Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Diskusijos apire mirtį

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 456789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
simma
2004 m. spalio 13 d. 22:35:39
is dalies noriu ir bijau mirti man labai cekava ar yra pomirtinis gyvenimas

2004 m. spalio 12 d. 10:03:24
Kas yra mirtis?
Problema ta, kad, kol zmogus gyvas, tai nera mires, o kai mires, gyvo jau neber. Vadinasi zmogus nepatiria mirties.
Stai kur atsakymo esme.
Das ist mein teil. (rammstein jega)

2004 m. spalio 10 d. 00:21:29
=] vis del to.... gerew gyventi nei puti... bent man....kazka daryti, veikti, gal vien tawo buwimas pades kitiems...

2004 m. spalio 10 d. 00:10:45
kuo maziau apie mirti galvosi, tuo maziau jos bijosi, kuo maziau bijosi, tuo geriau gyvensi, kuo geriau gyvensi tu, tuo geriau bus tawo aplinkiniams.....ir taip sukasi ratas...dar viena mintis=]

2004 m. spalio 9 d. 23:51:09
lina99 rašė:
mirtis?na man dar per anksti apie ja kalbeti...

mirtis i amziu neziuri...

2004 m. spalio 9 d. 23:49:50
mirtis?na man dar per anksti apie ja kalbeti...

Atsakyti
cRoW
2004 m. spalio 9 d. 23:44:18
ne..nieko...supratau ka norejai pasakyt..ir sejp reik daugiau optimizmo man..

2004 m. spalio 9 d. 23:35:37
cRoW rašė:
Dead_soul rašė:
cRoW rašė:
DILER rašė:
Ne i tai demesi kreipiate kolegos. Gimimas yra startas, o mirtys yra finishas ir nieko chia nepadarysi. Svarbiausia, kas yra gyvenimas. Na o kiek ash spejau pastebeti, tai gyvenimas yra lenktynės, kur kiekvienas siekia pirmauti tam, kad finišuotų paskutinis. Tai va...

kajp gail=[[[[[[ ash netempiu ilgu distanciju=] kazkodel manau kad mirsiu nuo wezio=[/quote]

nerukyk gal mirsi ne nuo jio............

seip ne tik plauciu vezys yra.. seip ash ir nerukau...mano senelis mire nuo wezio...jej neklystu ir prosenelis=[[[[senelis pvz buvo visa gyvenima swejkas, o tada.... :~[[

o gal tau pasiseks ir vezio isvengsi... o kai del to kad rasei jog Heros pasisakymas yra savanaudiskas...tei tenoreciau paklausti, o ar ne visi zmones mes esam savanaudziai..?

2004 m. spalio 9 d. 23:34:21
cRoW rašė:
hera rašė:
As as meniskai labai bijau mirties.... sutinku su uzkasta_negyva, kad mirti galima visaip..... ir isviso nesupramtu gyvenimo tikslo, kam reikia gyventi jei anksciau ar veliau numirsi, kam treikia kurti ar ka nors daryti jei tau gal to niekada nepavys pamatyti... ir isviso kam mokytis, stengtis gauti gera darba ir issilavinima jei veliau is to nieko gero nebus nebent tau uzdes gera antkapi...

tai ka tu parasei, pamascius yra savanaudiska, materialistiska, dabar ash imu pavydeti tiems tibete, budistams ir kitiems siuo taku einantiem, jie moka daugiau atiduoti nei pasimti... musu anglu knygoj parasyta, kaip wajkaj mokosi tibeto vienuolyne ir dziaugiasi mokslu, ir tokiais dalykai kaip dantu sepetelis.. jie lamingi, nes nemate sito musu visu samone ir mastyma supudziusio kapitalizmo, mes tapome amzinais materialistais, as irgi... man net keista is kur tiek minciu... reik pradet rashyt i sasiuvini tik sau, gal kadanors kam nors bus idomu paskaityti...=\ keista... ash labai retai mastau apie mirti, gal man dar nelaikas pradeti, geriau ir joos galvokit apie gyvenima sendien, rytoj ir nesikit miltajs del atejties... o galvoti kaip numirti..ne jusu valioje, o savizudybe mano nuomone isvis yra blogiausia iseitis is bet kokios problemos, jei gyveni, reiskia turi gyventi...o zodziai nebijau mirties.... jei nezinai kokia ji bus kaip gali sakyti kad jos nebijai....nu uztex, vis vien niex nedaskajtysit...

he he daskaichiau.............beje jiai tave kankintu neapsakomi skausmai, tiu butum paskutinis degradas, tiesiog gyvas numirelis tiu manai nebutu geriau nusizhudyt negu kankinti...........(savizudybe gal ir nera geriausia isheitis, bet bune tokiu situacijiu kur kitos isheities tiesiog nelieka).........

