MoHax rašė: idomi zmones raso idomiausius dienorascius.
retai skaitineju svetimus dienorascius, todel tau nepadesiu.
paprastai skaitau dead soul, insanity, mirtis dienorascius. kartais lacunacoil, ballsas, the wicked one, r2, playa ir t.t
kartais sudomina pavadinimas tai nueinu paziuret kas ten.
idomus zmones
ta va jeigu zmogus mane domina, tai ir skaitau, mazdaug, jeigu jau turiu susidares apie zmogu kazkokia nelabai gera nuomone, tai teisiog ignoroju jo diari
jeigu prirasyta daug tai neskaitau nes gaila saves
o siaip nera kazkotai labai ipatingu autoriu, bent jau as nepastebejaau, kaip kada kartais idomu skaitit, kartais ne.
taigi mazdaug visada skaitau visu tu kurie yra draugu sarase, dar senbuviai domina, jeigu yra daugiau laiko tai ir kitus perzvelgiu, bet siaip kaip taisykle didelio idomumo nera
o siandien dar isskirsiu CyberPirate
aviettine rašė: Aš neskirstau dienoraščių į įdomius ar ne, į asmens ar . Stengiuosi skaityti visus ir visų.
Jokios diskriminacijos, tik beribė tolerancija
kokia čia tau diskriminacija, taip ir nesupratau :} čia klausia kieno įdomiausia, o ne ar skaitai visų ar atsirinki kokius.
savo.popierinį, atsiverčiu porą metų atgal ir oooooooooo... užmiršti jausmai, išgyvenimai. skaitau ir stebiuosi, kartais džiaugiuosi, kokia buvau, kartais gėda pasidaro
Kokia jaučiuosi nepastebima..
Perskaitau kokius new_ballsas, seniau mėgdavau nesveikos diarus dėl gražių paveikslėlių dar, Misantropia ;>
O šiaip, jei užkabina koks žmogus, kurio mintis ar komentaras kažkada išryškėjo iš kitų, tai būtinai perskaitau, kad ir kokią nesąmonę parašė bet dažniausiai kas nors neblogo
Ir va, WeeT dabar dievas skaitau kokie atnaujinimai padaromi
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
2008 m. spalio 8 d. 00:11:28
neskaitau dienorasciu
Niekas neklausė skaitai tu juos ar ne.
Man tai įdomiausi Misantropios, Kliedesio, ep'o
2008 m. rugsėjo 23 d. 14:25:38
2008 m. rugpjūčio 28 d. 22:21:40
2008 m. rugpjūčio 28 d. 17:46:59
2008 m. rugpjūčio 28 d. 17:21:13
2008 m. birželio 28 d. 13:00:03
2008 m. birželio 17 d. 23:04:12
2008 m. birželio 17 d. 22:47:29
idomi zmones raso idomiausius dienorascius.
retai skaitineju svetimus dienorascius, todel tau nepadesiu.
paprastai skaitau dead soul, insanity, mirtis dienorascius. kartais lacunacoil, ballsas, the wicked one, r2, playa ir t.t
kartais sudomina pavadinimas tai nueinu paziuret kas ten.
ta va jeigu zmogus mane domina, tai ir skaitau, mazdaug, jeigu jau turiu susidares apie zmogu kazkokia nelabai gera nuomone, tai teisiog ignoroju jo diari
jeigu prirasyta daug tai neskaitau
o siaip nera kazkotai labai ipatingu autoriu, bent jau as nepastebejaau, kaip kada kartais idomu skaitit, kartais ne.
taigi mazdaug visada skaitau visu tu kurie yra draugu sarase, dar senbuviai domina, jeigu yra daugiau laiko tai ir kitus perzvelgiu, bet siaip kaip taisykle didelio idomumo nera
o siandien dar isskirsiu CyberPirate
2008 m. birželio 17 d. 21:28:13
Susižavėjau, kai rašė apie Žiurkę.
2008 m. birželio 17 d. 21:16:28
2008 m. birželio 17 d. 19:56:21
2008 m. birželio 17 d. 19:48:42
2007 m. spalio 25 d. 18:38:38
Aš neskirstau dienoraščių į įdomius ar ne, į
kokia čia tau diskriminacija, taip ir nesupratau :} čia klausia kieno įdomiausia, o ne ar skaitai visų ar atsirinki kokius.
2007 m. spalio 25 d. 18:21:47
k_b ir phillia
vau,. o aš tavęs net nepažįstu.
2007 m. spalio 25 d. 17:27:43
2007 m. spalio 25 d. 14:55:03
2007 m. spalio 25 d. 14:04:13
2007 m. spalio 23 d. 19:27:36
O kitų, na kaip išeina. Įdomiais pavadinimais. Įdomių žmonių.
2007 m. spalio 19 d. 14:25:19
Perskaitau kokius new_ballsas, seniau mėgdavau nesveikos diarus dėl gražių paveikslėlių
O šiaip, jei užkabina koks žmogus, kurio mintis ar komentaras kažkada išryškėjo iš kitų, tai būtinai perskaitau, kad ir kokią nesąmonę parašė
Ir va, WeeT dabar dievas
2007 m. spalio 18 d. 21:56:10
O toliau seka visi, kurių pavadinimai sudomina :>