Visi visko sneka. Geriausiai kai nezinai kas nutiks ir nereikia del to drebet bus ta pasaulio pabaiga tai bus, jei krisim tai vistiek visi ir ko cia bijot ? ;/
atominis ginklas jokia cia naujena.
o man patiko SK versija su impulsu: tipo visi zmones gaus i savo mobiliakus impulsa ir isprotes
o ar zinojot, kad Mendelejivas savo laiku galvoja kad atejti labai didele (pati rimciausia) problema bus arkliu meslas, klido vyrukas
Pasaulio pabaiga kada nors bus. Nes pradžia juk buvo?
Bet kada ji bus, mes galime tik spėlioti ir darome tai jau beveik 4000 metų. Žmonės jau tūkstančius metų yra gąsdinami pasaulio pabaiga, tam kad imtų tikėti Dievu, arba kad taptų geresni ir etc.
Galbūt į mus atsitrenks kokia pro šalį ramiausiai skriejanti kometa, galbūt kažkoks viską naikinantis debesis, galbūt ponas Dievas nuspręs išskerst žemę ėdančius kirminus žmones arba tai padarys mūsų pačių rankomis sukurti nerealieji robotai, o galbūt patys žmonės susikurs sau karstą iš tonų beveik neyrančių šiukšlių. Gal viską pabaigs koks nors atominis ginklas paleistas III arba IV Pasaulinio karo metu, o gal netgi išgyvensime iki tol, kad žmoniją ir visą Saulės sistemą sunaikins mūsų artimiausia žvaigždė Saulė, kai susprogs ir įtrauks į save visas planetas. Gal papraščiausiai mus užlies vandenynai, nes dėl ozono skylės ištirps ledynai?
Koks skirtumas kada ir kokia bus pasaulio pabaiga?
Jei skaitytume visus tuos "faktus, straipsnius ir t.t." išeitų kad Žemė žūsta beveik kas savaitę.. Tai tik hipotezės, spėjimai. Be reikalo gasdina žmones. Prisimenu kai buvo pranešta kad 2000 m. bus kažkas blogo (nepamenu ar nukris kometa ar dar kas), aš tada labai bijojau ir Naujųjų Metų dienos labai nelaukiau. Kai atėjo tie 2000 m. vaikštinėju lauke ir galvoju "Nu kad nieko čia nėra". Ir nuo to laiko netikiu (beveik) tokiais spėjimais. Aišku kai tokius straipsnius perskaitau taip nejaukiai pasijaučiu ir pagalvoju kad kažkada viskas baigsis. Bet ką padarysi. Žmogus prie štokius dalykus bejėgis.
Beje jei į mūsų Žemę neatsitrenks milžiniški asteroidai, kometos, visokie viską ryjantys debesys ir kitokie biesai, tai mes patys, žmonės sunaikinsim savo planetą vistiek. Po truputį, po truputį ir Žemėj iš vis bus neįmanoma gyventi. Jau žmonės jaučia šiek tiek ką dirba ir po mažu ieško išeičių to išvengti. Bet kažkaip labiausiai dėmesys nukreiptas į tai, kaip dalinsimės Mėnulį..
O šiaip man patinka tokie dalykai ir jais visai domiuosi.
Faktas tas, kad tikrai kada nors Žemės nebeliks. Taip, kaip ko gero jos kažkada ir nebuvo. Viskam kada nors turi ateiti galas. Aišku, aš iki to laiko spėsiu numirt, tad sakau, po manęs nors ir pasaulio pabaiga.
tai ir ka man dabar daryti?
bus tai bus, tegu si klausima sprendzia kiti, kam jis rupi...