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
cRoW
2004 m. spalio 9 d. 23:33:11
Dead_soul rašė:
cRoW rašė:
DILER rašė:
Ne i tai demesi kreipiate kolegos. Gimimas yra startas, o mirtys yra finishas ir nieko chia nepadarysi. Svarbiausia, kas yra gyvenimas. Na o kiek ash spejau pastebeti, tai gyvenimas yra lenktynės, kur kiekvienas siekia pirmauti tam, kad finišuotų paskutinis. Tai va...

kajp gail=[[[[[[ ash netempiu ilgu distanciju=] kazkodel manau kad mirsiu nuo wezio=[/quote]

seip ne tik plauciu vezys yra.. seip ash ir nerukau...mano senelis mire nuo wezio...jej neklystu ir prosenelis=[[[[senelis pvz buvo visa gyvenima swejkas, o tada.... :~[[

2004 m. spalio 9 d. 23:30:12
hera rašė:
As as meniskai labai bijau mirties.... sutinku su uzkasta_negyva, kad mirti galima visaip..... ir isviso nesupramtu gyvenimo tikslo, kam reikia gyventi jei anksciau ar veliau numirsi, kam treikia kurti ar ka nors daryti jei tau gal to niekada nepavys pamatyti... ir isviso kam mokytis, stengtis gauti gera darba ir issilavinima jei veliau is to nieko gero nebus nebent tau uzdes gera antkapi...

tai ka tu parasei, pamascius yra savanaudiska, materialistiska, dabar ash imu pavydeti tiems tibete, budistams ir kitiems siuo taku einantiem, jie moka daugiau atiduoti nei pasimti... musu anglu knygoj parasyta, kaip wajkaj mokosi tibeto vienuolyne ir dziaugiasi mokslu, ir tokiais dalykai kaip dantu sepetelis.. jie lamingi, nes nemate sito musu visu samone ir mastyma supudziusio kapitalizmo, mes tapome amzinais materialistais, as irgi... man net keista is kur tiek minciu... reik pradet rashyt i sasiuvini tik sau, gal kadanors kam nors bus idomu paskaityti...=\ keista... ash labai retai mastau apie mirti, gal man dar nelaikas pradeti, geriau ir joos galvokit apie gyvenima sendien, rytoj ir nesikit miltajs del atejties... o galvoti kaip numirti..ne jusu valioje, o savizudybe mano nuomone isvis yra blogiausia iseitis is bet kokios problemos, jei gyveni, reiskia turi gyventi...o zodziai nebijau mirties.... jei nezinai kokia ji bus kaip gali sakyti kad jos nebijai....nu uztex, vis vien niex nedaskajtysit...

2004 m. spalio 9 d. 23:14:08
cRoW rašė:
DILER rašė:

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
cRoW
2004 m. spalio 9 d. 23:11:58
DILER rašė:

kajp gail=[[[[[[ ash netempiu ilgu distanciju=] kazkodel manau kad mirsiu nuo wezio=\

2004 m. spalio 9 d. 22:56:15
niu tada as jau kazkuri mano dalis yra jau mirus...

2004 m. spalio 9 d. 22:16:23
na ash manaw, kad gywenimo tixlas yra gywenti..ir gywenti tajp, kad senatwej butu ka prisiminti ir kad butu ka gero apie mus prisiminti zhmonems, likusiems che, zhemeje, po musu mirties...

Atsakyti
hera
2004 m. spalio 9 d. 19:10:00
Rasau, nes temos klausimas toks buvo.. nors tavo gal ir tiesa gal ir reikia gyventi...

Atsakyti
uzkasta_negyva
2004 m. spalio 9 d. 19:04:32
hera >> reikia gyventi, nes ką dauigau darysi? negi būsi beviltiška ir sėdėsi visą gyvenimą be darbo, mokslo ir viso kito kažkam ant sprando, o vėliau tik vaikščiosi į darbo birž ir svajosi apie tai, kaip pavalgyti. reikia gyventi, nes kitaip būsi ne žmogus, o tiesiog šiukšlė. o šiukšlių niekas nemėgsta..
be to, jei jau taip manai, tai kam rašai- vis tiek mirsi.. ;]

2004 m. spalio 9 d. 18:43:15

Atsakyti
uzkasta_negyva
2004 m. spalio 9 d. 18:31:58
..mirti dar nereikškia gulėti po žeme ar kur kitur ir būti lavonu. mirti galima ir kitaip. galima mirti ir širdyje, kai tave visi pamiršta ir į tave nereaguoja. tada miršta toji Nemirtinga Siela ir Viltis.
čia kažkas sakė, kad jei jau čia esam, tai reikia įrodyti, kad čia gali būti miela. tai irgi teisybė. bet jei siela numirus, nepadeda niekas. bet, žinoma, visuomet galima ją atgaivinti ir iš tiesų įrodyti, jog gyventi verta, gražu ir ten, kur gyveni pats, yra geriausia.
jei man leistų kas pasirinti, kaip norėčiau mirti, tai aš nušokčiau nuo kur nors aukštai aukštai.. nes gal krisdama išmokčiau skraidyti.. ir tuomet danguje ar pragare pasakyčiau visiems- o aš prieš mirtį skridau.. ir jie pagalvotų, kad aš trenkta. o aš žinočiau, kad jie galvoja neteisingai..
ir dar, dėl gailesčio. viena mano draugė buvo savo jaunos pusseserės laiduotuvėse. ji jos gailėjo, bet neverkė. kažkokia teta pasakė- tu bejausmė. o ji tokia nebuvo. nes gailėjo pusseserės, tačiau širdyje. nes verksmas, tai dar ne gailestis. verkti galima ir iš džiaugsmo.
nenorėčiau, kad per mano laiduotuves verktų. norėčiau, kad žmonės šypsotųsi, bet ne todėl, kad miriau, o todėl, kad man ten geriau. galbūt..
mirtikartais yra gerai. bet jei norisi mirti tik dėl to, kad daug rūpesčių, tai mirdamastu jų neatsikratai. tu juos palieki kitiems. ir tai niekšinga.
mirtinesveika

2004 m. spalio 9 d. 13:21:16
nebijau.. kartais net laukiu kada numirsiu, kad atskleisciau ta paslapti, kuri visa gyvenima mane kankina.. kazkaip net kvaila, bet idomu.. smalsumas prazude kalakuta

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bobby McFerrin Bobby McFerrin
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2573
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 56696