Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kokie vaikinai patinka?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 17
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
dingusi_kazkur
2009 m. vasario 13 d. 14:11:26
Gabux rašė:
Kurių mamos Kalėdų proga man numezga dvi poras spalvotų vilnonių kojnių : ]]

; D čia tai įdomus kriterijus.
O dėl nuspėjamumo tai jie nuspėjami dažniausiai. Kartais gerai.

Mano tai reikalavimai paprasti: Kad jo ūgis leistų man 15 cm kablus nešioti, kad jėga leistų rautis ant visų negalvojant ir žinoti, kad viskas bus tvarkoj : DD Dar kad šiaip būtų naudingas, koks gydytojas, teisėjas ar statybininkas

2008 m. gruodžio 30 d. 00:25:46
Na ir, žinoma, ne-nuspėjami.
Nuspėjamumas - kvailiausias bruožas (vyrų).

2008 m. gruodžio 29 d. 23:24:40
Kurių mamos Kalėdų proga man numezga dvi poras spalvotų vilnonių kojnių : ]]

2008 m. gruodžio 10 d. 21:50:19
Paprasti ir nepasipūtę.

Atsakyti
elenioooke
2008 m. gruodžio 2 d. 16:35:19
Diev, o man vis tiek patinka tie tokie šiek tiek gėjiški. Ir ką tu su manim padarysi.
Žiūrėdama į švedus vaikinus vis prisimindavau ginčą su liftininku, kuris bandė mane įtikinti, kad tie už manęs stovintys neužsičiaupiantys ir kikenantys iš savo seksistinių/rasistinių/antisemitinių ir taip toliau juokelių vaikinai yra patys geriausi grynuoliai. Vargšas liftininkas, linkiu jam susirasti tokią panelę.
Aš pastebėjau, kad akį man patraukia vis skirtingesni vaikinai/vyrai, bet pagrindiniai kriterijai išlieka. Nerasčiau bendros kalbos su grynai racionaliu ir iki pirštų galų tikro vyro įvaizdį atitinkančiu žmogum. Jis turi turėti tą kažką už ką norėtųs jį pamatyt, sutikt ir prakalbinti dar sykį. Ir kurį kartais galėčiau truputį paerzint savo būdu, kurį pakęst kartais sunku. (Kartais net norisi imti ir garsiai atsiprašyt, kad nemoku būt tokia, kokios galbūt vyriškiui reikia.)
Tikiu, kad turi būt draugystė ir partnerystė- jokių "aš vyras- tu tik moteris".
Diev, sudėtinga.
Leiskit man patikėt tuo Stephan'u Miroux arba tuo keistuoliu, kurio paleist man nesinori.

2008 m. gruodžio 2 d. 13:45:19
kažkaip užklivo akys ir prisiminiau straipsnelį alfoj, kad jei aceit, vaikinai, norite pakabinti gražiausias merginas, tai visai iš jų derkitės ir jas menkinki t

o jei apie patikimą, kažką seniau buvaur ašius, bet pasikeičia nuomonė visgi. taigi patinka žodžio kišenėj neieškantys, samojingi, turintys humoro jausmą, elementarų supratimą apie aprangą. t.y.nesirengiantys treningais. ehm, žmonės su kkuriais galėtum pašnekėt ne tik apie bendrus pažįstamus, su kuriais nesunkiai megztųsi pokalbis. ir pasitikintys savimi.

jei kalbant apie grožį, tai gražūs (jokiu būdu ne mieli ar simpatiški. nemaišom) yra aukšti, liekni, sportšiki, tamsūs arba tamsiaplaukiai, vyriškų veido bruožų, tamsiais antakiais gražiausios man ko gero žalsvai rudos akys.

anyway idealų nėra ir visgi reikia pripažinti, kad ne su išvaizda bendrauji.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
kickass
2008 m. birželio 27 d. 16:48:00
ha ha ha ha ha!
oi, juokinga tema! as nepamenu ar buvau parasius anksciau, bet oi pralinksmino.... pvz noire ir darkshines pavyzdziai labiausiai istrigo...
kazkas jau yra kad kudi bernai (ir isbale) mums labai jau patinka...
man asmeniskai tai tokie vaikinai sukelia nora jais rupintis xD
ooo, bet tai taip miela!
as manau kad man pasiseke, mano bernas praktiskai beveik aprasytas sitoj diskusijoj....
tai mattyt man pasiseke jg
awwwww
xxxxx

2008 m. birželio 27 d. 16:40:51
Man vaikinai patinka protingi, sąmojingi, žodžio kišenėj neieškantys, su humoro jausmu (tinka ir juodas), mokantys atleisti, liberalūs, tolerantiški, lankstaus mąstymo, drąsūs, pasitikintys savimi, rįžtingi, atkaklūs, racionalūs, praktiško mąstymo, mokantys atlikti elementarius ūkio darbus (mokėjimas pakeisti rozetę būtų tobula), mokėtų gamint valgyt, nebūtų mamyčiukas ar lepūnėlis, mokantys mylėti ir jausti. Batų dydis ar akių spalva nėra svarbu.

