| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2005 m. gruodžio 21 d. 17:56:02
nu nieko iskelus galva keliauju pirmyn
2005 m. gruodžio 21 d. 17:49:21
oi nesamones kalbi berniukeli. pats tu tuscias. o eilerasti gauti nuostabu....
2005 m. gruodžio 21 d. 17:31:56
2005 m. gruodžio 21 d. 17:16:26
as buciau laiminga jej is savo vaikino gauciau bent koki niekuti bet jis ietoj to nuejo pas kita...ir atejo the end
2005 m. gruodžio 21 d. 17:07:22
2005 m. gruodžio 21 d. 16:11:58
as kai su savuoju issiskyriau, palengvejo iskart.mintis pirma buvo, kodel taip ilgai vilkinau viska.
2005 m. gruodžio 21 d. 16:07:00
Silentist, palik tą bjaurybę ir susirask normalią merginą
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2005 m. gruodžio 21 d. 14:58:43
2005 m. gruodžio 20 d. 18:34:33
2005 m. gruodžio 20 d. 17:54:56
beje, jei zmogus man nepatinka arba nei patinka nei nepatinka - as ji isnaudoju materialiai...
stai ir islindo moteriska prigimtis i pavirsiu... ne viena mergina pazistu, kuri panasiai elgiasi...
Moteriška prigimtis? O vien dėl to, kad forsai dažniausiai vyrai, galima imti ir teigti, jog tai vyriška prigimtis?
Bendrai žmonės šlykšti rasė, nereikia čia taip smulkintis..Moterys, vyrai pf.
kvaila sakyti, kad forsais tampama del vyriskos prigimties - ne forsu yra daugiau negu forsu, be to, negi moterys skusis plaukus ir nesios treningus? tuomet butu galima teigti, kad fyfomis tampama del moteriskos prigimties. cia visai ne i tema pasakei.
P.S. zmones ne rase, o rusis. pritariu, slykstoka
2005 m. gruodžio 18 d. 21:32:02
manau, tiek vyru ir moteru yr skirtingu... vieni materialistai. kiti dziaugiasi mylimo zmogaus sypsena... anxceu buvau lb ziauri.. man buvo visiskai nesvarbus vaikinu jausmai, dovanu siaip gaudavau bet ne per daugiausiai.. man tiesiog nieko is ju nereikejo...... db as esu lb laimingai isimylejus.. mano vaikinas nuostabus... man irgi is jo nieko nereikia, tk jo silto apkabinimo ir buvimo salia!! jei manai kad nupirkes niekiuka nuosirdizai suzavesi mergina tai labai klysti... viskas turi buti is sirdies!!! meiles nenupirxi!!!
Jei tikros ,tai tikrai ne!Taciau kiek merginu isimyli tas dovanas su pinigais ir isteka!!!
2005 m. gruodžio 18 d. 21:21:30
beje, jei zmogus man nepatinka arba nei patinka nei nepatinka - as ji isnaudoju materialiai...
stai ir islindo moteriska prigimtis i pavirsiu... ne viena mergina pazistu, kuri panasiai elgiasi...
Moteriška prigimtis? O vien dėl to, kad forsai dažniausiai vyrai, galima imti ir teigti, jog tai vyriška prigimtis?
Bendrai žmonės šlykšti rasė, nereikia čia taip smulkintis..Moterys, vyrai pf.
2005 m. gruodžio 18 d. 21:02:15
2005 m. gruodžio 18 d. 18:56:27
2005 m. gruodžio 18 d. 17:49:20
Mane tai tikrai sujaudintu "savadarbiai daiktai" ar mielas buckis i zanda.... Tai taip miela, jausminga...
mane irgi taip "papirkti" galima. bet tik trumpam
siaip zavi, kai tavimi rupinasi, klausimas:"Kaip savijauta?" kartais atperka visas puokstes geliu ir visokiu niekalus uz 10lt.
2005 m. gruodžio 15 d. 10:39:53
2005 m. gruodžio 11 d. 17:56:23
2005 m. gruodžio 11 d. 16:03:49
2005 m. gruodžio 11 d. 16:01:08
2005 m. gruodžio 11 d. 15:55:30
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.