as nesuku sau galvos del ivairiu smulkmenu
Na, ishtikruju gan kraupu skaityti, daug terminu ir visokio kitokio mokslinio meshlo (atsiprashau uzh ishsireishkima). Manau, kad vien tik tie ishsireishkimai bei fizsikiniu reiskiniu apibudinimas mokslishkai sukelia zhmogaus protuj teze, kad tai gali buti tiesa, nes yra moxlishkai "ydoryta"... Na nezhinau... Gi tukstanchius kartu turejo yvykti ta tariamoji pasaulio pabaiga ir dar panashiai, ar net daugiau, tures (manau)... Kiek kartu jau buvo apskaichiuotos datos ar nustatytos priezhastys (Lietuvoj to dar nebuvo tiek daug kartu, bet uzhsienio shalyse kasdien skelbiami praneshimai apie pasaulio pabaiga del vienokios ar kitokios priezhasties) Beje, o kur pranyko teorija del shalanchios Golfo sroves? Tai visgi pasaulio pabaiga ne 2016?... Aj wharever... Tikesi ar netikesi vistiek viskas bus taip kaip turi but... Gyvensi baimeje ar dzhiaugsme vistiek visiem bus ta pati dalia...
Aj...Neturi tie mokslininkai ka veikt(nenoriu stumt, yra daug pagarbos vertu)...
Nu, kas be ko, ydomu buvo paskaityt...reiks eyt pagazdint kitus shia teorema
Esu linkęs tikėti straipsniais su pavardėmis, NASA vardu, duomenimis, skaičiais. Gali būti kad po trijų-keturių metų nebus žmonių, dar po tiek pat nebebus Saulės sistemos. Bet gali būti ir visai ne dėl šios priežasties. Daug straipsnių pasirodys dar, vienokių, kitokių, kai kurie bus apskritai prieštaraujantys kitiems. Prieš du dešimtmečius buvo NSO manija, šiuos du dešimtmečius galima pranašauti Pasaulio Pabaigos maniją. Aš nerandu savo senų akinių: nežinau kur jie galėtų dabar būti. Nežinau! Jeigu tiek žmogum būdamas nežinai... Ką aš galiu pasakyti apie galaktikas tada?
O jei dėl tų visų dievobaimingų žmogystų bkevyzgojimų apie dievulio kerštą, tai man nusispjaut, nes nelabai tikiu aš i tą dievą, nu bent jau kaip į pasaulio valdytoją ir sutvėrėją. Jau kiek tikybos mokytoja bando apipūst mus visokiom nesąmonėm ir jai išeina, nes mano draugė apipudrinta pusė dienos ir burba apie dievą... Jin sako maždaug: " Vaikai, jau matome pirmuosius pabaigos požymius. Ugnikalnių išsiveržimai, žemės drebėjimai, potvyniai..." bla bla bla... Jie buvo ir prieš 20000 metų... Dėjau...~
8 metai liko, ane? Na, playa iki to laiko dar turėtų spėti patapti astrofizike Gal ir anksčiau pavyks man kokią teoriją išvesti, kaip išgelbėti Žemę.
Jei rimtai, nieko apie tai negirdėjau, kitur. Šiaip jau būtų pranešta per visus galus, jei tai būtų tikrai rimta.
Ai, net nežinau, kuo tikėt. Eisiu paskaityt ką nors.
na kiek galima apie ta paty diskutuot..juk nebuvo ir nebus tos pasaulio pabaigos. Pamenu visi sake 2000 metais bus toji pasaulio pabaiga(tipo menulis y zme atsitrenks, ar kaskas pan)..tik tada nesuprantu kodel mes gyvi vis dar? ..kaskoke ce nesamone.
Zmones baikit jus po galais ta musu pasauly naikint..
O gyvenimas gražus, tikrai.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 2 d. 20:06:37
2007 m. sausio 2 d. 20:01:42
o koks skirtumas? dabar, rytoj, 2014???
gyvenk kaip gyvenai
we may rise and fall but in the end we'll meet again together
2006 m. gruodžio 17 d. 23:14:05
2006 m. gruodžio 17 d. 21:54:52
o man patiko SK versija su impulsu: tipo visi zmones gaus i savo mobiliakus impulsa ir isprotes
o ar zinojot, kad Mendelejivas savo laiku galvoja kad atejti labai didele (pati rimciausia) problema bus arkliu meslas, klido vyrukas
2006 m. gruodžio 17 d. 21:05:18
Bet kada ji bus, mes galime tik spėlioti ir darome tai jau beveik 4000 metų. Žmonės jau tūkstančius metų yra gąsdinami pasaulio pabaiga, tam kad imtų tikėti Dievu, arba kad taptų geresni ir etc.
