O kiti?.. "Delfinuose" ne vien tik Stano
Būti ant scenos ir jaustis mylimiems gerbėjų, manau, jiems teikia malonumą... kartais reikią šį tą paaukoti vardan to... bet ir nereikia sakyti, kad jie vargsai... Juk Naujieji šiaip ar taip ateina, ir todėl būna smagu, o aplinka teturi maža reikšmės, jei širdy jautiesi laimingas.
Nu naujieji daug kam tik proga pagert... Bet manau Stano jie rejskia kur kas daugiau, todel gajla zmogaus, kad net per tokia svente negali pabut ten kur nori ir su kuo nori... Nu bet juk visdelto Jis sugrizo!!!
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2006 m. liepos 13 d. 21:26:45
vargsas stano...
O kiti?.. "Delfinuose" ne vien tik Stano
Būti ant scenos ir jaustis mylimiems gerbėjų, manau, jiems teikia malonumą... kartais reikią šį tą paaukoti vardan to... bet ir nereikia sakyti, kad jie vargsai... Juk Naujieji šiaip ar taip ateina, ir todėl būna smagu, o aplinka teturi maža reikšmės, jei širdy jautiesi laimingas.
2006 m. vasario 12 d. 15:57:21
2006 m. sausio 4 d. 08:37:26
2006 m. sausio 2 d. 14:23:58
2006 m. sausio 1 d. 09:41:55
2005 m. gruodžio 31 d. 18:54:42
2005 m. gruodžio 30 d. 18:18:12
2005 m. gruodžio 30 d. 00:57:08
2005 m. gruodžio 29 d. 17:00:30