manau, kad maloniv akimirka, tai tu protaudamas pajauti, kad mirsti. Idomu turetu but, bet deja, galima bandyt tik viena karta.
Siaip mirties nebijau, nors anksciau tokia baime buvo, bet...prie visko prisitaikoma:}
As irgi nebijau mirties... nemanau, kad po mirties gyvenimas bus geresnis, tiesiog tikiu, kad yra toks dalykas kaip likimas ir mirsiu tada, kai ateis tam skirtas laikas... Dar tikiu, kad zmogus kiekviena sekunde gali rinktis... o galvojimas kada gi as mirsiu ar panasiai, tera laiko svaistymas,,,
Gyvenk tajp, kad tau mirus pasaulis verktu,o tu dziugautum"....INDENU POSAKIS.
mmm svarbiausia ka nors palikti po sawes tada mirtis nebaisi....
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
kartais noriu mirti,noriu suzinoti ar istikruju ten kazkas egzistuoja po mirties...o kartais net nesinori,norisi gyventi amzinai...ateis laikas ir mirsiu,nera cia ka ir galvoti
anksciau kai buvau maza,labai bijojau numirti..ir net vakare sededavau ir verkdavau..nes bijojau...to...ko nepajutau..o dabar ka zinau..juk mirs musu kunas.o ne siela...manau mes pereisime i kita ligmeni..
princine rašė: man atrodo geriausiai uzmigt ir nebepabust
O as kaip tik noriu pajusti kaip mirstu, suvokti kas man darosi..
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
vat. labai protingoj knygoj labai daug protingu minciu apie mirti.
mirtis - ggyvybes teikeja, gyvybes naikintoja, pradzia ir galas.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nu tai taip. taip daugelis savo amziaus sulaukusiu senioku ir nusibaigia.gal ir visai neblogai butu....
uzmiegi,apsikabinus savo susenusi vyreli ir numirsti-o tai jam jau linxma po to turetu but,taip sakant.....
nezianu, man atrodo tegul skauda pries ta mirti-vistiek gi paskutinsi skausmas gyvenime-kazkaip ypatinga.
vis geriau negu komoj belekiek laiko gulet ir nusigaluot sitokiu budu....man taip atrodo
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gruodžio 19 d. 15:56:17
Siaip mirties nebijau, nors anksciau tokia baime buvo, bet...prie visko prisitaikoma:}
2005 m. liepos 27 d. 20:46:42
2005 m. liepos 23 d. 19:52:50
2005 m. liepos 23 d. 17:26:05
,,Gimes tu verkei,o pasaulis dziugavo.
Gyvenk tajp, kad tau mirus pasaulis verktu,o tu dziugautum"....INDENU POSAKIS.
2005 m. liepos 23 d. 12:56:56
2005 m. liepos 23 d. 12:18:03
2005 m. liepos 23 d. 11:54:05
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. liepos 22 d. 19:08:09
2005 m. liepos 22 d. 18:54:49
2005 m. liepos 22 d. 18:52:30
2005 m. liepos 5 d. 19:11:44
2005 m. liepos 5 d. 14:35:14
man atrodo geriausiai uzmigt ir nebepabust
O as kaip tik noriu pajusti kaip mirstu, suvokti kas man darosi..
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 2 d. 18:10:46
2005 m. liepos 2 d. 16:41:24
mirtis - ggyvybes teikeja, gyvybes naikintoja, pradzia ir galas.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 1 d. 19:30:53
mirtis taj visu musu issigelbejimas nuo zemisku kanciu... as mirties laukiu kajp isganymo...
Tai ko dar lauki. Isskleisk sparnus ir... Skraidyt, aciu dievui, nemoki.
2005 m. liepos 1 d. 00:44:23
2005 m. birželio 30 d. 15:53:18
2005 m. birželio 30 d. 11:46:56
uzmiegi,apsikabinus savo susenusi vyreli ir numirsti-o tai jam jau linxma po to turetu but
2005 m. birželio 30 d. 09:29:53
2005 m. birželio 30 d. 09:28:14
vis geriau negu komoj belekiek laiko gulet ir nusigaluot sitokiu budu....man taip atrodo