartais tik dėl populiaraus firmos vardo.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2007 m. kovo 11 d. 14:59:10
2007 m. vasario 25 d. 19:11:14
2007 m. vasario 12 d. 19:43:12
2007 m. vasario 12 d. 19:27:16
2007 m. vasario 12 d. 18:08:32
2007 m. vasario 12 d. 17:55:08
2007 m. vasario 12 d. 14:34:10
2007 m. vasario 8 d. 13:53:17
2007 m. vasario 8 d. 13:04:24
2007 m. vasario 8 d. 08:45:38
2007 m. sausio 13 d. 21:00:01
2006 m. rugpjūčio 17 d. 21:37:27
2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:47:50
kolkas esu labai patenkintas. ir kaina kajp uz 1gbaito mp4 grotuva lb maza
2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:56:19
2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:47:19
2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:36:11
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugpjūčio 12 d. 20:45:55
mano firma "Matsui". kažkokia negirdėta, bet geras. Laiko, tvirtas ir patikimas.
O kad taip išskirti kokį nors vieną kuris būtų geriausias ir kokybiškiausias neįmanoma.
Čia kam kaip. Žinoma, geriausia dairytis į tas visokias žinomas firmas. na būna kokybiškesni, [taip sakoma]. o kartais tik dėl populiaraus firmos vardo.
2006 m. rugpjūčio 12 d. 20:35:30
2006 m. rugpjūčio 12 d. 20:26:24
mokejau 269lt
2006 m. gegužės 11 d. 17:31:27