Seip nepamirskit,kad ir jisai kazkada buvo mokinys ir irgi keldavosi anksciau, taciau dabar kai dirba toki darba kurio grafikas labai itemptas tai zmodus ir issimiegot turi teise, as nemanau, kad po dvieju trijukoncertu nezinia kelinta h gryzus dar mokytis. Tai ko jus norit,kad kokia antra gryzes, penkta baiges mokytis, septinta atsikeltu. Nejuokaukit
Grupės "Delfinai" lyderiui Stano praėjusią savaitę teko nelengvas išbandymas - atlikėjas kelias dienas buvo priverstas keltis 9 ryto!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2006 m. liepos 13 d. 21:18:00
na sutikciau, kad 9 h anksti, jei nebent jis eina miegot kokia puse 4
O ką tu žinai, gal ir eina jis miegot tokiu laiku? Tada neturim teisės kritikuot...
2006 m. liepos 13 d. 21:16:21
va jėėėzau aš 6.30 keliuosi kai į šulę...
O aš 6 val. keliuosi - nenorėk, kad visi žmonės vienodi būtų
2006 m. vasario 12 d. 15:58:31
2005 m. gruodžio 28 d. 12:59:52
2005 m. gruodžio 26 d. 07:40:33
2005 m. gruodžio 25 d. 18:52:31
2005 m. gruodžio 25 d. 14:34:23
2005 m. gruodžio 25 d. 12:24:25
2005 m. gruodžio 25 d. 11:34:54
2005 m. gruodžio 25 d. 09:58:37
2005 m. gruodžio 23 d. 16:27:35
2005 m. gruodžio 23 d. 13:45:38
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.