visi dabar mes kalbam kad mirtys kaskas naturalaus.kaskas net pasake kad jai mirtu pazistamas zmogus,jam pavydetu ir dziaugtusi uz ji.kokia kvailyste!!!! turbut nesat mate savo draugo karste.kuriam pvz 17 metu,jis turi mergina,o guli karste,ir senos bobute prie jo dainuoja juodas daineles.jug jam visas gyvenimas pries akis.ir jam tik puti po zeme dabar,o ne gert alu su draugais.as noriu mirti,bet tos kelios akimirkos pvz. pasedet su drauge ant suoliuko,ar pajust salti kai lietus netiketai trenke per veida...tokios mazytes akimirkos mane sustabdo.
Pacia mirti neatsimenu, kad buciau sapnaves, bet pasaulio pabaiga tai viena karta (sia vasara) : buvo audra, zaibai,... o kita diena zaibas kazkurtai trenke ir iviko sprogimas kaip nuo atomines bombos, o as sededamas verandoj ziurejau, kaip banga arteja prie manes, kai paseke, buvo idomus jausmas, tarsi kaz trenke per galva..., tai vienas man labiausiai patikusiu sapnu...
mirtis... kartais gera apie ja sneket, galwot, kurt... visi juk mirsim, tai kodel kai kuriems tai yra tabu? nuo to nepabegsi... po mirties noreciau but sudeginta... nenoriu kad mano kapas kazkur dulketu, o po zeme putu mano kunas... geriau iskart pelenai...
siaip as irgi noreciau but kremuota...kad nereiktu niekam veliau tvarkyti mano kapo...arba kad nestovetu apleistas veliau kai nebebus kam jo priziureti...
is isvis istikruju nelabais usprantu tu visu kapiniu prasmes...hmm...na ta prasme..gerai palaidoja tave i zeme...artimi zmones liudi priziuri...veliau jiems tai tampa tarsi papildomas darbas...nors ju gyvenimuose irgi pilna rupesciu...o cia dar reikia apvazinet artimuju kapus ir juos sutvarkyti...o anskciau ar veliau jie vistiek buna apleidziami...
nu pvz mano klasiokes mociute albina kuriai nzn kiek metu, gydosi nervus[gali buti kad wiskas per mane] ir jai liko gywenti tik 1 metaj.o dar atrodo taip nesenaj ji mus ware su shluota ish klasiokes namu, wadino mus bomzais...pasiilgau jos, bet nenoreciau nusibaigti psichushkej kaip ji.
shadyjolka tu rasei kad noretum paskest.. ash tai labiausiai nenoreciau paskest, nekenciu vandens... Jei ash isgyvensiu iki to laiko kai nuspresiu jog man gana tai ash mirsiu Liepsnose, ash ir draugams taip sakiau bet jie galvoja kad ash nerimtai. Na gal ysitikins kai ateis laikas...
chia kaijp musu tox vienas buves klasiokas visus ytikinejo kad jis nesulauks 28 metu,,,sake kad mirs arba nuo plauchiu viezhio, arba perdozuos narkotiku, arba neblaijva partrensks mashina...bet jis taij p rimtaij kalbejo...bet shiaijp visaij nenustebchiau jaij taijp jam baijgtusi...bet gaijla kad nesuzhinosiu kaijp viskas bus, nes jis toli toli...
o shiajp man rodos, kaij ash busiu sena...save kaltinsiu, kad blogaij praleijdau savo gyvenima...kad nesimokiau kad nesiekiau geresniu rezulatatu ir pan...zhinau kad taijp bus...tuomet sedesiu fotely visa diena ir nersiu kojines anukams ir jiems pavydesiu kad jie dar vaijkaij...ir jiems viskas priesh akis...kaijp nelaukiu tu dienu...
kilpa - tawo minchiai tiktu pasakymas "gerew grejtaj sudegti, negu letai uzhgesti".. ash manaw, kad gerew pasenti, nes wis tiek per gywenima nespesim nuwejkt wisko, ka norim nuwejkt..o jej nuwejktume wiska taj tada turbut mirtume lajmingi
mano gyvenimo tikslas nusipirkti kerzus.dabar as labai kankinuosi ir siekiu sito tikslo.girdejau kad jei turi kerzus-tu reiskia esi sustras.as noriu kerzu.
man rodos kaij tau jau 80 metu, taij jau nebesvarbu kada mirsi, juk vistiek man rodos pavargsti gyventi...nu ka ash zhinau...gal nuo zhmogaus priklauso, o shiaijp labaij nenorechiau susirgt kokia liga ir poto kankintis...
Ne i tai demesi kreipiate kolegos. Gimimas yra startas, o mirtys yra finishas ir nieko chia nepadarysi. Svarbiausia, kas yra gyvenimas. Na o kiek ash spejau pastebeti, tai gyvenimas yra lenktynės, kur kiekvienas siekia pirmauti tam, kad finišuotų paskutinis. Tai va...
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. spalio 9 d. 12:07:16
2004 m. spalio 9 d. 10:14:37
2004 m. spalio 8 d. 23:50:13
2004 m. spalio 8 d. 22:34:42
2004 m. spalio 8 d. 21:27:10
2004 m. spalio 8 d. 20:58:57
2004 m. spalio 8 d. 19:37:05
2004 m. spalio 8 d. 19:36:46
is isvis istikruju nelabais usprantu tu visu kapiniu prasmes...hmm...na ta prasme..gerai palaidoja tave i zeme...artimi zmones liudi priziuri...veliau jiems tai tampa tarsi papildomas darbas...nors ju gyvenimuose irgi pilna rupesciu...o cia dar reikia apvazinet artimuju kapus ir juos sutvarkyti...o anskciau ar veliau jie vistiek buna apleidziami...
2004 m. spalio 8 d. 19:32:55
2004 m. spalio 8 d. 19:32:14
2004 m. spalio 8 d. 19:27:59
2004 m. spalio 8 d. 19:22:26
2004 m. spalio 8 d. 17:54:39
pvz kodėl visi (beveik) verkia dėl savo artimo žmogaus? aš tikrai nuoširdžiai jam pavydžiu, juk jis miręs, tai reiškia- Laisvas...laisvas.....laimingas....
2004 m. spalio 8 d. 17:36:17
o shiajp man rodos, kaij ash busiu sena...save kaltinsiu, kad blogaij praleijdau savo gyvenima...kad nesimokiau kad nesiekiau geresniu rezulatatu ir pan...zhinau kad taijp bus...tuomet sedesiu fotely visa diena ir nersiu kojines anukams ir jiems pavydesiu kad jie dar vaijkaij...ir jiems viskas priesh akis...kaijp nelaukiu tu dienu...
2004 m. spalio 8 d. 17:09:57
2004 m. spalio 8 d. 17:06:36
2004 m. spalio 8 d. 15:14:30
2004 m. spalio 8 d. 15:07:03
2004 m. spalio 8 d. 14:57:46
2004 m. spalio 8 d. 10:10:29