kajp turejo daugybe vaiku taip ir prikure daug kuriniu...
Bet polifonija jo grazi ir Misios Magnificat(jei taip tiksliai.Bijaw sumeluot)Labai grazus kurinys
Childlike no one understand
Jack knife in your sweaty hands
Some kind of innocence is
measured out in years
You don't know what it's like
to listen to you fears
o seip taj man jis niekada nepatikdavo bet kaj 12 klasej per muzika klausemes jo kuriniu taj visaj nieko isgirdau tokiu. ji ir bethovena vienintelius vertinu teigiamai is visu tu klasikiniu ir visokiu kitokiu simfonininku.
Bachas vienas geriausiu kompozitoriu mano manymu.jo kuriniai labai simetriski,atrodo sunkus,bet is tikruju labai lengvi nes ten yra akcentuojamos kelios pagrindines natos vienam muzikiniam sakiny.nuostabus kompozitorius.kaip ir l.van betovenas,v.a. mocartas,j. haidnas ir f.mendelsonas.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Eh - muzikalkej atsigrojau Jo kuriniu ligi soties.: ) kazkoks pirshtu lauzymas su tribalsem fugom ir tokatom Jo.: )
Bet shiaip zinoma, Respect, kas be ko. Nors aplamai tai Jo kuriniai ganetinai vienodi, baznytinio stiliaus, todel daug klausantis nusibosta. Pvz. koks L. van Bethovenas tai ivairiapusishkesnis.
As labiau megstu Mocarto muzika, bet ir Bacho retkarciais pasiklausau. Ka apie ji manau? Na, as juo nesidomiu, nesu skaiciusi jo biografijos, bet gerbiu, kaip ir visus tu laiku kompozitorius. Siais laikais tokiu geniju nebera...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 8 d. 14:42:24
2006 m. gegužės 4 d. 18:53:15
2006 m. balandžio 19 d. 17:47:21
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:10:41
Bet polifonija jo grazi ir Misios Magnificat(jei taip tiksliai.Bijaw sumeluot)Labai grazus kurinys
2005 m. rugpjūčio 18 d. 23:37:54
2005 m. balandžio 14 d. 13:58:23
ne, vivaldis man geriau, bachas savo laiku, kaip ir mocartas, buvo POPSUCHA>
nesvaikit,mocartas-klasikas,o bachas-barokas,ir jis tikrai nebuvo POPSUCHA
mano tetis Bacha dievina.. man irgi patinka. patinka polifonija...
2005 m. kovo 24 d. 20:35:40
2005 m. kovo 9 d. 08:40:11
2004 m. gruodžio 30 d. 21:54:05
2004 m. gruodžio 29 d. 20:41:43
2004 m. gruodžio 2 d. 12:30:18
2004 m. lapkričio 12 d. 18:55:01
ne, vivaldis man geriau, bachas savo laiku, kaip ir mocartas, buvo POPSUCHA>
va butent kad jis nebuvo popsucha. jis buvo absoliuciai nezinomas. tik po 50 metu po jo mirties jo muzikos buvo pradeta klausytis. krc jis buvo tu lajku undergroundininkas.
o seip taj man jis niekada nepatikdavo bet kaj 12 klasej per muzika klausemes jo kuriniu taj visaj nieko isgirdau tokiu. ji ir bethovena vienintelius vertinu teigiamai is visu tu klasikiniu ir visokiu kitokiu simfonininku.
2004 m. lapkričio 8 d. 17:54:31
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. spalio 30 d. 23:38:02
2004 m. spalio 16 d. 18:32:13
2004 m. spalio 14 d. 22:10:45
Bet shiaip zinoma, Respect, kas be ko. Nors aplamai tai Jo kuriniai ganetinai vienodi, baznytinio stiliaus, todel daug klausantis nusibosta. Pvz. koks L. van Bethovenas tai ivairiapusishkesnis.
2004 m. spalio 14 d. 18:41:48
2004 m. spalio 14 d. 14:28:01
2004 m. spalio 7 d. 17:27:18
2004 m. spalio 7 d. 14:22:22