Rukrym ---> man taip ankščiau būdavo. Dabar jau kitaip, labiau pasitikiu savimi, todėl ir dėmesio iš kitų nebevengiu
nemegstu. esu gan drovi, neiskalbinga ir nemoku bendraut su zmonem. isskyrus kai esu tarp draugu kuriuos pazistu labai ilga laika ir sneku nesamones. visgi iprate jau. o jei taip atsitinka, kad kazkokiu budu as atsiduriau demesio centre, jame ilgai neuzsilieku nes iskart minciu pritruksta arba tiesiog bijau kad mane sudirbs. nepasitikiu savim. va. lievai.
su mano elgesiu dažnai gaunasi tas dėmesio centras ar bent kažkur netoli jo, bet nesakyčiau, kad man tai patinka ar nepatinka. kiekvienas turi savo vietą ir jei žmogus nemėgsta tame centre būti, tai greičiausiai ir nebus.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
LoseControl rašė: Mokytojai sako, kad labai mėgstu. Na tiesą jie sako, man dėmesio per daug nebus .
Damn!
Bet šiaip, man atrodo, kad geriau privengti. Kad paskui neišgirstum tau adresuotų kokių nemalonių replikų.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. liepos 23 d. 16:25:34
Nemėgstu. Man tai tolygu mirčiai.
2010 m. liepos 15 d. 15:12:34
2010 m. liepos 14 d. 14:42:22
2010 m. liepos 10 d. 20:13:02
2010 m. liepos 10 d. 17:20:22
2010 m. liepos 10 d. 17:11:15
2009 m. birželio 12 d. 22:24:45
kitur zinau jog ne is nuostabumo atsiduriau jame : )
2009 m. birželio 2 d. 20:38:32
2009 m. birželio 2 d. 16:05:00
2009 m. birželio 2 d. 14:39:05
2009 m. birželio 2 d. 10:32:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. birželio 1 d. 23:18:56
2009 m. birželio 1 d. 22:53:14
Mokytojai sako, kad labai mėgstu. Na tiesą jie sako, man dėmesio per daug nebus
Damn!
2009 m. birželio 1 d. 22:02:27
Bet šiaip, man atrodo, kad geriau privengti. Kad paskui neišgirstum tau adresuotų kokių nemalonių replikų.
2009 m. birželio 1 d. 21:34:47
2009 m. birželio 1 d. 21:29:00
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:32:09
2006 m. rugpjūčio 13 d. 11:58:23
2006 m. rugpjūčio 13 d. 11:09:33
2006 m. liepos 23 d. 17:04:29
Užuojautos - ne.
Susižavėjimo - taip.
sutinku.