| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2005 m. gruodžio 11 d. 15:52:43
šiaip ką aš žn, nereikia stumt ant visų merginų ir apskritai merginų - čia jau konkrečių žmonių charakteriai ir požiūriai.
O šiaip tai jo, kad prie gero priprantama, tai seniai aišku
2005 m. gruodžio 11 d. 15:45:50
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 11 d. 15:45:18
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2005 m. gruodžio 11 d. 15:38:50
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2005 m. gruodžio 11 d. 13:37:40
Ir kuo toliau į amžių, tuo labiau ciniškesnės merginos darosi. Ir tuo brangesnių dovanų reikalauja.
Aišku, ne visos tokios, tačiau tikrai daug. Kartais stebėdama, kai kurias savo pažystamas, pamastau, kaip į jas turėtų žiūrėti vaikinai. Ir tada viskas verčiasi auštyn kojom, juk ko nesužavėtų ilgi laisvai krentantys šviesūs plaukai, nuoširdus (?) juokas, maloni(?) šypsena.
Bet vertinadamas viską - |merginos mąsto taip, vaikinai anaip| nieko nepasieksi, pirmiausia reikia laikyti vienas kitą, bent jau žmogumi. Ir kai pora visiškai užpildo vienas kitą, kai pats ryšys stiprus, tada apie blizgučius - niekučius, tiesiog nebegalvoji.
Tokios problemos - tai elementarus rūšių nesusikalbėjimas. Merginos mano, kad vaikinai ieško mėlynakių blondinių, su kuo trumpesniais sijonais,ir atitinkamai taip "puošiasi", mano kad romantika jiems neegzistuoja, o vaikinai mano, kad merginų idealai raumeningi - spintos, kaip kažkas čia buvo pasakęs..
Man tarkim, kaip dovanos užtektų šypsenos, o kitai reiktų kvepalų. Tuo žmonės ir įdomūs padarai kad, kai manai jog viską perpratai, supranti, kad esi toli nuo tiesos.
2005 m. gruodžio 11 d. 12:58:37
Man atrodo, kad taip ir aš turiu svarių argumentų. Viskas, ką pasakome mes joms gražaus, reikšminga tik pradžioj. Kiekviena sulaukia komplimentų ar bent jau šypsenų kiekvieną dieną. Padovanoti savadarbiai daiktai ar parašyti eilėraščiai nereikšmingi. Reikšmingesni niekučiai, bet kad būtinai kainuotų virš dešimt litų. Bučinys į skruostą jokia naujiena. Kasdien apipilamos tokiais bučiniais ir apkabinimais jei ne iš draugų, tai bent iš draugių. prie gero greit priprantama ir nebevertinami kuklesni bet nuoširdūs dalykai.
2005 m. gruodžio 11 d. 12:46:10
2005 m. gruodžio 11 d. 12:15:52
2005 m. gruodžio 11 d. 12:08:37
2005 m. gruodžio 11 d. 10:52:11
Nezinau.. vertinu kiekviena nuosirdzia sypsena, jei ju ta diena ir daug aplink..
Man savadarbiai dajktaj rejxmingesni uz zibancius istrauktus is pardu lentynu.. Man..
2005 m. gruodžio 11 d. 10:48:52
2005 m. gruodžio 11 d. 10:41:36
zodziu reik ciauptis
2005 m. gruodžio 11 d. 10:20:09
2005 m. gruodžio 11 d. 09:59:25
Na, jei renkiesi tik tokias merginas, kurios susilaukia jau to dėmesio kalnus, tai pačio bėdos.
Žmonės dabar beprotiškai sumaterialėjo. Tad susirask naujus kriterijus.
Be to viskas remiasi į individaulias žmogaus savybes. Tačiau įvertink, kad kuo žmonės vyresni, ypač merginos, tuo mažiau lengvabūdiškumo lieka. Jei reikia tavo parašyto eileraščio, bet dar labiau reikia aiškaus kelio žinojimo.
Šiaip jau sėdi ir galvoji... Kas galėtų taip elgtis? Pradedu mąstyti stereotipais. Ir tada galiu nuspręsti, kad tik tu čia kaltas.
2005 m. gruodžio 11 d. 09:42:17
2005 m. gruodžio 11 d. 09:37:38
slykstu, kai zmogus tau atsimoka tik salygine meile: "tu mane myli, as tave irgi myliu, tu ne, as irgi jau nebe..." ir dar kai kiekvienas ta meile savaip suvokia...
o del demesio, tai jo susilaukia TIK grazios merginos.yra kas jos kasdien sypsotusi, dovanotu geles, apkabintu...
2005 m. gruodžio 11 d. 09:02:46
2005 m. gruodžio 11 d. 07:22:28
2005 m. gruodžio 11 d. 04:43:03