Kiekvienas parasas kazkuom orginalus kazkuom idomus, nes kiekvienam jis skirtingai kazka reiskia... o idomiu labai daug, tad isrinkti butu sunku...
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
crawling
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma
įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
gleivokshne
jei neturi del ko numirti,vadinas neturi del ko gyventi...
mirtis
Mobilusis telefonas - vienintelis daiktas, dėl kurio vyrai rungiasi, kuris turi mažiausią.
labai seksualus parasas: Vaje Vaje kokia seksuali Varlė!!
Choose a job.
Choose a starter home.
Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage.
Choose your future.
But why would anyone want to do a thing like that?
Mano mėgstamiausia citata iš mėgatsmo filmo - Trainspotting.
The_Wicked_One rašė: Sorinas: “Nori nenori, gyvenk…” Šeimininkas: “Pamišėliai – irgi Dievo sutvėrimas.” (Keistuolių teatras) * * * Už kvailus norus kartais žiauriai baudžiama jų išsipildymu. (I. Kruc)
šitas geras
iš Silentist glėbio: "They say that after a brush with death the world looks different and that was true for me, but by the time I caught my breath, I realized that it was because I had lost my glasses." Michael Anthony Dorris
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 13 d. 15:36:59
2006 m. gegužės 13 d. 14:57:39
2006 m. gegužės 9 d. 01:49:13
. tamsos ir šviesos kamasutra .
2006 m. gegužės 7 d. 18:34:58
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2006 m. gegužės 7 d. 18:28:11
Dėčiau, jei tik turėčiau ką.
crawling
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma
įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
gleivokshne
jei neturi del ko numirti,vadinas neturi del ko gyventi...
mirtis
Mobilusis telefonas - vienintelis daiktas, dėl kurio vyrai rungiasi, kuris turi mažiausią.
2006 m. gegužės 7 d. 17:28:20
2006 m. gegužės 5 d. 17:33:07
gulint_vonioje
" -Tapati pabaiga. Aš palauksiu pradžios.-"
Eilutės iš Domanto Razausko dainos,kurios pavadinimo niekaip neatsimenu
2006 m. gegužės 3 d. 21:25:35
2006 m. gegužės 3 d. 21:07:45
2006 m. gegužės 3 d. 20:53:36
" -Tapati pabaiga. Aš palauksiu pradžios.-"
2006 m. kovo 27 d. 19:15:40
2006 m. kovo 27 d. 19:00:14
2006 m. kovo 27 d. 17:49:11
2006 m. kovo 27 d. 16:40:31
Jasi parasas - Geles, augancios aukstyn kotais
o siaip i parasa beveik niekad neatkreipiu demesio
"Geles, augancios aukstyn kotais" yra eilute is vienos dainos grupes Yonnica };]
woba ir maniskis neliko nepastebetas ;}} smagu. taip, tai istrauka is dainos, ir ne seip dainos ;}
2006 m. kovo 24 d. 21:35:00
2006 m. kovo 18 d. 14:02:22
Vaje Vaje kokia seksuali Varlė!!
2006 m. kovo 15 d. 17:52:27
Rocky
2006 m. kovo 10 d. 19:53:36
Choose life.
Choose a job.
Choose a starter home.
Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage.
Choose your future.
But why would anyone want to do a thing like that?
Mano mėgstamiausia citata iš mėgatsmo filmo - Trainspotting.
2006 m. kovo 10 d. 19:25:58
man pačiai patiko Madam parašas: "jei nori padaryti žmogų laimingą, padaryk jam bloga, o vėliau taip, kaip buvo iš pradžių........... " tik taškų kiek perdaug
Sorinas: “Nori nenori, gyvenk…” Šeimininkas: “Pamišėliai – irgi Dievo sutvėrimas.” (Keistuolių teatras) * * * Už kvailus norus kartais žiauriai baudžiama jų išsipildymu. (I. Kruc)
uzkasta_negyva
2006 m. kovo 5 d. 18:47:33
iš Silentist glėbio: "They say that after a brush with death the world looks different and that was true for me, but by the time I caught my breath, I realized that it was because I had lost my glasses." Michael Anthony Dorris