Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Negerietis
2007 m. kovo 11 d. 14:59:10
O aš turiu BMS Expert 1 GB. Pirkau iš pažįstamo už 100 Lt, viskas veikia, taip kad esu visiškai patenkintas

Atsakyti
BluEberRY
2007 m. vasario 25 d. 19:11:14
turiu sony walkmana, geras aparatas, tik wa ausines sugedo-taip ir nesusiruosiu nauju isigyt...

2007 m. vasario 12 d. 19:43:12
Turiu iPod Nano ir manau kad ir geriausias ir kokybiskiausias-visos galimos funkcijos,nuotraukos,video etc.,pasikrauna per usb jungti,telpa i kisene,lengvai valdomas.

Atsakyti
ShOck
2007 m. vasario 12 d. 19:27:16
10.. nezinau nezinau.. D

Atsakyti
Mitochondrija666
2007 m. vasario 12 d. 18:08:32
Turiu Sony Walkman. Šiaip buvo neblogas, kol neužsikirto Ir toliau groja,bet kai noriu pakeisti dainų rūšiavimą pradeda mest "File Error" ir nesusitvarko kol pakraunu Garantija dar galioja, tikiuosi pataisys...

2007 m. vasario 12 d. 17:55:08
Parduok už 10 litų

2007 m. vasario 12 d. 14:34:10
Sveiki. Turiu Creative muvo v100 1GB. Noreciau ji parduot, bet nezinau kokia kaina sakyt gal yra nusimananciu cia?

Atsakyti
zilwis
2007 m. vasario 8 d. 13:53:17
Cia labiau ne nuo firmu priklauso, o nuo modelio, vieni letesni, kiti neturi tam tikru funkciju ar tiesiog pagal kaina neturi vertes. As dabar pries savaite su biskiu nusipirkau mp3/mp4 player`i (ipod klona), klipus galima ziuret, 4gb vietos, spalvotas, ryskus ekranas, tik, kad dabar pinigu prireike tai parduodu, jei kam idomu tai ziurekit skelbimuose

2007 m. vasario 8 d. 13:04:24
Pas mane senas geras acme ligu.... Nedaug tetelpa, bet nu zodiu mptrioske kaip mptrioske.

2007 m. vasario 8 d. 08:45:38
Tiesa pasakius pati neseniai domejausi mp3 ir rinkausi rinkausi.. Pirkau iRiver s10 ir kol kas tikrai nenusivyliau. Nors ir labai mazas, bet labai patogus naudojimas, nereikia ieskoti mygtuku, kad perjungtum daina, tiesiog spaudai ekrana. Vienu zodziu liux daiktas! Patariu! Jei noresit paziureti, rasit cia: https://www.bms.lt/?preke=24734.

2007 m. sausio 13 d. 21:00:01
nu as turiu creative muvo tx fm 256mb, vietos mazai, bet pirkau senokai, tai tada nelabai dar pasirinkimo buvo, bet siaip geras, kokybe liuks, patogus mygtukai. siaip iPodo 40% kainos tai yra tas firmos vardas, bet kiek draugai tureje visokiu is maximos ar kokiu ten negirdetu firmu tai visi greitai pareidavo, o keli turi iPodus ir naudoja 4-5 metus

2006 m. rugpjūčio 17 d. 21:37:27
Tik niekas nepirkit su visokiais ishkilusiais shudukajs, nu kad butu tik knopkes, nes man nuluzho ir negaliu permetinet dajnu.....

2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:47:50
nu shia savaite nusipirkau shita playeri https://benasaudio.com/index.php?productI D=119
kolkas esu labai patenkintas. ir kaina kajp uz 1gbaito mp4 grotuva lb maza

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:56:19
Tai ir sakau, daug kas sako jog žinomos firmos gamina gerus daiktus. Daugiausiai perka tik dėl žinomo vardo.

Atsakyti
bulleTz
2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:47:19
Samsungai kiek maciau kainos kosmines o kokybe nemanaw kad pranasesne uz per pus pigiau kainuojanti creative

2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:36:11
As turiu irgi kazkokios nezinomos firmos.Jau metus laiko be priekaistu.O pvz drauges Samsungas po dvieju savaiciu sugedo ir po to jau kas menesi mazdaug nesa taisyt.Tad ir zinomos firmos, ir nezinomos visokiu atveju pateikia.Sunku atsakyt vienareiksmiskai.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 12 d. 20:45:55
Geras daiktas ;>
mano firma "Matsui". kažkokia negirdėta, bet geras. Laiko, tvirtas ir patikimas.
O kad taip išskirti kokį nors vieną kuris būtų geriausias ir kokybiškiausias neįmanoma.
Čia kam kaip. Žinoma, geriausia dairytis į tas visokias žinomas firmas. na būna kokybiškesni, [taip sakoma]. o kartais tik dėl populiaraus firmos vardo.

Atsakyti
bulleTz
2006 m. rugpjūčio 12 d. 20:35:30
Db planuoju ant kaledu pirkt playeri su 1 gb ir daugiau ... Nzn dar koki bet tikriausiai is creative

2006 m. rugpjūčio 12 d. 20:26:24
pas mane creative.512mb. labai geras. jau apdauzytas bet puikiai veikia.
mokejau 269lt

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 11 d. 17:31:27
jej turi 200 ar 250lt geriau nebloga cd-mp3 playeri nusipirkt o ne shudina mp3 su 256mb

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963