Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2010 m. spalio 12 d. 00:20:04
2006 m. sausio 6 d. 21:13:00
2006 m. sausio 4 d. 22:20:42
2006 m. sausio 4 d. 22:11:04
2006 m. sausio 4 d. 16:11:51
Siaip kai buvo interviu su Kauspeda,tai jis pats pasake,kad Anties tikslas ir buvo SENAS DAINAS PERDARYTI SAVAIP.Taigi nereik cia varyt ar ko gailetis ;>>~
negirdėjęs dar tokių dalykų ;o . Jei jau toks jų tikslas tada turėjo jie vien koverius ir daryti.
_nevermind_ >>> žinojau šitą. Bet tom kritikų akim žiūrint koveris vistiek yra koveris. Nesvarbu 'legalus' ar ne.
2006 m. sausio 2 d. 18:18:24
2006 m. sausio 1 d. 17:35:40
Siaip kai buvo interviu su Kauspeda,tai jis pats pasake,kad Anties tikslas ir buvo SENAS DAINAS PERDARYTI SAVAIP.Taigi nereik cia varyt ar ko gailetis ;>>~
2005 m. gruodžio 30 d. 16:46:58
Mirtis >>> Geriau informacija iš Delfi negu išvis jokios informacijos , , na o ten gi tik žmonių nuomonė, niekas ja aklai netiki, bet pagal ją eina susidaryti kažkokį požiūrį į grupę. (juk jei visi sakys kad koks nors atlikėjas yra š tai gal ir pats kada nors pagalvosi kad tikrai yra priežaščių kodėl kažkas taip mano)
beje man irgi geriausia daina 'Kažkas Atsitiko'
philia, Arkangelas >>> Ačiū už nuomonę
Oraily >>> 'Zombiai' originalas yra 'Men At Work - Land Down Under', 'Sveika, Aš myliu' padaryta pagal 'The Doors - Hello, I Love You' , 'Taip, Taip, Taip' pagal kažkokią rusų dainą , ,nežinau tiksliai. Netgi kažką girdėjęs kad ir 'Kažkas Atsitiko' melodija iš kažkur paimta , , Pirmiau pasidomėk o paskuj sakyk kad kažkas pievas rašo
P.S. Aš esu ir visada buvau UŽ Antį ir niekada jų niekuo nekaltinau, bet radau žmonių kurie kaip suprantu kaltina. Todėl paklausiau jūsų nuomonės apie tai.
2005 m. gruodžio 30 d. 16:20:08
2005 m. gruodžio 30 d. 16:06:04
udomu bootu suzinot kokias dainas perkopijavo...
2005 m. gruodžio 30 d. 15:37:50
2005 m. gruodžio 30 d. 15:18:05
Be abejo, man labai patinka "Antis", ir jie turi ne vieną gerą dainą, o man asmeniškai labiausiai patinka "Kažkas atsitiko", ir galbūt daug kas pasakytų, kad geriausia yra būtent ji (na, ir originali jų kūrybos daina, kas prisikabins?). Kalbant apie vakarų kultūros kopijavimą, atsižvelgus į tą laikmetį, nematau nieko tame smerktino, netgi priešingai.
2005 m. gruodžio 30 d. 14:59:43
2005 m. gruodžio 30 d. 14:51:44
Bet nenukrypkim nuo temos.
2005 m. gruodžio 30 d. 12:12:21
Tik neaišku, čia juoktis, ar verkti reikia.
2005 m. gruodžio 30 d. 12:08:01
2005 m. gruodžio 30 d. 11:38:41
Nors pats žodis 'kopijuoti' kvailas. Gyvenam vienam pasauly, ir iš to perdėto 'originalumo'
puolam savintis viską, kas po kojom pasitaiko.
2005 m. gruodžio 30 d. 11:18:14
Citata: "Gėda kada garsiausia grupės daina yra koveris"
Ką jūs manote?