Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kieno dienoraščius Jums įdomiausia skaityti?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456 ... 9
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Very_crazy_enough
2012 m. rugsėjo 21 d. 12:07:12

Ji_Kvėpuojos dienoraščius (kur Ji rašo apie darbą)

2012 m. rugsėjo 7 d. 23:35:37

beveik visuose raso apie nesamones ir t.t Nieko gero tsakant.

Bet yra ir gerų pvz R7wa {#} 

2012 m. rugsėjo 7 d. 23:08:27

dabar skaitau ir laukiu ką parašys Ariel_Cancer_Dies.

2012 m. rugsėjo 5 d. 22:42:51

GedGed

2012 m. rugsėjo 5 d. 15:36:31

Įdomiausi vis dėlto yra R7wa, cccrazyggirl, gedged ir 4Blackberry dienoraščiai...

2012 m. rugsėjo 5 d. 15:30:53

gal emigravo...

2012 m. sausio 25 d. 21:56:25

Dėkoju, Silentist, tavuosius taip pat paskaitau karts nuo karto.

R7wa - taip, rašo įdomiai.

Anksčiau enigmatic visad dienoraščius skaitydavau, bet tas kažikur prapuolė../sad.

2012 m. sausio 25 d. 18:56:51 2013-09-29 19:53:00

Pritariu Sahja, tikrai įdomūs ir tūriningi yra R7wa dienoraščiai. Parašyti normine lietuvių kalba, nesidarkant, su jumoru, ironija bei slepiamu patriotizmu. Stengiuos nepraleisti.

2011 m. balandžio 7 d. 15:29:00
nors ir retai būna, bet... be_inis, Gabux, dabar kartais prieblanda [kad būtų mažiau linkų-daugiau fotų]

2011 m. sausio 28 d. 18:26:17
Ai, va. Sahjos dienoraštis vienas patiko (jei rašytum daugiau, patiktų ir daugiau)
Toks statistinis, su statistika, aš tokius mėgstu:
https://www.music.lt/2010-NEW-Per...blog- 35091.html

Sahja, kodėl nerašai dienoraščių? apie muziką, pvz?

2011 m. sausio 28 d. 17:32:20
Paskutiniu metu,labiausiai patinka ----R7wa--- dienoraščiai...Turi talentą lietuvių kalboje ir rašyme...Jos dienoraščiai dažniausiai įdomūs ir gali nustebinti,savo paprastais, kasdieniniais dalykais...

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Silentist
2011 m. sausio 28 d. 06:16:00
Čia dar pacituosiu, ką jau rašiau, tik paryškindamas kurias-nekurias mintis:
Silentist rašė:
Pradžiai apie tai, ką reiškia žodis dienoraštis ir kokia jo prigimtis.

Iš tikro, pagal savo pirminę funkciją, dienoraštis yra susidedantis iš kasdieninių žmogaus prirašytų lapų, kuriuose jis išsako apie savo būseną, savijautą, mintis apie gyvenimą ir svarbiuausia - nutikimus per dieną.
Internetiniais laikais, dienoraščio savoka prilygsta blog'o savokai. Tai yra žmogus jau rašo ne kaip dienoraštį sau, kaip buvo pre-internetiniais laikais: savo ir tik savo akims patikėdavo dienoraščio įrašus, kuriuos į n e i n t e r n e t i n į dienoraštį talpino vien tik dėl to, kad vėliau prisimintų savo praeities įvykius, išgyvenimus, klaidas ir pasiekimus.
BLOG'AS yra diario vardą turintis kalendorinis atnaujinimas [update] apie žmogaus surastus naujus, linksmus ir liūdnus dalykus, informatyvius ir lengvabūdiškus, gerus ir blogus pastebėjimus, dalykus..
Jis jau nori rašyti tą diary n e b e sau, o kitų įvertinimui-laukia kitų komentarų, bando iššaukti kažkokią diskusiją arba balsuoti, klausti kitų patarimo, akcentuoti tam tikras tendecijas, madas, "einamus"-aktualius dalykus ir įvykius.
---------------------------------------- ----------------------
Music'e, kiek pastebėjau, žmonės rašo 3 tipų diarius:
1) kvietimą komentuoti kažkokią mažą mintį, teoriją, nutikimą, pastebėjimą, nuotrauką, pokštą.[su tikslu sulaukt galybę komentarų]

(2) rašymą sau ir kitiems apie savo ir tik savo reikalus[su tikslu sulaukti tik draugų komentarų]

(3) rašymą apie muziką, kiną ir kitus dalykus, kurie su iliustracijomis džiugina akį, dėjimą savo sudarytų geriausių dainų/klausomiausių albumų ir artists' topų, etc.[su tikslu turėti tą dienoraštį sau ateičiai, pradžiugint kokią artimiausią musico pašnekovę/-vą, pasilikti liūdnomis akimirkomis, kai norisi mpasklaidyt, ką pats rašei, ką pats talpinai po metų, kitų, paganyti akį ir pasidžiaugti savo ankstesnėmis nuomonėmis, dėti [pvz,meninės fotografijos arba rašytinę] kūrybą, išsilieti dienoraštyje kaip laiške kažkokiam žmogui ar liūdesio forma - apie savo vienišumą ir nesuradimą žmogaus [grynai emocinio atspalvio diaries...]

