Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Green Day" albumas "Bullet In A Bible"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
basketcase
2006 m. kovo 13 d. 00:50:14
oj evana, vsika as atsimenu, ypac kai KING FOR A DAY is bullet ina bible grojo)) vo ten taj reikalas buvo bliamba nu, liudna man daros nuo tos minties kad daugelis zmoniu neisgirsta TIKROS muzikos.. rodos kartais net persiplesiu ar dar ka padarysiu, kad tik savo tiesa irodyciau, taciau po to pagalvoju nu ir whatever.. galvokit jus zmones ir girdekit ka norit, svarbiausia kad as zinau kaip kas yra. ir vsio

2006 m. kovo 12 d. 22:59:14
nesiginčyk geriau su ja, xdm, nes jai vistiek savo tiesų neįrodysi. štai ką reiškia akla meilė green day
Beje, basketcase, atsimeni kai tada paskutinįkart kai tūsinomės ir kai šokom per minority kai užleidai bullet in a bible ?
va ten tai buvo jė

2006 m. kovo 12 d. 22:34:13
basketcase o ką jie dar ir jesus of suburbia ikišo į TV? kiek klipų iš albumo jau? 4 ar 5? Ir tai ne 100% komercija?

Atsakyti
basketcase
2006 m. kovo 12 d. 13:33:15
nu tavo klausimas tai toks zinai.. viskuo skiriasi.. daugelis ju klipu apskritai analogiju neturi, kaip antai longview, stuck with me, geek stink, breath, brain stew/jaded, when i come around, hitchin a ride, warning, boulevard of broken dreams ir zinoma jesus of suburbia.. jie skirtingai nei kokie neva grazuoliukai nesivarto pilvu isverte kopose ir vandeniu is zarnos nesitasko.. ju klipuose pagrindine mintis tikrai ne ta, kad ziurekit kokie mes saunuoliai ir zavuoliai..

2006 m. kovo 11 d. 22:00:20
basketcase aš irgi to nekenčiu!

nu man tai 5% klipų kuriuos rodo per TV yra geri... Pvz. kaip green day "holiday" nu klipas kaip klipas. Šiaip geras klipas, bet koks klipas yra tada blogas?
Mano manymu klipas turi būti kaip ir daina, savotiškas ir skirtis nuo kitų, su įdėja. Kuo green day klipai skiriasi nuo kitų klipų?

Atsakyti
basketcase
2006 m. kovo 11 d. 15:47:14
xdm rašė:
ewana_ neparašysiu greit dėl klipo... man tokie klipai kaip green day iš american idiot yra nesamonė klipas turi būti daugiau nei paprastas garsas su vaizdu.
nu bliamba nu, kuo tau boulevard of broken dreams KLIPAS uzkliuvo? ok, suprantu, pats gabalas tau nepatinka, nu bet cia gi kalba eina apie vaizdo klipa!! jis su visa ideja yra nerealus. nemek tu green day, bet buk objektyvus. klipa kure samuelis baeras - tikrai geras rezisierius, jis nirvanai klipus kure ir apskritai jo talenta pripazino tikrai uz tave daugiau suprantantys kritikai. vat as butent to ir negaliu pakest zmonese, kad kazkox nenormalus ir nepaaiskinamas pyktis neleidzia blaiviai visko vertint(

2006 m. kovo 10 d. 23:48:22
manau, kad jis toks pat geras, kaip ir kiti albumai.. ir man atrodo, kad green day kurie filma "bullet in a bible".. atrodo..

Atsakyti
ewana_
2006 m. kovo 10 d. 23:42:21
jee ta grupe yra totalus geris, tik macius vieno klipo pora sekundziu, betju muzika... fantastika

o ten toks klipas..
labai vienai depeche mode dainai tiktu
the darkest star
juodai baltas klipas, tik pabaigoj atsirastu raudonos spalvos.. kraujo.. eehh,

2006 m. kovo 10 d. 23:37:48
o angelus... klipas su angelais... asocijuojasi tik su grupe the smashing pumpkins ir jos klipais...

Atsakyti
ewana_
2006 m. kovo 10 d. 23:25:10
jo, žinau. todėl galvoje sukasi daug idėjų apie klipus.
dabar trokštu su draugais susukti klipą apie angelus.

