man vaikinas turi buti protingas, bent kiek grazus , linksmas, nuosirdus, kuribingas...ach... svarbiausia , kad nebutu ledinis pupsjus (tas kurio kvapa jauti per 100 metru, kuris dazosi ir pan.)
2006 m. balandžio 8 d. 21:56:26
Na nemeluosiu kad nemazai demesio skiriu i isvaizda (who doesn`t?) . O kokie butent grazus yra nelabai tai jau ir galiu pasakyt dazniausiai buna taip: einu per miesta su drauge ar draugem , pamatau vaikina ir sakau - "Jis grazus" , "Jis sexovs" .Shape manyciau daugiau demesio atkreipiu i ilgesnio plauko berniukus/vyrus/pipirus (ech... ka padarysi };] ), dar kazkodel mane labai traukia akys (jei paziurejus i jas pamatau kazka nepaprasto [supraskit kaip norit], tai jau reiskia - "your nice"), ir shape patinka aukstesni uz mane (~180 cm and more).
Is savybiu tai man patinka ivairus :
- ramesnio budo, bet mokantys pasilinksmint
- mieli (moketu maloniai nustebint)
- nepiktybiski
- moketu ziureti i kai kuriuos dalykus rimciau
O daugiau tai kaip ir nezinau... Shape simpatijos buna atsitiktines (labai netgi).. Taigi tiksliai nusakyt negalima };]
nius, toks bičas, kad man patiktų, turėtų mėgti kokius 80% viso to, kas man patinka. Likę 20% būtų temos ginčams (ak, tiesa, visi rekomenduoja ginčuose man nusileisti, bet geriau neklausykit jų.. )..
nemėgstu bernų, kurie "jei būtų mergos, būtų fyfos" fuj, šlykštūs man tokie... bet, aišku, ir tie, kur tris metus vandens nematę, irgi nelabai kokie..
dar nemėgstu tokių ,kur per penkis metrus nuo jų vis dar gali užuosti "puikųjį jų odekoloną ir kitą stuff".. aj, pala, čia tie tiktų "jei merga, tai fyfa" ee.. atvejui..
aj, nesvarbu.. nebežinau..
mm..idomus klausimas Hopeless...na manau ne spintos or ne kauletimu esme yra...man lb patinka su tais kuriais galiu jaustis pati sawimi ir parodyt kokia esu...aisku linksmi ir ir wisokie kitokie..zodziu kad butu toks koks yra istikruju
o va, del biblijos jus mane supykinot. kaip askiau - kainas ir abelis buvo ievos ir adomo sunus. tipo mes esam ne ievos ir adomo vaikai. esam dievo vaikai. issiskaitinejus ten galimrast kad abraomas tipo turejo milijardus vaiku lyg ir. bet nezinau kas ten tiksliai rasoma. nebeatsimenu. o tikrai esam ne ievos ir adomo palikuonys.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Hopeless rašė: Šiaip jau pirmą kart girdžiu tokį faktą kad Adomas ir Ieva turėjo 2 sūnus
kainas ir abelis.
buvo du paskui vienas nuzude kita is pavydo del geresniu auku. jau visai..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Man patinka tvirto charakterio grazus ir turintys savo nuomone nepraskyde ir tvarkingi.Man nepatinka raumeningos bezdziones tai vienintelis vyru tipas kuris kazkaip nepriimtinas mano skoniui.
Pirmieji žmonės nebuvo išsigimėliai. Jie tiesiog gyveno taip, nes tai buvo naturalu.
Ir neveltui įtarė, kad su kiekviena karta degraduosim vis labiau. Dabar net savo pirmtakus "išsigimėliais" apšaukiam.
galbut mes esame motinos ir sunaus palikuonys.... vienintele galima prielaida remiantis biblija yra tai,kad Ieva susilauke vaiku su savo sunumis (?).
deja visa tai biblija nutyli.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 16 d. 16:14:58
2006 m. balandžio 14 d. 12:15:33
2006 m. balandžio 8 d. 21:56:26
Is savybiu tai man patinka ivairus :
- ramesnio budo, bet mokantys pasilinksmint
- mieli (moketu maloniai nustebint)
- nepiktybiski
- moketu ziureti i kai kuriuos dalykus rimciau
O daugiau tai kaip ir nezinau... Shape simpatijos buna atsitiktines (labai netgi).. Taigi tiksliai nusakyt negalima };]
2006 m. balandžio 8 d. 10:33:03
2006 m. vasario 26 d. 17:28:34
2006 m. vasario 24 d. 16:58:55
2006 m. vasario 19 d. 23:20:59
2006 m. vasario 18 d. 11:30:16
nius, toks bičas, kad man patiktų, turėtų mėgti kokius 80% viso to, kas man patinka. Likę 20% būtų temos ginčams
nemėgstu bernų, kurie "jei būtų mergos, būtų fyfos"
dar nemėgstu tokių ,kur per penkis metrus nuo jų vis dar gali užuosti "puikųjį jų odekoloną ir kitą stuff".. aj, pala, čia tie tiktų "jei merga, tai fyfa" ee.. atvejui..
aj, nesvarbu.. nebežinau..
2006 m. vasario 18 d. 10:58:18
2006 m. vasario 18 d. 10:36:56
Šiaip jau pirmą kart girdžiu tokį faktą kad Adomas ir Ieva turėjo 2 sūnus
kainas ir abelis.
ajj, dabar kaip pasakei prisiminiau juos ;> neitin domiuosi visa religija, ir ką tu man ;. ; D
oh, Hadi, sveika sugrįžus
2006 m. vasario 18 d. 10:04:59
2006 m. vasario 18 d. 09:23:53
2006 m. vasario 18 d. 08:44:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 18 d. 08:40:10
Šiaip jau pirmą kart girdžiu tokį faktą kad Adomas ir Ieva turėjo 2 sūnus
kainas ir abelis.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 18 d. 07:13:20
2006 m. vasario 17 d. 22:26:11
Ir neveltui įtarė, kad su kiekviena karta degraduosim vis labiau. Dabar net savo pirmtakus "išsigimėliais" apšaukiam.
2006 m. vasario 17 d. 22:19:18
2006 m. vasario 17 d. 22:16:45
2006 m. vasario 17 d. 22:14:06
2006 m. vasario 17 d. 22:10:25
deja visa tai biblija nutyli.