Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
mirtis cia,ir apskritai musu visuomeneje,per daug sureiksminama. tai siejama su baime ir skausmu.
bet realiai mastant-mirtis gi toks pat naturalus reiskinys,kaip kad ir zmogaus gimimas.
viskam yra savas laikas. taip pat ir mirciai. nenorite mirti?bet ar norite gyventi amzinai? sukriose seniai,kurie jau nebepajuda,tik murma ir bamba kaip jiems viskas negerai-bet svarbu kad gyvenate??tai taip pat nera teisinga tiek kitu, o tiek ir savo paties,kaip asmenybes, atzvilgiu.
Puolusi rašė: a mialam nadzieje ze nikt nie zrozumie
as noreciau numirt greitai,bet kaip nors graziai,buti nesubjaurota.nulekt gal nuo kokio skardzio,kad mane niekas nerastu.....bet mirt skrisdama
Visiskai tau pritariu...
As labai noriu skristi...
Nors ir nuo daugiaaukscio namo stogo...
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
viskas siam pasauly baigiasi mirtimi ir nieko tu cia nepadarysi..
Net nzn ka pasakyti...manau,tai-kaip lemputes isjungimas.buvo ir nera.
O nemirtinga siela ir kitokiais pletkalais apie persikunijima po mirties netikiu... nzn net kodel.Manau,zmones gal per kiek save isaukstina prasimanydami,kad turi nemirtinga siela ar pan....nors ka gali zinoti.. ai per sudetingas klausimas... juk niekas
nezinome,kas buna numirus..
SUMagnolija41 rašė: zmones nzn kaip jus bet as 1000000000000% manau kad gyvensiu gal kitoki gyvenima bet vis tiek gyvensiu... nes man tai protu nesuvokiama pvz paimsiu ir pradingsiu ir pasaulis be manes bus nu nzn man skamba nesamoningai negaliu isivaizduot kad manes nebebus. kur dings mintys, protas, siela? negali viskas taip isnykti. tikiu pomirtiniu gyvenimu
o visai suprantama, kad nereikejo 1000 metu, visai nesenai, pries tau gimstant, taves nebuvo kita versija: gal ir yra tie kiti gyvenimai, tik mums neleista ankstesniu prisiminti...
viska, ka mums lieka, tai tiketi "kazkuo tai"
be tikejimo nesmagu...
zmones nzn kaip jus bet as 1000000000000% manau kad gyvensiu gal kitoki gyvenima bet vis tiek gyvensiu... nes man tai protu nesuvokiama pvz paimsiu ir pradingsiu ir pasaulis be manes bus nu nzn man skamba nesamoningai negaliu isivaizduot kad manes nebebus. kur dings mintys, protas, siela? negali viskas taip isnykti. tikiu pomirtiniu gyvenimu
mm nebijau mirties..juk wisi mes mirsim.. niekada negaleceu palikt pasawle sawo noru..(ta prassme sawizudybe)..kajp likimas nuspres..kaj ateys lajkas tay td ir mirsioo
aj nusipezoo..
Siurbele>>> zinau... Isikisi sautuva burnon ir paspaudi gaiduka... Manau tai nera skausminga... Gali invalidu likt, bet tai pabandyt verta...
As irgi laukiu jos, nes noriu paziuret kas bus po tos mirties... Man atrodo, kad nieko... Zmogus gimsta nieko nezinodamas ir mirsta nieko neprisimindamas...
na, visvien anxciau ar veliau.... labiausiai sunku prarast artima, nei save.... ar Ten dar kazkas yra?.... pagyvensim, numirsim ir pamatysim....
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
mirtis? kazhkodel wisi jos bijome... sapnuojame koshmarus... tachiaw yra zhmoniu kurie tiki jog mirtis tay sielos ishsilayswinimas nuo gywenimo kanchiu... galbut... niekas to nezhinome... nezhinome nieko apie mirti... nes niekas nesame to patyre... o tie kas patyre, mums nebepapasakos... mirtis=nezhinomybe... newerta net diskutuoti, tik spelioti ir swajoti, kox galbut bus musu gywenimas po to kay ish namu ishnesh kojomis i prieki ...
