Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Green Day" albumas "Bullet In A Bible"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2006 m. kovo 10 d. 12:47:32
basketcase aš american idiot kokius 4 kartus atidžiai perklausiau
ir tuose jų ilguose gabaluose galima išgirsti aiškius punk "klasikos"(nu nevisai klasikos, bet pripažintų roko grupių) dainų motyvų pvz. kaip social distorton - ring of fire, tik 2-3 natos pakeistos.
šiaip jo... st. jimmy man iki pusės patinka, poto prasideda uuuuuuuuuu....... ir dar ar we the waiting? daugiau tame albume viskas užknisa
šiaip yra neblogų dainų, bet tas albumas žiauriai komercinis, vat todėl man jis ir nepatinka juk tie boulevard ir wake me up ir extraordinary girl gryna komercija.

Atsakyti
basketcase
2006 m. kovo 7 d. 13:19:17
ups, pamirsau dar apie ritma - paklausyk pirmiau jesus of suburbia arba st. jimmy, manau nuomone pakeisi..

2006 m. kovo 7 d. 13:16:56
zodziu, risam sita musu diskusija, bo nei as tau nei tu man ka irodysi. tema yra bullet in a bible taj apie tai ir reik kalbet. beje, tikrai nuosirdziai tau rekomenduoju sita albuma, ypac jei sakei, kad anxtesni gabalai patinka, o ten ju nemazai.

2006 m. kovo 6 d. 19:16:20
basketcase rašė:
as nesuprantu ka tu nori pasakyt. kox tas komercinis triukas? kazkokie skudurai? niekam juk jie nerupi, muzika tam, kad klausytum, o ne tam kad zvaigzdes ant maikiu skaiciuotum.. ir prie ko cia blood houng gang? juk jie skirtinga muzika groja..
dabar del revoliucijos. taj, kad green day nelieka abejinga tam, kad vyxta pasauly yra tik sveikintina. si grupe visada dare tai, kas jiems ta akimirka atrode geraiusia ir svarbiausia.
ir dar, uzmeciau aki i tavo info, taj cia siaip del idomumo: tavo mylima grupe jimmy eat world green day ivardina kaip savo ikvepejus ir vadina juos punk roko karaliais, o goo goo dolls grupeje groja jason freese, kuris t.p. sekmingai prisideda ir prie green day kai reik..

Tegu įvardina tie JEW, svarbiausia, kad patys negrotų to paties, nors ir nusivažiavo į popsą su albumu Bleed American. Jiems ir Coldplay patinka(nors man ta grupė Radiohead kopija) Šiaip JEW muzika daug įdomesnė, blyn paklausyk "Just Watch The Fireworks" ir kompoziciją palygink su geriausia green day daina.
šiaip JEW pirmas albumas (kai jie buvo 19 metų - 1994) yra panašus į green day (labiau į blink-182 pirmus tik 10 kart geresnis), bet paskui jie patys tapo geresniais kompozitoriais ir pradėjo groti visai kitokį stilių.
šiaip aš ir galiu savas grupes smerkt, jiems didelę įtaka daro žmonės kurie nori $$$$$ tik čia green day tema ir yra su kuo ginčytis
o tas jason freese tai jiokos įtakos Goo Goo Dolls nedaro, pagrojo tik koncerte kuris buvo įrašomas ir viskas

basketcase iš tikro šnekėt apie muziką yra nesamonė, geriau jos klausyt, bet tai užknisa tokios grupės kaip green day su savo gryna komercija! Rokas yra leisgyvis, o green day, fallout boy, blink-182 ir visi kiti pop-punk jį tik pribaiginėja. O laimi apdovanojimą už geriausia roką... Man širdį gelia tas jų american idiot.

man šiaip patiko green day ir seniau ir kai išgirdau boulevard of broken rock music net nepagalvojau, kad čia green day - galvojau kokia pistpankių grupė kopijuoja juos, paskui tik kai pasakė sužinojau. Net nesitikėjau, kad jie gali groti dainą be ritmo... nu jei moki bent kiek gitara tai suprasi a a a a b b b b c c c c d d d d, be jokių pauzių.
Šiaip ir paimk boso partijas dookie(kiek paįvairinimų) ir american idiot(4 natos be ritmo), skirtumas akivaizdus.

Esmė, kad pvz. grupė Liquido savo debiutiniame albume groja labai panašios kompozicijos dainas kaip wake me up when shit... ir tas boulevard, be to liquido lyrics 100 kartų geresni, o ką jau kalbėti apie vokalą. Tai kam man klausyti green day dainų iš american idiot, kur klausai ir jau žinai kas bus toliau, nes ten dainos pagal radijo šablonus parašytos, jei aš galiu klausytis liquido?
aišku gal tau green day american idiot labiau patinka, bet jie, prieš tai buvę ir tų pačių jimmy eat world mokytojai, nusmuko iki antrokų lygio.