Galbūt į mus atsitrenks kokia pro šalį ramiausiai skriejanti kometa, galbūt kažkoks viską naikinantis debesis, galbūt ponas Dievas nuspręs išskerst žemę ėdančius kirminus žmones arba tai padarys mūsų pačių rankomis sukurti nerealieji robotai, o galbūt patys žmonės susikurs sau karstą iš tonų beveik neyrančių šiukšlių. Gal viską pabaigs koks nors atominis ginklas paleistas III arba IV Pasaulinio karo metu, o gal netgi išgyvensime iki tol, kad žmoniją ir visą Saulės sistemą sunaikins mūsų artimiausia žvaigždė Saulė, kai susprogs ir įtrauks į save visas planetas. Gal papraščiausiai mus užlies vandenynai, nes dėl ozono skylės ištirps ledynai?
Koks skirtumas kada ir kokia bus pasaulio pabaiga?
2006 m. gruodžio 17 d. 18:27:52
2006 m. gruodžio 17 d. 15:52:45
2006 m. gruodžio 17 d. 15:51:00
2006 m. gruodžio 17 d. 15:50:41
Beje jei į mūsų Žemę neatsitrenks milžiniški asteroidai, kometos, visokie viską ryjantys debesys ir kitokie biesai, tai mes patys, žmonės sunaikinsim savo planetą vistiek. Po truputį, po truputį ir Žemėj iš vis bus neįmanoma gyventi. Jau žmonės jaučia šiek tiek ką dirba ir po mažu ieško išeičių to išvengti. Bet kažkaip labiausiai dėmesys nukreiptas į tai, kaip dalinsimės Mėnulį..
O šiaip man patinka tokie dalykai ir jais visai domiuosi.
2006 m. gruodžio 17 d. 15:50:26
2006 m. gruodžio 17 d. 15:47:20
Aišku, aš iki to laiko spėsiu numirt, tad sakau, po manęs nors ir pasaulio pabaiga.
2006 m. gruodžio 17 d. 15:19:23
2006 m. gruodžio 17 d. 14:05:04
bus tai bus, tegu si klausima sprendzia kiti, kam jis rupi...
as nesuku sau galvos del ivairiu smulkmenu
2006 m. sausio 31 d. 10:02:39
Aj...Neturi tie mokslininkai ka veikt(nenoriu stumt, yra daug pagarbos vertu)...
Nu, kas be ko, ydomu buvo paskaityt...reiks eyt pagazdint kitus shia teorema
2006 m. sausio 30 d. 23:16:30
2006 m. sausio 22 d. 23:59:59
O jei dėl tų visų dievobaimingų žmogystų bkevyzgojimų apie dievulio kerštą, tai man nusispjaut, nes nelabai tikiu aš i tą dievą, nu bent jau kaip į pasaulio valdytoją ir sutvėrėją. Jau kiek tikybos mokytoja bando apipūst mus visokiom nesąmonėm ir jai išeina, nes mano draugė apipudrinta pusė dienos ir burba apie dievą... Jin sako maždaug: " Vaikai, jau matome pirmuosius pabaigos požymius. Ugnikalnių išsiveržimai, žemės drebėjimai, potvyniai..." bla bla bla... Jie buvo ir prieš 20000 metų... Dėjau...
2006 m. sausio 3 d. 16:43:04
2006 m. sausio 3 d. 11:13:46
Jei rimtai, nieko apie tai negirdėjau, kitur. Šiaip jau būtų pranešta per visus galus, jei tai būtų tikrai rimta.
Ai, net nežinau, kuo tikėt. Eisiu paskaityt ką nors.
2006 m. sausio 3 d. 10:21:33
Zmones baikit jus po galais ta musu pasauly naikint..
2006 m. sausio 1 d. 01:22:17
Pagalvojau, kad ir reikėtų gyventi, turint omeny tai, jog amžinai negyvensim.
O gyvenimas gražus, tikrai.