Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kliedesys
2006 m. sausio 4 d. 13:45:56
Karts nuo karto paklausau.
Siaip, labai patinka vokalisto balsa - neiprastas.
Turiu ju besta - geros dainuskes.
prisimenu, buvo kadaise tokia versija, kad sios grupes vokalistas kartu su Kortnei Law (o jie buvo meiluziai) uzsake Kurt'o nuzudyma. Kas zino, aisku.

2006 m. sausio 4 d. 13:19:49
jej ne nirvana , jie butu to meto n1

Atsakyti
NINFA
2006 m. sausio 3 d. 19:53:47
klausom klausom......visa kompakta po keleta kartu......;>>
geris.........P~

2006 m. sausio 3 d. 19:52:12
Jop, Aiste_86, man lygiai tas pats. Ir dabar man uzejo pumpkins'u periodas. Klausausi ju nuo ryto iki vakaro. Is tiesu ju dainos nerealios. Vien muzikos, net ir ne zodziu galeciau klausyt ir klausyt

Atsakyti
aiste_86
2006 m. sausio 3 d. 09:42:39
Kai pradedu klausyt, tai nebesustoju, kol visas dainas isklausau, o po to kuri klaika ramu - pamirstu, tada vel vel pasileidziu ju geriausiu rinkini ir taip viskas is pradziu. tai vat, tikrai faina grupe ir net kazka girdejau apie planus atsikurti, tai butu tikrai smagu, jei jie griztu

2005 m. gruodžio 19 d. 13:44:04
Jah. Klauom. Kartais.

Atsakyti
ajste
2005 m. gruodžio 19 d. 10:31:37
jap ash net turiu majkona su ju foto

Atsakyti
leokadija
2005 m. gruodžio 19 d. 10:14:35
kažkada klausiau, nors ir negausiai kažkur my documentuose dar turiu kelias dainas. patiko "Today", "Disarm" ir kt., bet dabar jau primiršau juos.
beje, jie man labiau patiko, aki pas juos dar neatėjo Melissa Auf der Maur.

Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
Atsakyti
mr_brightside
2005 m. gruodžio 19 d. 07:24:23
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Morcheeba Morcheeba
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 5560
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 72971