Man patiktų absolučiai nukvakęs, linksmų plaučių, veiklus, idėjų turintis bomžas, grojantis lūpine armonikėle, dar turėtų būtinai neturėt gyvenamosios vietos, taip atsivertų plačios galimybės keliaut, ir jei jau ilgais, tai tegu iki šiknos plaukais, ale būtų gerai kad mokyklą baigęs būtų, dar kad mokėtų megzt ( jei jau nemokės tai ne bėda, išmokysiu), tiesa, tie plaukai iki šiknos tai gerai būtų tamsūs, akys turėtų būti didelės, galėtų nesinarkašinti, gerai būtų higieniškas vaikinukas, ir aišku, turėčiau jaust kad tai - mano žmogus...
barsuko_letenele rašė: beje labai nepatinka pernelyg jautrus.
karta isgirdau vaikina sakant:
"sakes, siandien parduotuvej pamaciau verkiancia mergaite ir man taip..." (nebaige, bet jo sielvarto israiska buvo iskalbi)
hhah
eee... nereik tyciotis ish jautriu zmoniu! blm, tokius isnaudot but galima! reik jamt toky, o ne zvengt
elenioooke rašė: Ne tamsus blondinas, o tamsiaplaukis, rudų akių (nors gali būti ir žalios ar pilkos, tik ne žydros), poilgių plaukų, nepernelyg aukštas, truputėlį "paplaukęs" gerąja prasme, menininkas. Nebūtinai turi groti gitara, nors tai tik pliusas. Turėtų nekęsti fyfų. Šiaip kažkada buvau sudariusi ilgą ilgą reikalavimų sąrašą, bet daugelis dalykų ten buvo neesminiai.
Tiesa, dar neturėtų būti koks hiphopo ar popso fanas. Rokeris būtų idealu.
Jei tokių atsirastų, ...
elenioooke rašė: Ne tamsus blondinas, o tamsiaplaukis, rudų akių (nors gali būti ir žalios ar pilkos, tik ne žydros), poilgių plaukų, nepernelyg aukštas, truputėlį "paplaukęs" gerąja prasme, menininkas. Nebūtinai turi groti gitara, nors tai tik pliusas. Turėtų nekęsti fyfų. Šiaip kažkada buvau sudariusi ilgą ilgą reikalavimų sąrašą, bet daugelis dalykų ten buvo neesminiai.
Jei tokių atsirastų, ...
Ne tamsus blondinas, o tamsiaplaukis, rudų akių (nors gali būti ir žalios ar pilkos, tik ne žydros), poilgių plaukų, nepernelyg aukštas, truputėlį "paplaukęs" gerąja prasme, menininkas. Nebūtinai turi groti gitara, nors tai tik pliusas. Turėtų nekęsti fyfų. Šiaip kažkada buvau sudariusi ilgą ilgą reikalavimų sąrašą, bet daugelis dalykų ten buvo neesminiai.
Jei tokių atsirastų, ...
"sakes, siandien parduotuvej pamaciau verkiancia mergaite ir man taip..." (nebaige, bet jo sielvarto israiska buvo iskalbi)
Kuo paprastesnis, tuo geriau. Rimtai, mane simta karta suzavi tie, kurie kuklus ir nuosirdus, nei tie, kurie yra sustrus ir populiarus, sieptadanciai (cia tie, kurie savo sypsenom neva suzavi visas).
Visas grazumas paprastume
kuris sakytu einam fotkintis!, su kuriuo kartais nereiktu net kalbeti, kuris nesiotu salika, ir nekreiptu demesio kad as kartais keikiuos, kuris su manim nekalbetu apie moksla, per daug nefilosofuotu, su humoro jausmu, su geru skoniu, kad butu protingas, nekompleksuotas, pakvaises ir ir ir....
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gegužės 14 d. 22:37:02
2007 m. gegužės 14 d. 22:32:49
beje labai nepatinka pernelyg jautrus.
hhah
eee... nereik tyciotis ish jautriu zmoniu! blm, tokius isnaudot but galima! reik jamt toky, o ne zvengt
2007 m. gegužės 14 d. 22:22:49
Ne tamsus blondinas, o tamsiaplaukis, rudų akių (nors gali būti ir žalios ar pilkos, tik ne žydros), poilgių plaukų, nepernelyg aukštas, truputėlį "paplaukęs" gerąja prasme, menininkas. Nebūtinai turi groti gitara, nors tai tik pliusas. Turėtų nekęsti fyfų.
Jei tokių atsirastų, ...
as irgi taip sakau ko tik neprisigalvoja
2007 m. gegužės 14 d. 22:22:00
varksas zmogelis gerai kad nepradejo balsu verkt ir dar cia jus uzsizvenktumet isvis liktu pasikart
2007 m. gegužės 14 d. 22:21:03
2007 m. gegužės 14 d. 22:20:38
2007 m. gegužės 14 d. 22:19:56
Ne tamsus blondinas, o tamsiaplaukis, rudų akių (nors gali būti ir žalios ar pilkos, tik ne žydros), poilgių plaukų, nepernelyg aukštas, truputėlį "paplaukęs" gerąja prasme, menininkas. Nebūtinai turi groti gitara, nors tai tik pliusas. Turėtų nekęsti fyfų.
Jei tokių atsirastų, ...
2007 m. gegužės 14 d. 22:14:12
2007 m. gegužės 14 d. 22:10:30
is to su drauge zvengiam iki siol. stebiuosi kaip parduotuvej susilaikem.........
tai isko ten zvenget?ar buvo is ko?
2007 m. gegužės 13 d. 17:23:49
Jei tokių atsirastų, ...
2007 m. gegužės 13 d. 14:37:12
2007 m. gegužės 13 d. 14:36:14
hhah
2007 m. gegužės 13 d. 11:25:01
2007 m. gegužės 13 d. 00:41:06
Visas grazumas paprastume
2007 m. gegužės 13 d. 00:02:37
2007 m. gegužės 12 d. 21:43:38
2007 m. gegužės 12 d. 20:14:29
2007 m. gegužės 12 d. 18:58:58
2007 m. gegužės 12 d. 12:56:06
2007 m. gegužės 12 d. 12:54:15