Nebijau...o jeigu ir bijociau ka tai keicia juk vis tiek anksciau ar veliau mirsim ir cia neisvengiama, o as tikiu pomirtiniu gyvenimu...bet is ties prarasti daug sunkiau, beje koks jausmas yra numirti ? As netikiu dangum ir pragaru
na ash jaw buwaw wiena karta kajp rejkalas skendus ir galiu pasakyt, kad wisaj nebajsu butu tajp mirti..kazhkodel po to iwykio pradejaw tajp galwoti, turbut wandens galwon per dwag pribego
ja rozumiem dobzhe, bo moja babcia z polski ale jush zapomnialam pisanie, bo pisalam tylko kiedy bylam bardzo mala - jakich 5 lat
pati baisiausia mirtis yra leta, kaj apanki, po to tave suparalizuoja, bet skausma dar jauti,. begalini skausma. mes mirsim vistiek. bet net ir lengva mirti reikia uzsitarnauti.
Nu blin, baikit paskest tikrai nenoreciau, mirtis susieta su kviepavimu (dujos, pakarimas, nuskendimas, pridusimas) man atrodo baisi
to czemu nieumesh?, co juz shulka zakancyla czy jak?, a ja to povedzial by ze srednio ~ wiem, ale rozumec to jakich98% rozumem
a mialam nadzieje ze nikt nie zrozumie
as noreciau numirt greitai,bet kaip nors graziai,buti nesubjaurota.nulekt gal nuo kokio skardzio,kad mane niekas nerastu.....bet mirt skrisdama
shadyjolka po polsku rozumesh?
ish tikruju, kazhkas, kas mus ikisho che, turbut ne shejp saw taj dare ir turbut norejo, kad gywentume su tixlu, o mirtume lajmingi...kazhkada man mama sake, kad gywenimo tixlas yra gywenti..kazhkodel dabar pradedu suprast, kad taj tiesa, juk mirdami nieko ish shio pasawlio neishsineshim - tik sawo gywenimo prisiminimus..
mirtis- kasko man meilus zodis.. tai lyg isko galas... malaima ir pagaliau ramybe.... nezinau tas zodis man artimas, bet truputi ir gazdinatis.... bet mana da neskubu jos pakviest pas save, bet kas cia zina ji nevisada klausa musu... ak jei tik zinotciau, adk mana vaikinas nekentetu jei manias nebutu visaks butu gerai...
@Gothic_thuG pritariu!!! Iš tikrųjų man gyvenimas irgi atrodo kažkoks be esmės. Vieną akimirką džiaugiuosi juo, kitą - liūdžiu, krc. pati savęs nesuprantu, tikrai gyvenimas skirtas, kad be tikslo prastumtum laiką.
Mirties nebijau. Gal tai JI manęs bijo, jei taip neskuba pasiimti manęs su savim?...
Tik nenoriu būti žiauriai nužudyta arba numirti nuo kokios bjaurios ligos. Visi kiti variantai tinka.
tikriausiai...
che pirma pagalvojau kad eina diskusija apie Mirti (nari) niu bet kadangi cia diskusija apie gyvenimo gala tai as galiu pasakyt kad nebijau mirti ir laukiu mirties chi gyvenimas tera kaskoks laiko prastumimas iki mirties mes tik turim susigalvot kaip prastumt ta gyvenima pakol numirsim.....
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. spalio 8 d. 09:07:01
2004 m. spalio 7 d. 22:08:21
ja rozumiem dobzhe, bo moja babcia z polski
2004 m. spalio 7 d. 22:04:51
2004 m. spalio 7 d. 22:01:34
ash taj labewsiai norechew paskest ir tikraj nenoriu sudegt..
MoHax rozumiem ale jush prawie nieumem pisac
Nu blin, baikit paskest tikrai nenoreciau, mirtis susieta su kviepavimu (dujos, pakarimas, nuskendimas, pridusimas) man atrodo baisi
to czemu nieumesh?, co juz shulka zakancyla czy jak?, a ja to povedzial by ze srednio ~ wiem, ale rozumec to jakich98% rozumem
2004 m. spalio 7 d. 21:56:35
2004 m. spalio 7 d. 21:54:35
as noreciau numirt greitai,bet kaip nors graziai,buti nesubjaurota.nulekt gal nuo kokio skardzio,kad mane niekas nerastu.....bet mirt skrisdama
2004 m. spalio 7 d. 21:43:57
MoHax rozumiem ale jush prawie nieumem pisac
2004 m. spalio 7 d. 21:41:06
Pagalvojau apie filmuka su Madonna vadinasi, mazdaug "Kunas kaip irodimas", jo senelis mire maloniai, as irgi nieko pries tokiam gyvenio galui
shadyjolka po polsku rozumesh?
2004 m. spalio 7 d. 21:34:14
2004 m. spalio 7 d. 21:31:41
cia reiskia : mirtis yra lengva,tik akimirka Pries mirti yra siaubinga"
2004 m. spalio 7 d. 21:28:15
2004 m. spalio 7 d. 21:26:58
2004 m. spalio 7 d. 21:24:29
Mirties nebijau. Gal tai JI manęs bijo, jei taip neskuba pasiimti manęs su savim?...
Tik nenoriu būti žiauriai nužudyta arba numirti nuo kokios bjaurios ligos. Visi kiti variantai tinka.
2004 m. spalio 7 d. 21:20:45
joa
tikriausiai...
2004 m. spalio 7 d. 21:13:46
2004 m. spalio 7 d. 21:12:42
2004 m. spalio 7 d. 21:11:14
2004 m. spalio 7 d. 21:10:01
2004 m. spalio 7 d. 21:09:17
2004 m. spalio 7 d. 21:08:18