Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 24 d. 22:39:51
RioTer rašė:
LowLife rašė:
RioTer rašė: 1.Blogos muzikos.
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
5.Lietviškosios pop muzikos.
6.Veidmainių.
7.Kai žmonės vaidina kietus ,nors tokie išvis nėra.
8.Kai kitas žmogus perša savo nuomonę.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
O Užsienietiška tai geresnė? Nepažysti visiškai Lietuviškos muzikos...
Jei ką aš nesakau ,kad visa lietuviška muzika bloga.
Sakei,nes paminėjai žodį pop...
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
Tai kodėl tokios klausai? (My Chemical Romance, Fall Out Boys, Avril Lavigne)
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 24 d. 22:12:39
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
2009 m. sausio 24 d. 22:10:53
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
Tai kodėl tokios klausai? (My Chemical Romance, Fall Out Boys, Avril Lavigne)
1.Blogos muzikos.
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
LoseControl rašė: Viskas gerai išskyrus paskutinį .
Viskas blogai,išskyrus paskutinį
O maniškis turėtų būti toks :
Žmonių kurie : nepripažįsta kitų nuomonės,negali nusileisti,nori būti geriausi,veidmainiauja,laiko save kažkuo "nerealaus", prisiplakėlių,lėkštų žmonių,sakančių savo nuomones kaip faktus (mėnulis raudonas,nes AŠ taip pasakiau!)
Taip pat,kai aš pats elgiuosi panašiai.
Perdėto giminių (mot.g.) rūpinimosi smulkmenomis (vaje,sloga!)
2009 m. sausio 24 d. 20:27:16
Kai kas nors nusišneka;
Kai kas nors ką nors pasiskolina ir vėluoja grąžinti;
Rasistų;
Debiliškų realybės šou, kaip "KĮŽ" ir panašiai;
Debiliškų TV reklamų;
Nekokybiškos muzikos;
Debiliškų interneto svetainių, kaip one.lt ir panašiai;
Savo pačio neorganizuotumo;
Įkyrumo;
Blackened rašė: 1.Veidmainiavimo. Man nėra nieko šlykščiau už nenuoširdų elgesį ir apsimetinėjimą, juolab kai tai tiesiog akis bado. Tokiam ir užvožt per makaulę nėra gaila.
3.Netvarkos namuose
4.Fyfų(ypač tų špaklinių)
5.Veidmainių
6.Lietuviškos estrados atlikėjų(radži ir t.t.)
7.Matematikos pamokos
8.Jaunimo,kurie yra tipo kieti,kad rūko,geria.
9.Rasistų
10.one.lt
1.Veidmainiavimo. Man nėra nieko šlykščiau už nenuoširdų elgesį ir apsimetinėjimą, juolab kai tai tiesiog akis bado. Tokiam ir užvožt per makaulę nėra gaila.
2.Verksnių. O ypač tų, kurie neturėdami bėdų, problemų ar rūpesčių skundžiasi dėl kiekvieno menkniekio. Užuojautos ar paguodos tokie iš manęs negaus. Nebent spyrį į užpakalį (taip vaizdžiai šnekant), kad pagaliau atsipeikėtų ir nustotų skųstis viskuom ir visada.
3."Teisuolių". Yra tokių žmonių, kurie mano visuomet esą teisūs (nors dažniausiai taip nėra) ir daryk tų ką nori, bet net ir pačiais logiškiausiais argumentais ar faktais to jų teisumo skydo nepramuši.
4.Pseudo intelektualų. Nieko nėra blogiau už kvailį, kuris užvis garsiausiai rėkia esąs "protingas". Arba "protinguolio", kuris visur nuolatos demonstruoja savo beribes žinias/išsilavinimą, kalba kažkieno kažkada išsakytomis mintimis, kai pats nieko išties protingo ar išmintingo pasakyti negali.
5.Tuštybės ir kvailumo. Neretai šitie dalykai žengia greta, nors pažįstu ir daug gan protingų žmonių, kurie patys skęsta savo tuštybėje. Bet tai yra tiesiog pasišlykštėtina.
