Na kiek girdėjau aš, o aš girdžiu nelabai daug, tai lyg ir nėra paplitusi.
O priežastys, na lietuvoj muzika skamba, daugiau ar mažiau vietose kur renkasi žmonės, o žmones masina visokie nemokami renginiai, kuriuose, kaip taisyklė dainuoja Žvagulis.. Ir dalina nemokamus tušinukus.
Kiek zinau ir girdejau krikscioniska muzika nera labai paplitusi musu saleleje....kartais istikruju iskyla klausimas kodel? Juk dazniausia butent krikscioniu atlikeju tekstai buna labai atviri ir isties prasmingi...Uzsienyje tokio pobudzio atlikejai yra labai paplite ir daug kas ju klauso galima teigti,kad ir tie patis kurie i tikejima ziuri atsainiai...So ka jus manote ar vera letuveje augti krikscioniskai muzikai? Is anksto dekui uz atsakyma sekmes visiems
P.S. Kalbu ne apie muzika giedama baznycioje skambant vargonams
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 5 d. 20:26:57
O priežastys, na lietuvoj muzika skamba, daugiau ar mažiau vietose kur renkasi žmonės, o žmones masina visokie nemokami renginiai, kuriuose, kaip taisyklė dainuoja Žvagulis.. Ir dalina nemokamus tušinukus.
2005 m. gruodžio 5 d. 20:04:51
P.S. Kalbu ne apie muzika giedama baznycioje skambant vargonams