lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 11 d. 18:40:04
MrEko rašė: nepatinka, nezinau nei vienos dainos
Aš irgi nežinau,bet vistiek galiu drąsiai teigti,jog tokio stiliaus grupių,yra geresnių..Čia tiems,kas težino šitą grupę,tai gal ir atrodo geriausia....
Sitos grupės nezinoti negalima ;0 o jai nezinai tai reiskes uzaugote kartu su amarais ... Grupie tiesiog nuostabiai groja o tekstai dainu melodingi ir uzkabinantys . Tikriausiai cia yra ju paslaptis bet tik dar galiu pridurti prie visu nuomonės kad sita grupė nuostabi .
Parlay rašė: Oi lėksim lėksim mes į Vilnių Def Leppard paklausyt (rock).Bus ypatinga vasara šiais metais-iš pradžių Def Leppard, po to Lenny Kravitz, o tarp jų-bakalauro gynimas... Tikiuosi, visur spėsiu...
Oi lėksim lėksim mes į Vilnių Def Leppard paklausyt (rock).Bus ypatinga vasara šiais metais-iš pradžių Def Leppard, po to Lenny Kravitz, o tarp jų-bakalauro gynimas... Tikiuosi, visur spėsiu...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. kovo 6 d. 23:29:21
Muzika nebloga,bet neoriginali.Yra daugybė grupių,grojančių daug geriau nei Def Leppard.Manau,kad jie tiesiog groja tai kas jau yra seniai atrasta,nenauja.Nors nesakau,kad yra labai blogai.Būtų baisiau,jei grotų banalų popsą.
Joo... gaila buvo prieš kelerius metelius, kad nesuradau pinigėlių už jų koncertą Vilniuje.... Bet šiemet, atrodo, taip nebus. Birželio 9 dieną jie vėl atvyksta!
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2008 m. rugsėjo 11 d. 21:41:33
2008 m. rugsėjo 11 d. 18:40:04
nepatinka, nezinau nei vienos dainos
Aš irgi nežinau,bet vistiek galiu drąsiai teigti,jog tokio stiliaus grupių,yra geresnių..Čia tiems,kas težino šitą grupę,tai gal ir atrodo geriausia....
2008 m. rugsėjo 11 d. 15:54:05
2008 m. gegužės 22 d. 08:38:06
2008 m. gegužės 22 d. 07:32:18
Geriausia grupė pasaulyje(na, bent jau man taip atrodo) Koncas nebeužkalnų, ruoškimės ošti!!! DEF LEPPARD.. <33
2008 m. kovo 14 d. 17:43:55
2008 m. kovo 10 d. 12:59:10
Oi lėksim lėksim mes į Vilnių Def Leppard paklausyt (rock).Bus ypatinga vasara šiais metais-iš pradžių Def Leppard, po to Lenny Kravitz, o tarp jų-bakalauro gynimas... Tikiuosi, visur spėsiu...
Ai, jei ką, į bakalaurinį nespėt galima.
2008 m. kovo 10 d. 02:00:45
2008 m. kovo 6 d. 23:29:21
2008 m. kovo 6 d. 23:12:58
2008 m. vasario 2 d. 23:30:21
2007 m. kovo 26 d. 21:11:50
2007 m. sausio 12 d. 18:40:38
2007 m. sausio 12 d. 17:31:19
2006 m. lapkričio 30 d. 19:28:16
Nejau siam pasauli yra tokiu zmoniu, kurie klauso toki suda?
Pritariu tiems, kas klauso. Pati irgi klausau. Ir man patinka. Net labai. O jei tau tai šūdas, būk gera, paaiškink, kas tada yra auksas.
2006 m. lapkričio 30 d. 19:01:30
o dėl muzikos... buvo ir geresnių grupių.
2006 m. lapkričio 30 d. 18:56:32
2006 m. lapkričio 30 d. 18:51:47
Nejau siam pasauli yra tokiu zmoniu, kurie klauso toki suda?
2006 m. lapkričio 5 d. 13:14:49
2006 m. vasario 6 d. 20:24:43