6. "Ale menininkų". Nes jie viskuom bando parodyti kokie neva ypatingi yra. Ir, deja, patys išties elgiasi, mąsto pagal kažkieno su(si)kurtą šabloną. Žmogui, kuris išties yra ypatingas, nereikia nieko - jis tiesiog spinduliuoja kitoniškumu.
7.Pavydo ir apkalbų. Su pavydu ateina ir apkalbos ir žmogus, pavydintis kitiems (juolab materialių dalykų) ir ką nors apkalbinėjantis iš karto žymiai smunka mano akyse.
Būtų galima tokį, labiau charakterio bruožų, sąrašėlį pildyti be galo be krašto. Bet tebūnie, nes kiti dalykai, ne taip smarkiai erzina kaip paminėtieji. O likusios trys vietos tokiems labiau kasdieniškiems dalykams:
8.Rūkymo. Negaliu pakęsti rūkalų kvapo. Rūkančius žmones toleruoju, galų gale - jų reikalas, bet tas kvapas užmuša. Ypatingai, kai kas ką tik parūkęs šmėkščioja šalia.
9.Peršalimo (ir apskritai ligų). Dėl nepaprastai šlykščios savijautos, su kuria ateina ir nesugebėjimas produktyviai dirbti arba daryti tai, kas tau patinka.
10.Arbatos su cukrumi. Negaliu gerti, jei arbatoje yra nors kiek cukraus. Man šlykštu, kaip nežinia kas.
2009 m. sausio 23 d. 21:18:09
šūdina muzika
one.lt
dalbajobai
visokios ale "žvaigždės" kaip yva, 69 po žeme ir taip toliau
rasistai
oro kai lyja ir sninga tuo pačiu
visokių pasikėlusių žmogų kurie mano kad jie visada teisūs
grupių kurios groja šūdą o uždirba daug
perkelta is temos "Labiausiai nekenčiami dalykai gyvenime?"
Bee-Myself rašė: Nekenčiu:
*skubėjimo
*kai kas nors vėluoja
*keltis
*kai baigiasi saskaita
*kai sminga netas
*kai nesuprantu ką skaitau
*kai reikia mokytis tai, ko nemanau, kad kada prireiks gyvenime
*kai žmonės pradeda save laikyti aukščiau visko
*kai manim bando manipuliuoti
*kai kankina nemiga
Genqr rašė: hmmm...Visu pirma ko nekenciu,tai saves,del to,jog esu didelis egocentrikas,tingiu mokytis,daug beprasmiskai svajoju i panasiu idu.
Antras punktas: Nekenciu kai prasinejama pinigu gatvese,o kai neduodi ant eilinio butelio bando Tave pasijausti kaltu.
Trecia: nekenciu pabaigos (na neskaitant kai baigiai paskaita),to meto kai viska ka taip ilgai kaupei,supranti jog nieko nebereikia...
Ketvirta: kai yra padaroma zala (turtine ar moraline),tada velniskai nervinuosi,kai dingsta is gyvenimo brangus zmones ar rekliviniai daiktai,kurie sukaupe didele istorijos dali (Tiesa del svetimo tuto kazkotai nera tokio pykcio )
Kolkas duagiau kaip ir nepamenu ko dar nekesciau,matyt kad visa kita man pakenciama
LowLife rašė: Gera tema]
1.Nekenčiu pavirš
utiniškai ir aklai mąstančių žmonių
2.Nekenčiu vidutinybių,pedarastų,žydų,antisemit ų [atleiskit už leksiką,bet taip jau yra]
3.Jei nekęsti popso nuo pat gimimo buvo mano asmenybės dalis [retas 5 metų vaikas klausytų alternatyvinį roką]Tai dabar nekenčiu šiuolaikinio,madingesnio popso,gaila kad žmonės yra akli ir jo nepastebi:Linink Park,Arctic Monkeys,My hemical Romance,Gravel ir t.t.
4.Nekenčiu kortų,šachmatų ir kitų šūdų,kurie vis dėl to yra šūdai,nes neturi nė vieno procento naudos...
5.Nekenčiu rūkymo ir žolės,apie narkotikus net nešneku.Visa tai suck's...
