Jei is isvaizdos tai grazios rankos, smakras ir kaklas, ir kaip daugumai akys.
O jei budo savybes, tai rimti, zinantys ko nori, idomus ir t.t. ir pan. Nieko ypatingo daugiau ir nereikia.
EgzistencinisNerimas ne viskas kas atrodo yra teisybe... braidot jaunimas del tu plauku totaliai. Ne visi gali, ne visiem tinka tie ilgi plaukai, dziaukites, kad yra visokiu, o ne visi identiski...
tai vyrukai, kurie tiek juos susitepa ir susistato, kad atrodo, jog per visą gyvenimą galvą plovė geriausiu atveju du kartus.
geriau jau tegu jie (plaukai) šiaušiasi natūraliai išmetam pro langą šukas ir valio.
ilgaplaukiai, tai tokie vyrukai, kur plaukai siekia subinę ar bent jau nugaros vidurį
o jūs čia kalbat apie ežiuku kirptus ir ežiuku nekirptus. aš ir nesakau, kad blogai turėt plaukus, kuriuos galima pašiaušt.
plauna, ir ilgus plaukus nėra taip sunku prižiūrėti, kaip visiejms atrodo, išplauni, pašiauši ir pirmyn o tie plaukai gražu. galima su jais žaist. ir šiaip mielai atrodo, yra už ko paimt o tos pusplikės galvos tai...
va cia tai totaliai sutinku pusplikiai kaka,o ilgaplaukiai gerai
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
EgzistencinisNerimas rašė: ilgaplaukiai galvų nesiplauna mėnesiais, kuo gi jie jau visom taip patinka??
plauna, ir ilgus plaukus nėra taip sunku prižiūrėti, kaip visiejms atrodo, išplauni, pašiauši ir pirmyn o tie plaukai gražu. galima su jais žaist. ir šiaip mielai atrodo, yra už ko paimt o tos pusplikės galvos tai...
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 4 d. 12:50:13
O jei budo savybes, tai rimti, zinantys ko nori, idomus ir t.t. ir pan. Nieko ypatingo daugiau ir nereikia.
2006 m. birželio 4 d. 12:46:51
eik tu.
2006 m. birželio 4 d. 12:34:41
2006 m. birželio 4 d. 12:30:20
tai vyrukai, kurie tiek juos susitepa ir susistato, kad atrodo, jog per visą gyvenimą galvą plovė geriausiu atveju du kartus.
geriau jau tegu jie (plaukai) šiaušiasi natūraliai
2006 m. birželio 4 d. 12:20:41
2006 m. birželio 4 d. 12:13:54
ilgaplaukiai, tai tokie vyrukai, kur plaukai siekia subinę ar bent jau nugaros vidurį
o jūs čia kalbat apie ežiuku kirptus ir ežiuku nekirptus. aš ir nesakau, kad blogai turėt plaukus, kuriuos galima pašiaušt.
2006 m. birželio 4 d. 10:40:54
na ka as kriu kriu galiu pasakyti...
merginu logikos geriau net nebandyti pakeist
kriu kriu
beje mano megstamiausia pokalbiu isvada - visi vyrai yra kriu kriu, net jeigu apie juos ir nebuvo kalbama
2006 m. birželio 4 d. 00:05:48
merginu logikos geriau net nebandyti pakeist
kriu kriu
2006 m. birželio 3 d. 23:49:28
2006 m. birželio 3 d. 23:48:09
ilgaplaukiai galvų nesiplauna mėnesiais, kuo gi jie jau visom taip patinka??
patinka, nes va trumpaplaukiai ne tik kad mėnesių mėnesius, bet metų metus neplauna... ;]
na ir blogos nuomones jus merginos esate apie vaikinus .
Nū tą blogą nuomonę čia pirmas Nerimas pradėjo skleisti... darome išvadą, kad abi lytis turi blogą nuomonę apie vaikinus
2006 m. birželio 3 d. 23:30:29
patinka, nes va trumpaplaukiai ne tik kad mėnesių mėnesius, bet metų metus neplauna... ;]
na ir blogos nuomones jus merginos esate apie vaikinus .
2006 m. birželio 3 d. 22:10:09
Bet šiaip man įvairūs plaukai gražu - ir trumpesni, ir ilgesni, bet jų turi būti. Be to, labai gražu banguoti.
2006 m. birželio 3 d. 22:07:30
2006 m. birželio 3 d. 22:05:53
2006 m. birželio 3 d. 22:04:07
o trumpučiai plaukai... nelimpa man nors tu ką.
2006 m. birželio 3 d. 21:57:03
o tie plaukai gražu. galima su jais žaist. ir šiaip mielai atrodo, yra už ko paimt
Gražu, kada tinka, o tinka ne visiems. Trumpi plaukai irgi smagu ( kai visiškai trumpi).
Nesuprantu priverstinio plaukų auginimosi.
2006 m. birželio 3 d. 21:54:42
ir tu caca White Weapon. parašyk tu man kaip tau ten sekasi su egzaminais ir kaip planai dėl švedijos ar nesikeičia
2006 m. birželio 3 d. 21:53:01
plauna, ir ilgus plaukus nėra taip sunku prižiūrėti, kaip visiejms atrodo, išplauni, pašiauši ir pirmyn
va cia tai totaliai sutinku
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 3 d. 21:49:28
plauna, ir ilgus plaukus nėra taip sunku prižiūrėti, kaip visiejms atrodo, išplauni, pašiauši ir pirmyn
2006 m. birželio 3 d. 21:29:32
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)