dabar, kai pagalvojau, tai nusprendžiau, kad patraukliausias partnerio bruožas, man būtų visiškas partnerio atsidavimas. ir tuo pat metu gebėjimas skaudinti.
bet taip nebūna? du viename, ką?
ble, bet kuo daugiau gilinuos, tuo labiau iškrypęs sau atrodau... sadomazochistas koks tai.
o man irgi patinka autsaideriai (kalbant ne apie fizinį potraukį). bet tik tie, kurie sugeba lemiamu momentu įsitraukt į į į į. taaip.
The_Wicked_One rašė: man patinka bjaurus. charakteriu. isvaizdai teikiu didele reiksme ir tikrai nesakysiu, kad isvaizdai neteikiu jokios svarbos. ypac pamacius vaikina gatvej. plius labai labai nemegstu tu, kurie be proto rupinasi savo isvaizda. nemegstu, tokiu, kurie rodo per dideli demesi ir vadina "mazulem" "saulem" "pupom" ir kitokiais visokiais. plius dar egoistai patinka, bet protingi, arba, jei Dievulis protu neapdovanojo, tai apsiskaite. nelabai megstu tusciakalbius. geriau jau kalbetu mazai bet ka nors idomaus ir gero pasakytu. paskui patinka tie, kurei moka pyktis. na ne pykti, pyktis. patinka nebijantys ir visada reiskiantys savo nuomone, kuri visada buna stipri. patinka, staigaus, neprognozuojamo, stipraus charakterio. paskui laai nemegstu visokiu alkoholiku (kurei geria ir sako, kad tame nera nieko blogo, nors visada yra (sveikatai kenkia ) ) ir nelabai megstu uzkietejusiu 'meniniku', kurie raso depresovus apsakymus kuriu gale visada kas nors nusizudo. visada gatveje aisku pirmiau atkreipsiu demesi i ta, kurio plaukai ilgi, nei i ta , kurio paukai trumpi, nebent tas labai issiskirtu.
todel ir teks but vienuole.
ai vo dar patiktu toks laisvas, prie kurio ir as jausciaus laisva. ir izulus.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kažkaip man labai patinka aprašyti tą tobulą jį
jis turi būti:
- geras, bet ne per daug
- mėgstantis ironiją
- mokantis laiku prieiti ir nueiti
- išprotėjęs
- kitoks negu visi
ir svarbiausia - kad mane be proto mylėtų.
o išvaizda? ją galima keisti, tai nėra esminis dalykas. bet turėtų būti simpatiškas, kad trauktų savo visuma, ir gatvėje priverstų atsisukti, nes kitaip ir nerasiu savo princo
Akys: melynos arba zalios (graziausios man).
Kuno sudejimas: geriausiai - lieknas (maniskis yra tikras kaulu rinkinys), vidutinis irgi gali but.
Ugis: ne zemesnis uz mane, geriausiai panasaus ugio, kad patogu butu.
Apranga: suderinta, tvarkinga ir, zinoma, neturi but koks forsiuga ar siaip koks nevykelis.
Zinoma, veidas turi but grazus, o to aprasyt jau nepavyks... Galiu nebent foto imest D
man isore nera labai svarbi. Man svarbu,kad vaikinas save priziuretu. Daug labiau vertinu vidu ir butu galima vardinti begalybe savybiu. Ten ,kad jis turi but supratingas,nuosirdus,svelnus, rupestngas... Bet kam to reikia?juk tobulu nera... ir tikrai zinau,kad visu siu savybiu viename zmoguje nebus, nors butu gera sutikt toki zmogu...
Nzn niekada neziuriu y zmogaus isore...Jei zmogus grazus widumi jis po kiek laiko atrodys grazus ir is isores..Bent as sergu tokia liga...Tad neturiu standartinio berniuko kuris butent patiktu...Ne iswaizdoje esme esme tame kajp su juo jautiesi ir ar tau gera...
o siaip svarbu kad butu svelnus, draugiskas, turetu gera humoro jausma, romantiskas...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 3 d. 21:27:20
ilgaplaukiai galvų nesiplauna mėnesiais, kuo gi jie jau visom taip patinka??
yra ivairiu.
man irgi jie patinka.smagu, kai galima plaukus pasiausti
2006 m. birželio 3 d. 20:52:13
2006 m. birželio 3 d. 18:45:58
bet taip nebūna? du viename, ką?
ble, bet kuo daugiau gilinuos, tuo labiau iškrypęs sau atrodau... sadomazochistas koks tai.
