Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kokie vaikinai patinka?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 17
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
faida4ever
2007 m. vasario 24 d. 12:22:57
prie meno,tokio gana simpatisko veido,linksmi,pakvaise,nekompleksuoti,ta msus rudom akim,vidutinio sudejimo(nu ne sekcijos),paaugintais plaukais... svarbiausia kad prie vaikino tiesiog trauktu,su juom smagu butu ;>.

2007 m. vasario 23 d. 20:23:25
MANO IDEALAS
ISVAIZDA: aukstas, vid. kuno sudejimo, tamsiu apie 5-10cm ilgio plauku, nesiauru zandikauliu , turintis menininko ivaizdi
CHARAKTERIS: protingas bet ir pakvaises, originalus

Atsakyti
Tik_Ieva
2006 m. lapkričio 1 d. 09:36:38
aij va dar pamirsau apie muzika...tai va vaikinukas turetu moketi groti gitara, pianinu arba smuiku... ir siaip turi daug kuom dometis...

2006 m. lapkričio 1 d. 09:32:58
hmmm....jei apie isvaisda tai labiausiai patinka tamsus blondinai , su tamsiai melynomis akimis, nors tinka ir siaip zydros...plonomis lupomis...akys turi buti tokios mielos mielos...jos siaip turi but ypatingas zvilgsins, kurio neaprasysiu...plaukai turi buti paauge, gali dengti ausis, bet neilgesni...poto rubai...siaip nesvarbu...turi jam tikti ir patikti...ir siaip nepripazystu visokiu grandineliu ir pan...aisku ir jokiu juosteliu...ir jokiu lakierku, tokie ne man...taij va...o jeigu apie charaktery...tai turi buti kaip jau sakiau toks mielas, demesingas, su nerealiu humoro , bet labai protingas, ta prasme kad turetu kasdien vis apie ka nors naujo pakalbet...siaip patinka gerieciai,ramus, bet su charakteriu, ta prasme, kad nepasiduotu kitu itaigai, nekonfliktiski berniukai...
aishq tokio reiktu ilgai paieshkot...

2006 m. spalio 31 d. 10:30:14
o as kaip mergina pasakysiu kad wyrui grozio tikrai reikia

Atsakyti
spoileriz
2006 m. spalio 31 d. 00:17:30
Nu as pats kaip vyras tai manau kad vyrui to grozio nebaisiai ir reikia, juk moterys ir yra grazios kad vyrus puostu Nu cia tik mano nuomone, as pats i vyrus neziuriu

2006 m. spalio 30 d. 10:43:15
man patinka ilgaplaukiai,grazus,paplauke meninikai.arba siaip linxmi wyrukai kaip a.kiedis ar a.kutcheris.visai noreciau tokio vyro kaip kiedis,su juo but linxma ir idomu pagyvent.tik kad jis galetu but man tevu

Atsakyti
kciuks (Užblokuotas)
2006 m. spalio 30 d. 01:46:29
tokie kaip Evanas is Avril grupes :*

2006 m. spalio 28 d. 22:08:36
Dažniausiai tokie kuriuos pamačius pagalvoju "sexovs..." (čia taip nutinka kai pamatau mieste pro šalį praeinant kokį nors simpatišką vaikinuką).
Na o shape, tai hmmm... Jautrūs/jausmingi (juos lengviau suprasti, ir shape meilučiai būna };] ) , drovūs bet ne perdaug (ypač kai nurausta, tada atrodo tokie mieli ^.^) , romantikai (blah...nejau dar aiškint reikia?) .
Dabar apie išvaizdą.
Patinka tokie kuriuos atpažintum minioje. Patinka tokie kurie mokėtų gerai bei gražiai apsirengt (ar bent jau taip, kad jiems tiktų), dažniausiai labai daug dėmėsio kreipiu į plaukus ir man patinka arba labai šviesių plaukų arba tamsių };] Shape dievinu ilgesnio gauro vaikinus, bet būna ir išimčių };]