Atsakyti
Noire
2008 m. birželio 18 d. 00:36:37
esu pastebėjau, kad man patinka tokie šakaliai (labai kūdi) ir tie kurie nesusilieja su mase.

2008 m. birželio 17 d. 22:20:49
Gerai sudėtas - vyriškas, bet ne "spinta",
šiek tiek už mane aukštesnis ir kūdesnis,
tvarkingas, švariais plaukais ir išskalbtais rūbais,
stilingas, bet ne metroseksualas,
prisižiūrintis - kasos pažastyse nelabai patrauklu,
turintis savitą požiūrį, humoro jausmą,
per daug nesusireišminęs,
turintis galvoje košės,
kritiškas, realistas, ironiškas (nors ir didėja tikimybė, kad kada nors virs į seną bambeklį ),
tolerantiškas ir plataus akiračio.

Na, yra atitinkančių aprašymą?

2008 m. birželio 17 d. 22:04:18
gal tokie.
https://staff.washington.edu/meganw/boy/chris3.gif

o šiaip tai ne vaikinai. o vyrai.
'gudruoliai'.

2008 m. birželio 17 d. 21:29:50
Ekscentriški, ekstravagantiški, originalūs, intelektualūs, prištaringi, stilingi ir šiek tiek moteriški (pvz, išsipešioje antakius, besiskutantys pažastis, kartais besidažantys...). Bet charakteris ir požiūris svarbu, o svarbiausa, kad vertybė būtų tokios, kaip mano.

Atsakyti
kelsokelso
2008 m. birželio 17 d. 19:37:51
futbolistai

2008 m. vasario 18 d. 13:29:59
Dar nesusikuriau savo idealo,bet man patinka tie,kurie nebijo issireiksti..

2008 m. vasario 18 d. 11:41:52
Stupid_enough rašė:
visi vyrai is esmes yra kiaules, tad reik stengtis issirinkti veisline, man butent tokios ir patinka (neisizeiskit )

Čia geras D
Šiaip man patinka karšti, garbingi, protingi ir nestori (nemėgstu vyrų-pilvūzų) bei neturtingi (that's right. Nieko nėra baisiau už vyrą, manantį, kad jis turi pinigų, therefore, yra dievas). Dar klausantys teisingą muziką \m/ .

2008 m. vasario 17 d. 22:37:07
Dievuliau.. jūs jiems nepasakokit, nes ateis ir dar pasišaipys. pvz. kaip mc_dumu_debesy

Jūsų atvirumas mane nuoširdžiai prajuokino. ;]

2008 m. vasario 17 d. 22:12:44
draugiukai

2008 m. vasario 17 d. 12:14:27
Nėra standarto, kad toks patinka ir taškas, kad ir kokius juos kurčiaus. Pamatai, pabendrauji ir patinka arba ne. Yra tik tam tikri dalykai, kurie iš pradžių patraukia, tai tarkim man patinka toks vyriškas nenucackintas grožis, patinka minimalios barzdelės, patinka platūs pečiai, na čia būtų galima daug vardinti. Bet jeigu jis kvailas, neturi pomėgių, nėra apie ką kalbėti, susireikšminęs, tai kad ir kokia jo išvaizda bus, jis niekad nebus kažkas labai ypatingo.

2008 m. vasario 17 d. 12:09:16
Vaikinai patinka įvairūs, bet aš aprašysiu mamno manymu tobulą vaikino išvaizdą:

Aukštas
Lieknas, tiksliau, laaaabai lieknas
Šviesia oda (nors šiaip jei šiek tieįdegęs tai nėra labai blogai)
Juodas apyilgiais plaukais, netvarkingai krentančiais, bet būdinai išplautais
Žaliomis arba rudai žaliomis akimis
Šiek tiek pamėlusiais paakiais
Ilgais plonais pirštais
Ryškiais skuostikauliais
Plonomis lūpomis
Plonais antakaias
Labai gerai matantis, na, nei trumparegis, nei toliaregis
Tvarkingais nagais
Plačiais pečiais
Ant rankų ir kaklo išsišokusiomis kraujagyslėmis
Smailais dantimis

Na, sakyčiau, kaip ir viskas
Man tokie vaikinai nesveikai gražūs. Gaila, kad labai retai tokių įmanoma pamatyti, bet kai pamatau, tai žiūriu ir lydausi.

Kalbant apie charakterį, turi būti originalus, intelelektualus, mėgsti muziką, istoriją, žinoti, kas dedasi pasaulyje ir turėti keistų polinkių, arbašiaip būti toks, kad žmonės, krie nėra jo artimi draugai apie jį kalbėdami sukiotų pirštą prie smilkinio.
Va čia tai žavesys :>

Atsakyti
Gabux
2008 m. vasario 11 d. 23:30:04
Pataikantys „į dešimtuką“, neprašomi ir patys to nesuprasdami.
Idėjiški.
Susivėlę juodaplaukiai.
Ne kalbantys, bet darantys.
Išmintingi.
Emocingi semi-intravertai.
Neprimityviai besižavintys tavimi.
Kritiški sau ir subtiliai tau.
Jaučiantys.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1538
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062