2006 m. birželio 3 d. 18:38:58
outsaideriai
niekada nemaniau, kad autsaideriai patinka merginoms. jie gi visad lieka nublokšti į šoną
o man irgi patinka autsaideriai (kalbant ne apie fizinį potraukį). bet tik tie, kurie sugeba lemiamu momentu įsitraukt į į į į. taaip.
2006 m. birželio 3 d. 10:59:50
man patinka bjaurus. charakteriu. isvaizdai teikiu didele reiksme ir tikrai nesakysiu, kad isvaizdai neteikiu jokios svarbos. ypac pamacius vaikina gatvej. plius labai labai nemegstu tu, kurie be proto rupinasi savo isvaizda. nemegstu, tokiu, kurie rodo per dideli demesi ir vadina "mazulem" "saulem" "pupom" ir kitokiais visokiais. plius dar egoistai patinka, bet protingi, arba, jei Dievulis protu neapdovanojo, tai apsiskaite. nelabai megstu tusciakalbius. geriau jau kalbetu mazai bet ka nors idomaus ir gero pasakytu. paskui patinka tie, kurei moka pyktis. na ne pykti, pyktis. patinka nebijantys ir visada reiskiantys savo nuomone, kuri visada buna stipri. patinka, staigaus, neprognozuojamo, stipraus charakterio. paskui laai nemegstu visokiu alkoholiku (kurei geria ir sako, kad tame nera nieko blogo, nors visada yra (sveikatai kenkia ) ) ir nelabai megstu uzkietejusiu 'meniniku', kurie raso depresovus apsakymus kuriu gale visada kas nors nusizudo. visada gatveje aisku pirmiau atkreipsiu demesi i ta, kurio plaukai ilgi, nei i ta , kurio paukai trumpi, nebent tas labai issiskirtu.
todel ir teks but vienuole.
ai vo dar patiktu toks laisvas, prie kurio ir as jausciaus laisva. ir izulus.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. birželio 1 d. 18:36:23
jis turi būti:
- geras, bet ne per daug
- mėgstantis ironiją
- mokantis laiku prieiti ir nueiti
- išprotėjęs
- kitoks negu visi
ir svarbiausia - kad mane be proto mylėtų.
o išvaizda? ją galima keisti, tai nėra esminis dalykas. bet turėtų būti simpatiškas, kad trauktų savo visuma, ir gatvėje priverstų atsisukti, nes kitaip ir nerasiu savo princo
2006 m. gegužės 31 d. 17:46:42
Plaukai: normalaus ilgio, t.y. nebutinai ilgi, svarbu, kad suimt galima butu - uz ko gi as tampyciau kitaip?
Akys: melynos arba zalios (graziausios man).
Kuno sudejimas: geriausiai - lieknas (maniskis yra tikras kaulu rinkinys), vidutinis irgi gali but.
Ugis: ne zemesnis uz mane, geriausiai panasaus ugio, kad patogu butu.
Apranga: suderinta, tvarkinga ir, zinoma, neturi but koks forsiuga ar siaip koks nevykelis.
Zinoma, veidas turi but grazus, o to aprasyt jau nepavyks... Galiu nebent foto imest
Tiek apie isvaizda...
2006 m. gegužės 14 d. 22:31:21
2006 m. gegužės 14 d. 12:15:34
2006 m. gegužės 14 d. 10:40:02
2006 m. gegužės 14 d. 01:02:19
2006 m. gegužės 13 d. 13:43:58
2006 m. gegužės 1 d. 16:35:47
]neturiu berno idealo..isimyliunet ir wisiskus idiotus ir nuskureliu.Bet daznewsej ziuriu izmogaws widu..
Su skalpeliu pati darbuojies, ar ko kito pagalbos prašai?
2006 m. gegužės 1 d. 16:32:10
Dievinu sarkazma-ironija bei melynas akis.
Dar milziniskas pliusas, jeigu uz mane aukstesnis.
2006 m. balandžio 18 d. 21:41:35
2006 m. balandžio 16 d. 21:56:10
o siaip svarbu kad butu svelnus, draugiskas, turetu gera humoro jausma, romantiskas...
2006 m. balandžio 16 d. 21:12:39
2006 m. balandžio 16 d. 18:06:15
2006 m. balandžio 16 d. 17:46:26
2006 m. balandžio 16 d. 17:41:25