Saunuolis Amberlife! Linkiu jam kuo didziausios sekmes ateinanciais metais!
... Angliskai dainuojamos dainos skamba graziai, bet, manau, nereiketu issizadeti lietuvisku dainu tekstu. Visgi lietuvis... Netapatinciau to su jokiais patriotiniais jausmais ar pan. Tiesiog, manau, tuo labiau pavergtu tautieciu sirdis, butu "savesnis"...O uzsieniui galetu leisti dainas tik angliskais tekstais. Niekas nera pries angliskas dainas....
As tai nesuprantu, kodel kai kuriem vis kliuna, kad jis dainuoja ne lietuviskai... Gi dauguma supranta, kas yra dainuojama (nebent nesimoke anglu, tada jau prasciau), o svarbiausia yra ka ta daina Amberis nori pasakyt, o ne kokia kalba tai isreiks. Sakyciau dainuotu kokia iranieciu kalba... O ka su lietuviu kalba galima padaryt uzsieny? Pradzioj gal ir butu susidomejimas, bet niekam nebutu idomu nuolat klausyt tik muzikos, nes dainos zodziu nesuprastu... Ne ten lietuviai patrijotais nori but.
na cia ir pasakei dainuojant angliskai daugiau galimybiu ispopuliaret ir gal jam angliskai labiau patinka dainuot nes taip daugeliui patogiau ce tavo komentaras SH
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 1 d. 22:03:14
2005 m. gruodžio 31 d. 10:59:12
... Angliskai dainuojamos dainos skamba graziai, bet, manau, nereiketu issizadeti lietuvisku dainu tekstu. Visgi lietuvis... Netapatinciau to su jokiais patriotiniais jausmais ar pan. Tiesiog, manau, tuo labiau pavergtu tautieciu sirdis, butu "savesnis"...O uzsieniui galetu leisti dainas tik angliskais tekstais. Niekas nera pries angliskas dainas....
2005 m. gruodžio 30 d. 18:23:05
2005 m. gruodžio 29 d. 14:04:10
2005 m. gruodžio 29 d. 09:16:07
2005 m. gruodžio 29 d. 08:04:58
2005 m. gruodžio 29 d. 00:50:05
2005 m. gruodžio 28 d. 22:28:14