| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. kovo 23 d. 21:06:59
2006 m. kovo 23 d. 20:51:15
Nėra originalumo?Pilna. Sieja galbūt tik tai, kad rašoma rimtai,o ne bet kokios keverzonės. Panašių ar plagijuotojų neteko užtikti.
2006 m. kovo 23 d. 20:51:09
2006 m. kovo 23 d. 20:45:30
kartais ir mes su cocaine_katie(arba kiekviena atskirai) ka nors gero parashom "atsiduoti uz geles is aklos pensininkes darzo", va tokios nesamones mane veza
2006 m. kovo 23 d. 20:45:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 23 d. 20:36:30
Aš neskaitau tų dienoraščių, kurių autoriai man diskusijose rodosi nykūs ir neturintys ką pasakyti. Ir dažniausiai nesuklystu.
Patarimas: ir tu taip daryk, žinok atsisijoja.
2006 m. kovo 23 d. 20:33:53
o mieliausi ir orginaliausi dabar paliko paprasti vaikiski dienorasciai, ,kuriuos raso merginos a la "jis apziurejo i mane taip keista. tada as nusisukau ir ilipau i autika, o kai islipau, sutikau klasioka" ir panasiai.
kuo labiaus tengiamasi orginaliai ir neiprastai rasyti, tuo tekstas gaunasi paprastesnis ir panasesnis i kitus.
tai tiek.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 23 d. 20:17:55
2006 m. kovo 23 d. 14:56:40
Wow, vienus verčia vemti mano dienoraštis, bet dar ne patys blogiausi įrašai, kaip matau, dar paminėta tarp įdomių
O šiaip pats skaitau tos dienos dienoraščius, kurie pavadinimais sudomina, autorių nesistengiu įsiminti.
Blem ,pamiršau, kad ir tavo paskaitau.
Patinka, intriguoja su trašyk.lt susijęs reikalas.
Kiek pastangų, koks entuziazmas!
Bravo, Ballsas
2006 m. kovo 22 d. 23:53:25
Kai kurie svarbūs, keletas įrašų yra aštrios rakštys rašykų subinėj
Tavo pastarieji diaries man ir patinka. dar be to kad rasykai išmetė mano net (!) 30 sunkiai rašytų vertimų ir per vien(!) dieną
2006 m. kovo 22 d. 23:45:28
O šiaip pats skaitau tos dienos dienoraščius, kurie pavadinimais sudomina, autorių nesistengiu įsiminti.
2006 m. kovo 22 d. 23:11:32
Dienoraščius skaitau dažniausiai tuos, kurie turi įdomius pavadinimus. Arba kai įdomus žmogus rašo. Arba... ech, daug aš jų ten skaitau. Tik komentuoju retokai.
2006 m. kovo 22 d. 23:06:15
2006 m. kovo 22 d. 23:04:54
2006 m. kovo 22 d. 23:03:29
2006 m. kovo 22 d. 22:24:19
Stupid_enough - viskas,kas būna related su Purviniu, žavi
Rūko muzikos skaitau,nes labai man jie įdomūs KAŽKODĖLTAIS. gal dėl to biolaukų neatitikimo
2006 m. kovo 22 d. 21:45:44
Tik kad pydvalka seniai jau buvo beparasius...
2006 m. kovo 22 d. 21:38:18
Beje, visuomet paskaitau draugų dienoraščius, Mirties, Tylos, Silentist, EgzistencinisNerimas.
2006 m. sausio 15 d. 14:29:15
2006 m. sausio 9 d. 20:44:55
Velvet_rain_drops
Anabele
čia tikras grožis. Oh god, dievinu. manim verta pasitikėti
Dar?
Mexeny
Genius_loci
egle (ten dažnai gali interpretuot kaip nori