Patvarumo atzvilgiu tai uz Sony nera geriau, is Walkman'u turejau CD, CD-MP3, MiniDisc'u ir dabar 20 Gb MP3, pastarajam jau metai, bet visiskai jokiu problemu, garsas tikrai labai geras, o pirmajam jau gal 7 - 8 metai, bet vis dar puikiausiai veikia...
as turiu ..... ji man padovanojo.... jis man tai tikras sudas..... na atsiprasant kazkoks ******.... reikia pastovei batarkes pirktu nu eina sau... nesiruosiu leidineti pinigu kazkokiam sudukui... na mano tai 258 mb atminties......
2005 m. gruodžio 1 d. 16:27:56
aš turiu kažkokį.nžn kokia firmaapie 200lt kainavo.nuo vasaros turiu.puikiai veikia, sugedęs dar nebuvo.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2006 m. gegužės 5 d. 03:03:15
2006 m. gegužės 3 d. 16:03:08
2006 m. gegužės 3 d. 15:43:30
2006 m. gegužės 3 d. 15:20:07
2006 m. balandžio 25 d. 15:59:04
2005 m. gruodžio 5 d. 13:00:28
suda - 200 lt, normalu - 300-500 lt, gera - 900 lt ir daugiau
imanoma ir uz 150lt..bet ten kokybe jauciu nekokia..
2005 m. gruodžio 2 d. 17:16:18
2005 m. gruodžio 2 d. 17:13:01
2005 m. gruodžio 2 d. 17:08:20
nzn! Nu ir klausimas. tai turbut - Grojanti pupa? TAIP! naujas, stilingas, mp3 grotuvas is SONY! Ane?
Per tą reklamą ir aš susigundžiau
Šiaip jaučiu: kuo brangesnis - tuo naujesnis modelis ir tuo kokybiškesnis, ania? Na, kažkas panašaus... ui, reiks pasidomėti.
Hm.. Gaila, kad tos reklamos neberodo. Bent jau pas mane. O aejp as tau pritariu, kuo naujesnis tuo brangesnis ir kokybiskesnis.
2005 m. gruodžio 2 d. 15:50:22
2005 m. gruodžio 1 d. 17:09:13
2005 m. gruodžio 1 d. 17:03:32
2005 m. gruodžio 1 d. 16:27:56
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gruodžio 1 d. 16:25:14
nzn! Nu ir klausimas. tai turbut - Grojanti pupa? TAIP! naujas, stilingas, mp3 grotuvas is SONY! Ane?
Per tą reklamą ir aš susigundžiau
Šiaip jaučiu: kuo brangesnis - tuo naujesnis modelis ir tuo kokybiškesnis, ania? Na, kažkas panašaus... ui, reiks pasidomėti.
2005 m. gruodžio 1 d. 16:00:39
2005 m. gruodžio 1 d. 14:41:53
as turiu philips,mokejau brangiai, o po keliu menesiu sugedo, buvo nunestas pataisyt, bet praejo savaide ir jis vel neveikia....
uzjauciu. as turiu cavyon, per puse metu jau 4 karus sugedo.. tai daba noriu gera nusipirkt
2005 m. lapkričio 30 d. 18:14:06
2005 m. lapkričio 30 d. 18:12:36
2005 m. lapkričio 29 d. 16:53:35
2005 m. lapkričio 29 d. 16:46:11