_Mopey_ (Užblokuotas)
2005 m. gruodžio 10 d. 10:56:10
Na kaip uzeina. Kartais megstu but demesio cenre, o kartais ne. Esme tame kad megstu - kai turiu ka pasakyt ,parodyt ar padaryt. Nemegstu - na kai viskas buna priesingai kai megstu };]
vat jej jau esu demesio centre taj jau ir nesistengiu pabegt is to centro tada pliurpiu pliurpiu . . . per 5 minutes speju visa savo gyvenima ispasakot ir dar mamos savo puseDDDD man patinka sneket. . . daug ir apie belenkaD
Būti ar nebūti? Eik tu na**ui
aš tikrai nemėgstu, jau vien dėl to, kad ne visada dėmesio centre atsidūri TAU palankioj situacijoj, o tada, kai mažiausiai to nori,, bent jau man taip būna..
Na žiūrint kokio dėmesio centre.Apkalbų,ir dar visokių nesamonių centre kiekvienas nenorėtų būti.Aš ne išimtis.Na "geram" dėmesio centre gal ir smagu būti,bet šiaip nemėgstu.Vengiu to,nes aš mėgstu ramybę..
aš geriau ne konkrečiai apie kažkokį dėmesio centrą, kaip suprantu iš temos, draugų, kalbėsiu, o šiaip apie dėmesį. Taigi jo man tikrai būna kad reikia, bet nebandau išsireikalauti išsišokinėdama ar kaip nors kvailai į save atkreipdama dėmesio, tiesiog jaučiu kad reikia... bet dažniausiai nieko nedarau, tada užeina bloga nuotaika ir nervinuosi sau viena . kaip kvaila iš tiesų.... O šiaip kažkokio ypatingo dėmesio trūkumo pastoviai tikrai nejaučiu, užtenka tiek tiek yra. Bet žiūriu kad visai ne į temą rašau, tai dabar reik truputį sukt ta linkme... dėmecio centre nežinau ar mėgstu būti, nes kaip tik dabar bandau tinkamai suprasti pačią tą savoką......... jei dėmesio centras per pamokas, šūlėj tai nelabai mėgstu būti, bet ir ne nuošaly likti, nu žodžiu sudalyvauti visur bet išsišokinėti nepatinka, nes žinau vieną konkretų tokio išsišokėlio pavyzdį ir laaaabai nežavi... žodžiu
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gruodžio 25 d. 18:03:17
mėgstu būt dėmėsio centre, bet nerodyti savęs tokios, kokia iš tikrųjų esu.
nes man patinka iš kitų patyliukais juoktis.
oho ho kokie sakyciau ekstremalus pokyciai
2005 m. gruodžio 25 d. 17:40:27
2005 m. gruodžio 25 d. 16:57:00
2005 m. gruodžio 24 d. 14:22:46
2005 m. gruodžio 24 d. 13:28:46
nes man patinka iš kitų patyliukais juoktis.
2005 m. gruodžio 24 d. 13:06:51
2005 m. gruodžio 24 d. 13:04:00
2005 m. gruodžio 24 d. 12:52:38
2005 m. gruodžio 10 d. 22:34:56
2005 m. gruodžio 10 d. 10:56:10
2005 m. gruodžio 9 d. 22:41:16
2005 m. gruodžio 9 d. 20:46:26
2005 m. gruodžio 9 d. 20:32:30
2005 m. gruodžio 9 d. 19:24:48
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2005 m. gruodžio 9 d. 19:06:27
2005 m. gruodžio 9 d. 19:00:35
2005 m. gruodžio 9 d. 18:38:34
2005 m. gruodžio 9 d. 18:37:05
Pravartu - tave visi girdi, gali pasakyti jiems viską, ką reikia ir ką nori pasakyti ir esi tikras, kad tave išgirdo.
smagu - paaiškinimų nereikia
Šlykštu - tave visi stebi. Kas nors ne taip - ir visi žino.
2005 m. gruodžio 9 d. 18:32:20
2005 m. gruodžio 7 d. 21:04:04