6.Nekenčiu drabužių,ypač juos pirkti.Kiekviena minutė praleista vietoje,kur yra daug drabužių,pavirsta didžiausia kančia.[Užtat muzikos prekių parduotuvėje galėčiau gyventi ]
7.Niekad nemaniau,kad nekesiu lietuviško ir angliško oro,bet taip yra...
8.Nekenčiu Zuokulos dangoraižių.Tai tipiškas bet kokio amierikonizmo,kuris žudo mus,visakeriopai,pavyzdys.Mes net nesusimąstome,kad žudome ir taip skurdžią,mūsų krašto autentiką.
9.Labiausai nekenčiu vieno dalyko:Nesuprantu,kodėl jis egzsistuoja nes tai yra žiauriau,nei žiauru.Lol - tai debilizmas,idiotizmas,bukaprotizmas.Ir daugiau visokių nesąmoningų frazių...Debilai,tie kurie jas vartoja [atsiprašau,už leksiką,bet taip yra].
10.Nekenčiu lietuviško [ar lenkiško,nesuprasi kaip ten yra],Sidro - nes tai ne sidras...[O karvės myžalas ]
Veidmainiu
One.lt
MTV
lietuvisku "superzvaigzdziu"
pasiputeliu
zmoniu,kurie vaidina nerealiai nerealius,o nuleisti ant zemes amziams uzpyksta
a.valinsko (ir jo projektu)
Daugiau nieko - esu tolerantiskas zmogus
*durniu, kurie irodineja jog jie teisus, o visi kiti kvaili
*lietuviu muzikos (estradines labiau, tos kaip happyendless, vidis ir skamp gerai)
*grybu
*telenoveliu
*lietuvisku serialu
*rusu kalbos (ne pamokos, o pacios kalbos, tiesiog nemegstu)
*tomito
*linkin park
*lenktyniu
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 24 d. 22:39:51
1.Blogos muzikos.
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
O Užsienietiška tai geresnė?
Sakei,nes paminėjai žodį pop...
2009 m. sausio 24 d. 22:35:05
2009 m. sausio 24 d. 22:30:51
O, taip. Nėra
Tai aišku ,kad nėra.
2009 m. sausio 24 d. 22:30:02
2009 m. sausio 24 d. 22:29:47
O, taip. Nėra
Tai aišku ,kad nėra.
2009 m. sausio 24 d. 22:27:42
2009 m. sausio 24 d. 22:26:32
1.Blogos muzikos.
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
Nes tai nėra bloga muzika.
2009 m. sausio 24 d. 22:24:55
1.Blogos muzikos.
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
2009 m. sausio 24 d. 22:12:39
1.Blogos muzikos.
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
2009 m. sausio 24 d. 22:10:53
1.Blogos muzikos.
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
2009 m. sausio 24 d. 21:56:41
2.Matematikos pamokos.
3.Skausmo.
4.Perdėto įkirumo.
6.Veidmainių.
9.Fyfų.
10.Tokio Hotel.
2009 m. sausio 24 d. 21:46:28
Viskas gerai išskyrus paskutinį
Viskas blogai,išskyrus paskutinį
O maniškis turėtų būti toks :
Žmonių kurie : nepripažįsta kitų nuomonės,negali nusileisti,nori būti geriausi,veidmainiauja,laiko save kažkuo "nerealaus", prisiplakėlių,lėkštų žmonių,sakančių savo nuomones kaip faktus (mėnulis raudonas,nes AŠ taip pasakiau!)
Taip pat,kai aš pats elgiuosi panašiai.
Perdėto giminių (mot.g.) rūpinimosi smulkmenomis (vaje,sloga!)
2009 m. sausio 24 d. 20:27:16
Kai kas nors ką nors pasiskolina ir vėluoja grąžinti;
Rasistų;
Debiliškų realybės šou, kaip "KĮŽ" ir panašiai;
Debiliškų TV reklamų;
Nekokybiškos muzikos;
Debiliškų interneto svetainių, kaip one.lt ir panašiai;
Savo pačio neorganizuotumo;
Įkyrumo;
1.Veidmainiavimo. Man nėra nieko šlykščiau už nenuoširdų elgesį ir apsimetinėjimą, juolab kai tai tiesiog akis bado. Tokiam ir užvožt per makaulę nėra gaila.