2006 m. kovo 10 d. 23:22:47
ewana_ neparašysiu greit dėl klipo... man tokie klipai kaip green day iš american idiot yra nesamonė klipas turi būti daugiau nei paprastas garsas su vaizdu.

Atsakyti
ewana_
2006 m. kovo 10 d. 22:22:14
rašyk o aš galėsiu sukurti jai klipą

nes yra toks daiktas su klipais, bet nesakysiu čia

2006 m. kovo 10 d. 22:20:31
ewana_ nea bet parašyti dainą labai noriu...
it's a rise of the rebel, story of...

Atsakyti
xdm
2006 m. kovo 10 d. 22:18:43
EgzistencinisNerimas aš dažnai Dookie klausau ir kažkaip jaučiu tą 90s dvasią. Man atrodo tada dar roko muzika nebuvo mirusi. O dabar roko skambėsys labai kompu apdirbtas ir muzika kažkokia negyva.
Kaip kažkur rašė: "nuo grunge muzikos 90s pradžioje nebuvo nieko kas žmonėms tikrai sujauktų protą".
Šiaip aš green day iki nimrod vadinu punk-revival grupe, o poto punk-pop

Aš tai šiaip už protingą revoliuciją. "Anger is a gift" - bet gift tik kai panaudoji su protu
It's better to die on your feet than live on your knees. - va kur tiesa!

paskaitykit Bruce Springsteen "The Ghost of Tom Joad" lyrics... Aš tikiuosi suprasit daugiau apie revoliucines įdėjas muzikoje
ir šiaip labai graži daina...

Atsakyti
ewana_
2006 m. kovo 10 d. 22:13:56
xdm > oho. gal doktorantūros darbą šia tema parašysi?

2006 m. kovo 10 d. 22:04:22
xdm >> Ash nestowechiau nuoga priesh minia ant scenos, bet ash priesh kara. Ash nenoriu revoliucijos, nes ji griauna ir gera, ir bloga.
O Green Day man patinka ne del ju pasisakymu priesh kara... Del muzikos.
Tu teisus, sakydamas, kad tai jau kazhkieno kopija.
Bet juk sunku sukurti ka nors nauja. Viskas eina spirale, nepaslaptis.
Todel jie seka kazhkieno pedomis. Keichia zhodhzius ir... na, tai kita. Ir man tai patinka.
O Grynai man labiau patiko anxtywieji. Tox soft punk. Puiku.

2006 m. kovo 10 d. 22:01:44
Šiaip "Bullet In A Bible" ir "American Idiot" yra geri labai albumai, bet kaip populiariosios muzikos, o ne tikros. Tai tik garsas

Atsakyti
xdm
2006 m. kovo 10 d. 22:00:39
basketcase taip dėl komercijos. Tu iš dalies teisus, bet kas yra meniško tam Green Day american idiot??? Nirvana - Nevermind nors ir didelė komercija buvo, bet tai vienintelis toks albumas, o Green Day atvirkščiai. Laisvai gali rasti dainą kuri skambės kaip Green Day Kiek gi po velnių tų pop-punk priviso? Stebėk kas darysis su grupe Fall Out Boy ir gal ižvelgsi komercijos desningumus Man kartais darosi labai juokinga kaip media durnina žmones

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2006 m. kovo 10 d. 16:07:46
tarp kitko ash susinerwinau. stengiuosi chia ishlikt shaltakrauju zhmogum, bet jus mane wedat ish kantrybes! kodel po manes niekas niekada nediskutuoja? wtf`!?

2006 m. kovo 10 d. 15:34:48
nu zinai slidu su ta komercija. kai green day isleido dookie taj daug kas is pradziu irgi kalbejo kad cia sudas nes albumas labai populiarus ir t.t. o po to seke kiti albumai nesusilauke tokios dideles sekmes ir jau buvo ivardijami kaip prastesni, neva grupe pamzu issisekia.. supranti,komerija labai daznai neteisingai lyginama su populiarumu.. pamatysi, praeis kokie trys keturi metai ir visi american idiot skeptikai apie ji jau kalbes kaip apie neikainojama meno kurini.. panasiai kaip apie nirvanos fenomena. o juk ir siai grupei kadaise buvo lipdoma komercijos etikete..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Lead Belly Lead Belly
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2715
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 8454