Taigi, ką norėjau iš viso šito pasakyti-išvadą padaryti:
senais laikais žmonės daugiau rašydavo
(2) ir (3) tipo diarius,
šiais laikais, kai musicas labai patobulėjo išvaizda ir muzika, žmonės turi čia ką daugiau veikt, nei rašyt, taigi šiuolaikiniai music'o diaries yra beveik išimtinai tik (1) tipo.[kvietimą komentuoti kažkokią mažą mintį, teoriją, nutikimą, pastebėjimą, nuotrauką, pokštą.[su tikslu sulaukt galybę komentarų]

dabar aš perskaitęs paskutinius dienoraščius bei net kai kurią dienoraščius atitinkančią lyriką bei nelyrišką kūrybą, pamačiau 4-ą tendenciją:

4) žmonės išrašo, išsikalba, išreiškia, perduoda, reflektuoja susikaupusias nuoskaudas. Dažnai tos nuoskaudos ir kai kurios naujienos, dvejojimai, svarstymai, netikrumai, išlieti naujo dienoraščio lapo forma yra taip pateikiamos: (butaforinio žmogelio)-> nuoskauda -> (butaforiniam žmogeliui), ta prasme jau ir pati nuoskauda tampa (butaforine nuoskauda), ją naudinga išlieti (jei tik neprašoma ir nelaukiama primygtinai skaitytojų reakcija komentaruose po dnr), ta prasme naudinga ją išlieti, jei nesiekiama ją dauginti, dalinti, sėti tolesniems dienoraščiams ir food-for-thought, kas yra užsiciklinimą ir galbūt kažkokį konkretų ar egzistencinį nerimą inicijuojant ir augint.
Iš tiesų, man irgi dėl tokio dienoraščių pakitimo pasidarė neramu, ir aš net neberašau savo tolesnių informacinio pobūdžio diarių, kadangi tasa visas persimetė ir mano mintims. Ką gi, vasaris, Valentinas, pavasaris - vėlgi tikėkimės, kad tai bus pagrindinės preiežastys, kurios skatins į dienoraščius sugrįžt savų teigiamų emocijų, klaidų ar nuotrykių perdavimo draugams čia (nei butaforinė nuoskauda-butaforiniams žmogeliams, kad išsivalyt ir išsikalbėt). Tuo pačiu ir aš būsiu termo džėjus šioks toks šituo atžvilgiu->kai matysiu, kad visumos optimizmas ir giedros mintys kils aukštyn, mano ir - kils aukštyn tai tiek su jumi norėjau pasidalint šį vakarą...

2010 m. rugsėjo 17 d. 13:56:21
Anksčiau tos ''mokinukių'' gerbėjos gerus rašydavo. Bent šypseną sukeldavo.

O šiaip green_moon įdomus

2010 m. rugsėjo 16 d. 23:10:11
gerai, gerai, epai, nebusim "xanzos", nespausim tavo diariu daugiau - buk ramus

2010 m. rugsėjo 16 d. 22:11:55 2010-09-16 22:12:58
idomus pastebejimas, kazkur tai jo pritariu

o sio metu mane dziugina praktiskai vos triju zmoniu diariai: Bee-Myself (paprastai kazkiek linksmi ir nuotaikingi), green_moon (daznai su nuotraukom, ir siaip pamastimais apie gyvenima), dingusi_kazkur (trumpi lakoniski, tau pliusas, nes siaip panasus i tai ka rasau pats, dazniausiai, ;] )
beabejo su idomumu perziuriu ir senbuviu diarius tukiu kaip Wicked ar dead soul...
deja mazai tokiu, retenybes.
(prie progos noreciau dar karta perspeti, xanzos, nespauskit ant mano diariu, tegu nors sypsena, bus jums kaip ispejimas )

2010 m. rugsėjo 16 d. 21:06:50
Sugrįžtu prie šios, metus jau apleistos temos..
Pradžiai apie tai, ką reiškia žodis dienoraštis ir kokia jo prigimtis.

Iš tikro, pagal savo pirminę funkciją, dienoraštis yra susidedantis iš kasdieninių žmogaus prirašytų lapų, kuriuose jis išsako apie savo būseną, savijautą, mintis apie gyvenimą ir svarbiuausia - nutikimus per dieną.
Internetiniais laikais, dienoraščio savoka prilygsta blog'o savokai. Tai yra žmogus jau rašo ne kaip dienoraštį sau, kaip buvo pre-internetiniais laikais: savo ir tik savo akims patikėdavo dienoraščio įrašus, kuriuos į ne internetinį dienoraštį talpino vien tik dėl to, kad vėliau prisimintų savo praeities įvykius, išgyvenimus, klaidas ir pasiekimus.
BLOG'AS yra diario vardą turintis kalendorinis atnaujinimas [update] apie žmogaus surastus naujus, linksmus ir liūdnus dalykus, informatyvius ir lengvabūdiškus, gerus ir blogus pastebėjimus, dalykus..
Jis jau nori rašyti tą diary nebe sau, o kitų įvertinimui-laukia kitų komentarų, bando iššaukti kažkokią diskusiją arba balsuoti, klausti kitų patarimo, akcentuotiu tam tikras tendecijas, madas, "einamus"-aktualius dalykus ir įvykius.

