Kadangi aš tobula, tai savo paskaitau ir dar ne vieną kartą. Jei netingiu [tiesa, tik prisiregistravusi kantriai skaitydavau visų], perskaitau visus, o šiaip yra keli asmenys, kurie patys žino, jog domiuosi jų rašliavomis.
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
pirmiausia perskaitau draugu ir su kuriais gerai sutariu...paskui su idomiais pavadinimais...seip idomu skaityt Silentist nes jo dienorasciai beveik visada apie muzika ;]
pasaka14 rašė: Aš tai neįsiminiau ,bet lb nepatinka philios ,nes jų neskaitau,bet reikės paskaityti...tė va..nežinau kad man ir mano pačios neįdomūs.tai kad nėra ką rašyti...
mielasis žmogau,
1. Jeigu aš ant tavęs kažkur sustūmiau, nereiškia, kad mano dienoraščiai tau nepatikti turi.
2. jeigu jų neskaitai, kaip tau jie nepatinka?
perskaitau savo draugų dienoraščius visuomet, kai tik pastebiu. Dar T_y_L_os dienoraščiai man patinka, nes protingi jie tokie..
tik niekad neskaitau ballso. Fuj. Kad ir rašyk'ai nepatinka jam, gal ne tokie jie idealūs, bet negražu man tokius skaityt.. jak..
Aš tai neįsiminiau ,bet lb nepatinka philios ,nes jų neskaitau,bet reikės paskaityti...tė va..nežinau kad man ir mano pačios neįdomūs.tai kad nėra ką rašyti...
Naujokų. Mat vis kažkokius naujus vėjus parašo, nes kas iš senųjų - tai pas visus maždaug braižas vienodas ir nesikeičiantis, todėl jau iš karto gali nuspėt ką jie rašo. Žinoma, ir aš jau ta "liga" susirgau, nes ir mano dienoraščiai jau tampa panašūs vieni į kitus
man tj niekieno neidomus ir as ju neskajtau...as tik savo esu keleta parasius ir viskas.Man neidomu ka kiti zmones cja esantis masto, nes as niekajp negaleciau jiems patarti ir abejoju kad is daugelio cja esnaciu manes paklausytu nei as esu toks zmogus geraj mastantis, tikraj mokantis PROTINGAJ PATARTI, kad zmogus susidometu...sejp ir man paciai nlb idomu tuos savo dienorascius skelbit, nes kaj susilaukiu ivajriu nuomoniu, tj net nesupranti kuris teisus ir gali pats susimajsyti.
Vieną kartą tokie sudimina,kitą kartą - kitokie.
Bet dažnai perksitau visokių "mirtininkų" - smagu.
Juoda skraistė nusileido ant mano pasaulio.
Žavumėlis.
philia, drugelka_smile, T_y_l_a, Velvet_rain_drops. Velvet_skin, Lemna, sudeginta_siela, Hole, bona_sforca (ypac dabar kai jai ten kazkokie ruzavi drambliukai ar kiauliukai parupo (: ). Ir is meeto zmogeliu kartais paskaitau.
Valio.... maniskiai niekam nera idomiausi.... xi xi... o kitu as skaitau daug, neturiu tokiu kurie visus irasus rasytu idomiai, kekvienas bent viena is desimties idomu paraso ~.^ nu gerai buna ir dazniau....
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2006 m. birželio 29 d. 11:56:58
2006 m. gegužės 18 d. 01:43:00
2006 m. gegužės 18 d. 01:15:17
Aš tai neįsiminiau ,bet lb nepatinka philios ,nes jų neskaitau,bet reikės paskaityti...tė va..nežinau kad man ir mano pačios neįdomūs.tai kad nėra ką rašyti...
va cia tai aparatas. Ir nesuprasi, tu cia specialai is saves visiska kvaile darai ar naturalus nesubrendimas?
2006 m. gegužės 17 d. 21:21:58
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. gegužės 17 d. 21:04:54
2006 m. gegužės 17 d. 20:43:20
mielasis žmogau,
1. Jeigu aš ant tavęs kažkur sustūmiau, nereiškia, kad mano dienoraščiai tau nepatikti turi.
2. jeigu jų neskaitai, kaip tau jie nepatinka?
2006 m. gegužės 6 d. 22:37:36
tik niekad neskaitau ballso. Fuj. Kad ir rašyk'ai nepatinka jam, gal ne tokie jie idealūs, bet negražu man tokius skaityt.. jak..
2006 m. balandžio 22 d. 16:55:41
2006 m. balandžio 22 d. 16:31:08
2006 m. balandžio 10 d. 22:30:51
2006 m. kovo 31 d. 13:35:48
2006 m. kovo 31 d. 12:28:30
2006 m. kovo 31 d. 09:26:54
2006 m. kovo 31 d. 06:50:16
3ik4]Valio.... maniskiai niekam nera idomiausi.... xi xi... ....
2006 m. kovo 30 d. 17:11:03
2006 m. kovo 30 d. 15:12:09
Skaitau,ir tiek.
Vieną kartą tokie sudimina,kitą kartą - kitokie.
Bet dažnai perksitau visokių "mirtininkų" - smagu.
Juoda skraistė nusileido ant mano pasaulio.
Žavumėlis.
2006 m. kovo 30 d. 14:07:46
2006 m. kovo 29 d. 22:33:51
philia, drugelka_smile, T_y_l_a, Velvet_rain_drops. Velvet_skin, Lemna, sudeginta_siela, Hole, bona_sforca (ypac dabar kai jai ten kazkokie ruzavi drambliukai ar kiauliukai parupo (: ). Ir is meeto zmogeliu kartais paskaitau.
2006 m. kovo 27 d. 18:30:55
2006 m. kovo 26 d. 14:18:52