2006 m. spalio 28 d. 19:57:02
Na charakteris yra lb svarbus.Tačiau vistiek iš pradžių žiūrime į išvaizdą...Na turėtų buti [ir yra ] šviesiaplaukis pusilgiais plaukais...nu toks kuris visada šypsosi ir kuriam patinka garsiai sakyt ką apie kitus mano.vaikiškas tačiau kai to reikia rimtas. Turėtų sutapt aišku bendri interesai... ha ha ha-tokių žinau PPP

Atsakyti
NeNi
2006 m. spalio 28 d. 18:10:31
man patinka išradingi,save mokantys išreikšti,pasitikintys savimi,nuoširdūs,draugiški,linksmi,i tikimi,kūribingi vaikinai.Nerūkantys.nekenčiu kai smirdi cigaretėmis.
šiek tiek apie išvaizdą: gražu kai vaikinas pasiryškina akis,ilgi plaukai {aišku neperilgi},auskarai.tiesiog išsiskiriantis savo išvaizda.

Atsakyti
samsung
2006 m. rugpjūčio 28 d. 20:40:39
Ai mani imponuoja nelepšiški, jei suprantat apie ką aš Tiesiog nepatinka mėmės ir lepšiai, o jau plaukų spalva ar svoris nesvarbu

Atsakyti
playa
2006 m. rugpjūčio 28 d. 20:37:08
Tokie jau 3 yra. Tie 2 patinka, nes panašūs į 1. 1 yra beveik pats tas. Bet ne visai.
Ble..

2006 m. rugpjūčio 28 d. 19:20:24
silentist - tai žinoma jog aišku. Kiekviename filme, kiekvienoje legendinėje istorijoje tai aprašyta dar smulkiau nei tavo epitetuose.

'žmonių mąstymo užkratas'.

2006 m. rugpjūčio 19 d. 04:20:58
Parašysiu iš karto, kokie patinka vaikinai ir kokios patinka merginos, kad nekiltų keistų klausimų.

Vaikinas, kaip draugas arba tarkim, jei vadovaučiau kompanijai - pavaldinys, norėčiau kad būtų: aktyvus, atsakingas, darbštus, draugiškas, iniciatyvus, išradingas, jautrus, kantrus, kruopštus, kūrybiškas, linksmas, mandagus, nuoširdus, patikimas, ryžtingas, sąžiningas, tolerantiškas, užsispyręs.

Mergina, kaip draugė arba tarkim partnerė: atvira, draugiška, drovi, išradinga, ištikima, kantri, keistoka, nekomunikabili, linksma, maloni, melancholiška, meniška, nepastovi, pasiaukojanti, poetiška, smulkmeniška, svajinga, tolerantiška...

turbūt aiškūs paveikslai

2006 m. rugpjūčio 4 d. 19:16:21
garbanoti (jei apie išvaizdą)

2006 m. liepos 16 d. 16:43:24
sum182 rašė:
tokie kaip Evanas is Avril grupes :*

https://i82.photobucket.com/albums/j260/the_hi/evan.jpg

joooo man jisai irgi patiktu kaip uz berna

2006 m. liepos 16 d. 16:38:26
paslaptingi, mieli, supratingi, staigmeningi, aj toki, žodžiu..niu, žavūs
o išvaizda,tai gotai gražiausi.... juodi plaukai,daug auskarų,niu pvz:
https://i103.photobucket.com/albums/m134/beprasmybea/goth-5675.jpg
vat

2006 m. liepos 12 d. 04:37:26
išimčių būna, ir jos vadinamos gėjais.

'man patinka peliukas mikis' - pirma, jei jis būtų tikras, tu būtum zoofile. antra - jei tau patinka mikio peliukas, tai yra savaime suprantama. o trečia - kaip manai, 'ar dievas vienišas taip pat kaip aš'?

2006 m. liepos 11 d. 11:20:17
hole rašė:
The_hi rašė:
idomus, protingi, meniski. o stilius tai tikriausiai emo boy

emo boy ir protingi - per daug priešiškos sąvokos.

nu bet ir isimciu buna ar ne?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500