O kodėl dabar tokia aktuali tema Mirtis? Kodėl visi klausinėja, kas bus kai numirsiu, pasakysiu trumpai ir aiškiai,,,kai numirsi tai sužinosi, tokios temos tiesą pasakius yra Pilstymas Iš kiauro į tuščia...Neskaičiau apie ką čia šnekat...Bet numanau, kad visi pateikia savo nuomonę apie tai kas bus kai numirsime, tai atsiprašau galiu paklausti, Iš kur brangieji žinote? Nes aš net nenumanau : /
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. birželio 30 d. 09:26:23
2005 m. birželio 30 d. 09:18:39
siaip mirti nebijaw, bet bijaw, kad pries mirty neskaudetu...
geriausi nuskausminamieji tau bus mirtis
2005 m. birželio 30 d. 09:14:01
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 30 d. 09:10:47
2005 m. birželio 30 d. 09:08:20
bet realiai mastant-mirtis gi toks pat naturalus reiskinys,kaip kad ir zmogaus gimimas.
viskam yra savas laikas. taip pat ir mirciai. nenorite mirti?bet ar norite gyventi amzinai? sukriose seniai,kurie jau nebepajuda,tik murma ir bamba kaip jiems viskas negerai-bet svarbu kad gyvenate??tai taip pat nera teisinga tiek kitu, o tiek ir savo paties,kaip asmenybes, atzvilgiu.
2005 m. birželio 30 d. 06:37:57
a mialam nadzieje ze nikt nie zrozumie
as noreciau numirt greitai,bet kaip nors graziai,buti nesubjaurota.nulekt gal nuo kokio skardzio,kad mane niekas nerastu.....bet mirt skrisdama
Visiskai tau pritariu...
As labai noriu skristi...
Nors ir nuo daugiaaukscio namo stogo...
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. kovo 26 d. 20:11:34
Net nzn ka pasakyti...manau,tai-kaip lemputes isjungimas.buvo ir nera.
O nemirtinga siela ir kitokiais pletkalais apie persikunijima po mirties netikiu...
nezinome,kas buna numirus..
2005 m. kovo 26 d. 20:02:40
2005 m. kovo 26 d. 02:15:31
zmones nzn kaip jus bet as 1000000000000% manau kad gyvensiu gal kitoki gyvenima bet vis tiek gyvensiu... nes man tai protu nesuvokiama pvz paimsiu ir pradingsiu ir pasaulis be manes bus
o visai suprantama, kad nereikejo 1000 metu, visai nesenai, pries tau gimstant, taves nebuvo
2005 m. kovo 26 d. 01:27:19
2005 m. kovo 25 d. 17:15:36
2005 m. kovo 25 d. 16:03:44
be tikejimo nesmagu...
2005 m. sausio 6 d. 15:42:40
2005 m. sausio 3 d. 16:31:36
2005 m. sausio 3 d. 02:39:22
aj nusipezoo..
2005 m. sausio 2 d. 00:32:52
As irgi laukiu jos, nes noriu paziuret kas bus po tos mirties... Man atrodo, kad nieko... Zmogus gimsta nieko nezinodamas ir mirsta nieko neprisimindamas...
2004 m. gruodžio 28 d. 13:16:16
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 3 d. 22:33:16
o kiek laiko reikia but numirusiu, kada ka nors pamatytum? kiek zinau ten tikrai nieko nera...
is kur zinai kad nera ^_^ juk nesi to patyrusi..
as 100% esu isitikinus kad kas nors yra.. galbut mums tai nesuvokiama dabar, taciau tikrai yra ^_^
2004 m. lapkričio 28 d. 12:11:26
2004 m. lapkričio 28 d. 10:55:11