“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis).
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Kuris gitarų gamintojas jums atrodo,kad gamina geriausias gitaras?
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
2009 m. rugpjūčio 11 d. 16:23:00
2009 m. liepos 3 d. 15:55:45
2009 m. liepos 3 d. 14:58:36
2007 m. sausio 27 d. 19:51:55
Geriausias gamintojas tiems kurie tik mokosi ir ipusejusiams "HOHNER"
tikrai geras variantas tokiems
2006 m. gegužės 17 d. 19:50:11
2006 m. balandžio 30 d. 11:29:05
2006 m. vasario 26 d. 09:47:10
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. vasario 26 d. 07:09:04
2006 m. vasario 26 d. 00:00:21
2006 m. vasario 17 d. 18:18:55
2006 m. vasario 17 d. 17:55:42
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. vasario 17 d. 16:41:40
2005 m. gruodžio 11 d. 10:31:51
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)