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. kovo 5 d. 22:25:32
Patinka man šitas albumas ;> jis turi pliusu aisku yra ir DVD, ir dainos atliekamos gyvai ;>>

Atsakyti
basketcase
2006 m. kovo 5 d. 22:21:32
as nesuprantu ka tu nori pasakyt. kox tas komercinis triukas? kazkokie skudurai? niekam juk jie nerupi, muzika tam, kad klausytum, o ne tam kad zvaigzdes ant maikiu skaiciuotum.. ir prie ko cia blood houng gang? juk jie skirtinga muzika groja..
dabar del revoliucijos. taj, kad green day nelieka abejinga tam, kad vyxta pasauly yra tik sveikintina. si grupe visada dare tai, kas jiems ta akimirka atrode geraiusia ir svarbiausia.
ir dar, uzmeciau aki i tavo info, taj cia siaip del idomumo: tavo mylima grupe jimmy eat world green day ivardina kaip savo ikvepejus ir vadina juos punk roko karaliais, o goo goo dolls grupeje groja jason freese, kuris t.p. sekmingai prisideda ir prie green day kai reik..

2006 m. kovo 5 d. 20:43:40
basketcase rašė:
xdm rašė:
Negana to, kad pradėjo nešioti žvaigždes per koncertus kaip R.A.T.M. tai dar "Bullet In The Head" dainos pav. nukopijavo...

revoliucija, revoliucija...

Green Day padarys revoliucija tik debilų mastyme. Padarys visiškais daunais

eik tu "pone izvalgusis", labai idomu kuo tau zodis head panasus i bible? man asmeniskai tai niekuo zinok..ir jeigu ka, taj prasmes abieju issireiskimu zinok irgi nereiskia to pacio.. interpretatorius didysis.. o del tu zvaigzdziu taj cia net nezinau ka parasyt..nesamone ir tiek. jie dar ir triusikus nesioja taj cia jau matyt visus is eiles kopina,ane?

matai tai yra komercinis triukas, taip pat ir nešiot tuos triūsikus kaip kokie blood hound gang kurie ištikro grot nemoka.

green day 13 metų nekalbėjo apie revoliucija, o staiga, JAV kariaujant irake, susidomėjo?

Atsakyti
basketcase
2006 m. kovo 4 d. 09:11:35
xdm rašė:
Negana to, kad pradėjo nešioti žvaigždes per koncertus kaip R.A.T.M. tai dar "Bullet In The Head" dainos pav. nukopijavo...

eik tu "pone izvalgusis", labai idomu kuo tau zodis head panasus i bible? man asmeniskai tai niekuo zinok..ir jeigu ka, taj prasmes abieju issireiskimu zinok irgi nereiskia to pacio.. interpretatorius didysis.. o del tu zvaigzdziu taj cia net nezinau ka parasyt..nesamone ir tiek. jie dar ir triusikus nesioja taj cia jau matyt visus is eiles kopina,ane?

2006 m. kovo 3 d. 21:51:28
labai rekomenduoju ji isigyti tikriem fanam butina tai pamatyt ir isgirst ir nors irasas niekada nepakeis gyvo regejimo (gerai cia issireiskiau) zmonems, kurie nemate green day gyvai taj siokia tokia kompensacija..

2006 m. kovo 3 d. 20:01:36

Atsakyti
adeline
2006 m. sausio 1 d. 12:47:40
Filmas tai tikrai geras turetu but...o albume yra tos pacios dainos kaip ir American Idiot ir kitu senesniu albumu populeriausios dainos........

2005 m. gruodžio 15 d. 19:35:25
gaila,bet sitas albumas yra vienintelis,kurio ish green day neturiu gal taip netycia kas nors koki linka galetu numesti is kur ji visa galima butu parsisiusti? nes jau kokias 5 dienas bandau per soulseek'a parsiusti,bet kazkaip neiseina

Atsakyti
Americanidiot
2005 m. gruodžio 15 d. 15:12:33
Jau maciau si albuma nes jis yra DVD!
Jega albumas ten gros dainos ir geras koncertas =]

Atsakyti
Aušra
2005 m. gruodžio 9 d. 18:43:37
Kuo jis geresnis ar blogesnis už kitus GREEN DAY albumus?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Lead Belly Lead Belly
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2715
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 8454