Music'e, kiek pastebėjau, žmonės rašo 3 tipų diarius:
1) kvietimą komentuoti kažkokią mažą mintį, teoriją, nutikimą, pastebėjimą, nuotrauką, pokštą.[su tikslu sulaukt galybę komentarų]

(2) rašymą sau ir kitiems apie savo ir tik savo reikalus[su tikslu sulaukti tik draugų komentarų]

(3) rašymą apie muziką, kiną ir kitus dalykus, kurie su iliustracijomis džiugina akį, dėjimą savo sudarytų geriausių dainų/klausomiausių albumų ir artists' topų, etc.[su tikslu turėti tą dienoraštį sau ateičiai, pradžiugint kokią artimiausią musico pašnekovę/-vą, pasilikti liūdnomis akimirkomis, kai norisi mpasklaidyt, ką pats rašei, ką pats talpinai po metų, kitų, paganyti akį ir pasidžiaugti savo ankstesnėmis nuomonėmis, dėti [pvz,meninės fotografijos arba rašytinę] kūrybą, išsilieti dienoraštyje kaip laiške kažkokiam žmogui ar liūdesio forma - apie savo vienišumą ir nesuradimą žmogaus [grynai emocinio atspalvio diaries...]

Taigi, ką norėjau iš viso šito pasakyti-išvadą padaryti:
senais laikais žmonės daugiau rašydavo
(2) ir (3) tipo diarius,
šiais laikais, kai musicas labai patobulėjo išvaizda ir muzika, žmonės turi čia ką daugiau veikt, nei rašyt, taigi šiuolaikiniai music'o diaries yra beveik išimtinai tik (1) tipo.

2009 m. gruodžio 14 d. 13:02:16
Norėčiau iš tikro performuluoti klausimą: ne "Kieno..."
o "Kokius dienoraščius labiausiai mėgstate skaityti?"
Kadangi dabar žmonių, kurie dalyvavo ilgai ir išgarsino savo nickus, pasitraukė iš music.lt, tačiau atsirado daug naujų nickų, vartotojų parašiusių ~20-100 komentarų.
Taigi atsidarau greičiau tuos diaries, nesvarbu kokio autoriaus, bet kur būna įdomus, sudominantis ar bent humoro nestokojantis pavadinimas.
Sunkiausiai man susidomėti ir atsidaryti diary, kuris pavadintas daugtaškiais su šypsenėlėmis=>>iškart apima nuojauta, kad atsidaręs ten rasiu ne ką kitą, o... tuos pačius daugtaškius ir veidelius, tik kur kas jų daugiau.
Sunkoka prisiversti ir atsiversti antros kategorijos dienoraščius, kiba:
[skaityk greičiau]
Tai suveikia panašiai, kaip agresyviosios reklamos efektas, kur įkyriai:
[ pirk, pirk greičiau, po to nebus, ateisi ir neberasi rytoj, todėl pirk, pirk greičiau, nepasigailėsi, tik pirk... [šitą pokemoną] arba [kitas pavyzdys].

Taigi skaitau sudominančius dienoraščius. Neskaitau nulinį turinį žadančius arba reikalaujančius dėmesio ar mane mėginančius privertinėti diaries.

2008 m. gruodžio 3 d. 13:06:26
manyčiau kad eglermknt, tik visada pritrūkstu išmonės juos pakomentuot.

2008 m. gruodžio 2 d. 22:33:03
k_b

2008 m. spalio 8 d. 00:17:08
man Misantropios

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Cher Cher
6,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

01:23 - einaras13
Sakiau, kad senbuviai svečiuose retas dalykas. Music'iečiai juos kaip popiežių sutikinėja
22:13 - 4Blackberry
Labas, Konditerijau. Damn, pasijaučiau kaip žvaigždė, sveikinuos čia su visais... Bet šiaip labai miela, ačiū už sutikimą
20:46 - Konditerijus
Sveika sugrįžus!
18:42 - 4Blackberry
Labas ir jums, gerb. Silent'ist'ai
17:22 - Silentist
Wellness wis dar yra Diewo uzmirstoj dickynej Willtea
12:35 - 4Blackberry
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
12:33 - 4Blackberry
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
12:31 - 4Blackberry
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
11:39 - einaras13
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
11:01 - 4Blackberry
Jei tik vėl nedingsiu dar tiek pat laiko.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 216
  Iš viso užsiregistravę: 73647
  Naujausias narys: ArethaByl
  Šiandien apsilankė: 15062