2009 m. sausio 24 d. 14:13:09
2.Tv reklamų
3.Netvarkos namuose
4.Fyfų(ypač tų špaklinių)
5.Veidmainių
6.Lietuviškos estrados atlikėjų(radži ir t.t.)
7.Matematikos pamokos
8.Jaunimo,kurie yra tipo kieti,kad rūko,geria.
9.Rasistų
10.one.lt
2009 m. sausio 23 d. 21:54:37
2009 m. sausio 23 d. 21:52:30
2.Verksnių. O ypač tų, kurie neturėdami bėdų, problemų ar rūpesčių skundžiasi dėl kiekvieno menkniekio. Užuojautos ar paguodos tokie iš manęs negaus. Nebent spyrį į užpakalį (taip vaizdžiai šnekant), kad pagaliau atsipeikėtų ir nustotų skųstis viskuom ir visada.
3."Teisuolių". Yra tokių žmonių, kurie mano visuomet esą teisūs (nors dažniausiai taip nėra) ir daryk tų ką nori, bet net ir pačiais logiškiausiais argumentais ar faktais to jų teisumo skydo nepramuši.
4.Pseudo intelektualų. Nieko nėra blogiau už kvailį, kuris užvis garsiausiai rėkia esąs "protingas". Arba "protinguolio", kuris visur nuolatos demonstruoja savo beribes žinias/išsilavinimą, kalba kažkieno kažkada išsakytomis mintimis, kai pats nieko išties protingo ar išmintingo pasakyti negali.
5.Tuštybės ir kvailumo. Neretai šitie dalykai žengia greta, nors pažįstu ir daug gan protingų žmonių, kurie patys skęsta savo tuštybėje. Bet tai yra tiesiog pasišlykštėtina.
6. "Ale menininkų". Nes jie viskuom bando parodyti kokie neva ypatingi yra. Ir, deja, patys išties elgiasi, mąsto pagal kažkieno su(si)kurtą šabloną. Žmogui, kuris išties yra ypatingas, nereikia nieko - jis tiesiog spinduliuoja kitoniškumu.
7.Pavydo ir apkalbų. Su pavydu ateina ir apkalbos ir žmogus, pavydintis kitiems (juolab materialių dalykų) ir ką nors apkalbinėjantis iš karto žymiai smunka mano akyse.
Būtų galima tokį, labiau charakterio bruožų, sąrašėlį pildyti be galo be krašto. Bet tebūnie, nes kiti dalykai, ne taip smarkiai erzina kaip paminėtieji. O likusios trys vietos tokiems labiau kasdieniškiems dalykams:
8.Rūkymo. Negaliu pakęsti rūkalų kvapo. Rūkančius žmones toleruoju, galų gale - jų reikalas, bet tas kvapas užmuša. Ypatingai, kai kas ką tik parūkęs šmėkščioja šalia.
9.Peršalimo (ir apskritai ligų). Dėl nepaprastai šlykščios savijautos, su kuria ateina ir nesugebėjimas produktyviai dirbti arba daryti tai, kas tau patinka.
10.Arbatos su cukrumi. Negaliu gerti, jei arbatoje yra nors kiek cukraus. Man šlykštu, kaip nežinia kas.
2009 m. sausio 23 d. 21:18:09
one.lt
dalbajobai
visokios ale "žvaigždės" kaip yva, 69 po žeme ir taip toliau
rasistai
oro kai lyja ir sninga tuo pačiu
visokių pasikėlusių žmogų kurie mano kad jie visada teisūs
grupių kurios groja šūdą o uždirba daug
2009 m. sausio 23 d. 20:46:18
Nekenčiu:
*skubėjimo
*kai kas nors vėluoja
*keltis
*kai baigiasi saskaita
*kai sminga netas
*kai nesuprantu ką skaitau
*kai reikia mokytis tai, ko nemanau, kad kada prireiks gyvenime
*kai žmonės pradeda save laikyti aukščiau visko
*kai manim bando manipuliuoti
*kai kankina nemiga
hmmm...Visu pirma ko nekenciu,tai saves,del to,jog esu didelis egocentrikas,tingiu mokytis,daug beprasmiskai svajoju i panasiu idu.
