Hopeless rašė: Jei tau jie taip patinka tai galėjai bent pavadinimą teisingai temoje parašyti ;] , ,o aš jų klipus irgi esu matęs gal kokius 6 ir visi pakankamai patiko , ,geriausi Fire Water Burn (arba The Roof is on Fire) ir Mope, ,owa naujausias Foxtrot ... tai man kažkoks be minties ;[
jo, klipai tai nerealus, ypac "the inevitable return of the great white dope" ir "kiss me where it smells funny" bet pats geriausias ju "klipas" — daugiau nei valanda trunkantis irasas kaip jie vazinejasi po europa, va ten tai video nerealus bet speju nelabai kam teko ji matyti
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
Jei tau jie taip patinka tai galėjai bent pavadinimą teisingai temoje parašyti ;] , ,o aš jų klipus irgi esu matęs gal kokius 6 ir visi pakankamai patiko , ,geriausi Fire Water Burn (arba The Roof is on Fire) ir Mope, ,owa naujausias Foxtrot ... tai man kažkoks be minties ;[
kiek esu mantes tai ju klipai nieko rimto neparodo bet vistiek traukia aki...kolkas esu mates tik 5 bet ziauriai patiko.......zdz prikolni nekaip kaikuriu, banalus ir atsibode.....
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 4 d. 20:58:17
is naujo albumo be uhn tiss ir foxtrot dar geros : "aint my job to fuck you on your birthday", "im the least you can do"
jo, pritariu, mano irgi butent shitos megstamiausios
2005 m. gruodžio 4 d. 20:10:52
2005 m. gruodžio 4 d. 20:09:06
Jei tau jie taip patinka tai galėjai bent pavadinimą teisingai temoje parašyti ;] , ,o aš jų klipus irgi esu matęs gal kokius 6 ir visi pakankamai patiko , ,geriausi Fire Water Burn (arba The Roof is on Fire) ir Mope, ,owa naujausias Foxtrot ... tai man kažkoks be minties ;[
F.U.C.K. be minties ? isiklausyk zodzius
2005 m. gruodžio 4 d. 19:19:37
2005 m. gruodžio 4 d. 18:58:19
2005 m. gruodžio 4 d. 18:23:25
2005 m. gruodžio 4 d. 18:09:12
2005 m. gruodžio 4 d. 18:07:34
2005 m. gruodžio 4 d. 18:06:04
wat.....
kazka tokio turi jie....
2005 m. gruodžio 4 d. 18:01:08
2005 m. gruodžio 3 d. 15:55:38
2005 m. gruodžio 3 d. 12:05:28