Antras punktas: Nekenciu kai prasinejama pinigu gatvese,o kai neduodi ant eilinio butelio bando Tave pasijausti kaltu.
Trecia: nekenciu pabaigos (na neskaitant kai baigiai paskaita),to meto kai viska ka taip ilgai kaupei,supranti jog nieko nebereikia...
Ketvirta: kai yra padaroma zala (turtine ar moraline),tada velniskai nervinuosi,kai dingsta is gyvenimo brangus zmones ar rekliviniai daiktai,kurie sukaupe didele istorijos dali (Tiesa del svetimo tuto kazkotai nera tokio pykcio
Kolkas duagiau kaip ir nepamenu ko dar nekesciau,matyt kad visa kita man pakenciama
Gera tema
1.Nekenčiu pavirš
utiniškai ir aklai mąstančių žmonių
2.Nekenčiu vidutinybių,pedarastų,žydų,antisemit ų [atleiskit už leksiką,bet taip jau yra]
3.Jei nekęsti popso nuo pat gimimo buvo mano asmenybės dalis [retas 5 metų vaikas klausytų alternatyvinį roką]Tai dabar nekenčiu šiuolaikinio,madingesnio popso,gaila kad žmonės yra akli ir jo nepastebi:Linink Park,Arctic Monkeys,My hemical Romance,Gravel ir t.t.
4.Nekenčiu kortų,šachmatų ir kitų šūdų,kurie vis dėl to yra šūdai,nes neturi nė vieno procento naudos...
5.Nekenčiu rūkymo ir žolės,apie narkotikus net nešneku.Visa tai suck's...
6.Nekenčiu drabužių,ypač juos pirkti.Kiekviena minutė praleista vietoje,kur yra daug drabužių,pavirsta didžiausia kančia.[Užtat muzikos prekių parduotuvėje galėčiau gyventi
7.Niekad nemaniau,kad nekesiu lietuviško ir angliško oro,bet taip yra...
8.Nekenčiu Zuokulos dangoraižių.Tai tipiškas bet kokio amierikonizmo,kuris žudo mus,visakeriopai,pavyzdys.Mes net nesusimąstome,kad žudome ir taip skurdžią,mūsų krašto autentiką.
9.Labiausai nekenčiu vieno dalyko:Nesuprantu,kodėl jis egzsistuoja nes tai yra žiauriau,nei žiauru.Lol - tai debilizmas,idiotizmas,bukaprotizmas.Ir daugiau visokių nesąmoningų frazių...Debilai,tie kurie jas vartoja [atsiprašau,už leksiką,bet taip yra].
10.Nekenčiu lietuviško [ar lenkiško,nesuprasi kaip ten yra],Sidro - nes tai ne sidras...[O karvės myžalas
eilės parduotuvėje t.y. savitarnos kasoje;
bobučių tvatijančių tave tašėmis autobuse;
garsaus nusišnekėjimo;
linksmo 10 centų šokolado nukainavimo;
chroniškos slogos;
mikčiojimo (vėžį varo);
skaičiaus 6.
2008 m. rugsėjo 24 d. 20:31:32
One.lt
MTV
lietuvisku "superzvaigzdziu"
pasiputeliu
zmoniu,kurie vaidina nerealiai nerealius,o nuleisti ant zemes amziams uzpyksta
a.valinsko (ir jo projektu)
Daugiau nieko - esu tolerantiskas zmogus
2008 m. rugsėjo 24 d. 20:06:28
*durniu, kurie irodineja jog jie teisus, o visi kiti kvaili
*lietuviu muzikos (estradines labiau, tos kaip happyendless, vidis ir skamp gerai)
*grybu
*telenoveliu
*lietuvisku serialu
*rusu kalbos (ne pamokos, o pacios kalbos, tiesiog nemegstu)
*tomito
*linkin park
*lenktyniu