Faktai faktais, o man ima šitai nusibosti. Pamenu, kažkada, kai buvau daug jaunesnė ir, be abejo, patiklesnė, labai rimtai priėmiau grėsmingu tonu išspausdintą straipsnį laikraštyje su visais jo "faktais". Ten buvo kalbama apie Nostradamo pranašystę 1999-iesiems, bet buvo pateikta ir tam tikrų įrodymų, kad tai įvyks, ne vien pranašystė. Man iš tikrųjų pasidarė baisu, daug apie tai galvojau, bandžiau viską įsivaizduoti ir t.t. Per daug beprasmių minčių, o po to kažkaip ir pamiršau. Vėliau kažkas kažką kalbėjo apie 2001-ųjų pasaulio pabaigą, bet ir tos nebuvo.
Tad supratau, kad pasaulio pabaigos pranašavimas virto tarsi kažkokia atrakcija tarpe tų žmonių, kurie užsikrėtę pavojinga pesimizmo stadija. Dalis jų galbūt net norėtų tos pabaigos. Aš nenorėčiau... per gražus tas pasaulis, nemanot?
AnsweR rašė: cia ne faktai skaiciau sita straipsni, zinau, kad jis is vakaru ekspreso. o vakaru ekspresas ji paeme is bulvarinio laikrascio. beje, patys vakaru ekspreso atstovai teige, kad jei tai butu tiesa, butu ideje straipsni sita pirmame psl:}
zodziu, cia yra bullshit
Tuo geriau. Na aš jį vienam forume radau, ir žmonės ten gana rimtai priemė, tai pagalvojau.
Ką gali žinoti..
Nu bus tai bus, koks skirtumas... Nuo to, kad parinsimės geriau nebus... Gyvenkim šia diena... Dar pasitaikys ir tokių nesąmonių, kad žmones koduos "666" ženklu ir pan., o tuos, kurie nesileis, išžudys, bet tai tik spėjimai, nieko tikro nėra...
cia ne faktai skaiciau sita straipsni, zinau, kad jis is vakaru ekspreso. o vakaru ekspresas ji paeme is bulvarinio laikrascio. beje, patys vakaru ekspreso atstovai teige, kad jei tai butu tiesa, butu ideje straipsni sita pirmame psl:}
zodziu, cia yra bullshit
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
T_y_L_a rašė: Pripranašauta, būtent, bet čia, jau kaip ir faktas. Žinoma per tiek metų gali atsitikti visko.., bet perskaičius, rimčiau susimąsčiau.
papriestarausiu. nebuvo pranasauta. buvo tikru tikriausi faktai, kad skrieja kometa i zeme. ir kad 2004 atsittrenks. apsiziurekim. sveiki, gyvi? reiskia, neatsitrenke. gana senos naujienos beje. ir tiesa pasakius patarciau visiems jaudintis ne del dulkiu debesies, kuris galai zino dar atsitrenks ar ne. bet del gamtos tersimo. kas nuo musu nepriklauso tai oi oi, baisu, mirsim, chana. kur nuo musu gali daug kas pasikeisti, ai po**ui..
Kurį laiką jau agitavau visus, neteršti visko pro ką praeina, ir bent jau nesvaičioti, kaip viskas užteršta, kai tuo tarpu patys nedaro nieko.
Na galiausiai išsisėmiau.
O dėl to kosminio dulkių debesies, na jei atsitrenks, tikiuosi iki tada spėsiu į aliaską, jei ne tai ne. O jei neatsitrenks - puiku.
patinka man tokios temos, tokie pasvarstymai. Tai mane labai domina ir manau visiems aktualu turėtų būti. Aišku kad jau buvo visko daug, ir pranašysčių ir faktais pagrįstų dalykų ir džiaukimės kad šiol nieko nenutiko.. kad tik taip ir toliau. ir beje, Cocaine_Katie, ten kai rašiai apie tuos 2016-18 metus, tai jau patvirtinta kad nebegresia kad kažkoks dangaus kūnas atsitrenks. Na ir dėkui Dievui kad viena grėsme mažiau. Aišku aš pati labiau linkusi tikėti kad nieko blogo nebus, kad tas debesis pakeis savo judėjimo kryptį, kad jam kas nors pastos kelią ir pan, bet reikia pripažinti kad labai ilgai šitais neišsisuksim. dar pora šimtų metelių manau daugiausia, o juk kasmet jei ne mažniau atsiranda pranešimai apie visokius pavojus Žemelei... dabar egoistiškai pasakysiu: tik tikiuosi kad manęs jau nebebus tai Kas Nors atsitiks...
mano mama labai megsta rusu radija paklusyt, tai ten sake, kad jau 2014 KAZKAS bus, o kad 2160 tai jau ir viskas bus.dar esu girdejus , kad 2016-18 y zeme nukris meteoritas ir visiem p* bus..
siaip ten mano tevai pazysta toky vyrisky(jo mama vieniole) ir jis ten visokios literaturos prineses mums apie pasaulio pabaiga ir tne rasoma (kiek skaiciau), kad pasaulio pabaiga tai neturi tikslios datos, viskas prasides masinem nelaimem(potvyniai, drebejimai ir so) ir tada vis stipres ir dauges tu nelaimiu kol galu gale ateis teismo diena.
Kazkaip netikiu ir nesinori tiketi, turbut todel, kad jau nuo 2000 pranasaujama pasaulio pabaiga, o mes jis dare lyg tais gyvenam.
papriestarausiu. nebuvo pranasauta. buvo tikru tikriausi faktai, kad skrieja kometa i zeme. ir kad 2004 atsittrenks. apsiziurekim. sveiki, gyvi? reiskia, neatsitrenke. gana senos naujienos beje. ir tiesa pasakius patarciau visiems jaudintis ne del dulkiu debesies, kuris galai zino dar atsitrenks ar ne. bet del gamtos tersimo. kas nuo musu nepriklauso tai oi oi, baisu, mirsim, chana. kur nuo musu gali daug kas pasikeisti, ai po**ui..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kaip baisiai parashyta..;/ na, man tai kazhkaip nesinori tuo tiketi, nors... ai nu, nezhinau. tikrai, wat, pritariu kojotei666, kad galima sukurti koki nors buda tam debesiui..;/
mane siurpas krecia pagalvojus apie ta juodaja skyle, o tuo labiau - apie pasaulio pabaiga as noriu dar ilgiau pagyventi
bet, kadangi pagal teorija tas rugstinis debesis Zeme turetu pasiekti tik 2014 metais, dar yra laiko musu neribotam protui sukurti koki nauja naikinimo ginkla (mes tam tikrai gabus), kuris butu panaudotas tam debesiui sunaikinti arba kaip nors pakeisti jo krypti.
Kažkur tai jau skaičiau. Na ką, pranašaujami visokie baubai kone kiekvienais metais, todėl manęs jau niekas nebegąsdina. Žinoma, kada nors tai įvyks ir mes patys šitaip save sunaikinsim, bet aš tikiuosi to nesulaukti.
man labai idomu kodel vis visi mini tuos 2014m, vieni sako, kad kas iki tada isgyvens tas gyvens labai gerai, o dabar tu taip teigi... na o is kur tu tai suzinojei?
tiesa pasakius, nemanau, kad mes jau tokie bejegiai ir viso pasaulio "gudriosios galvos' nesumastys, kaip issigelbeti nuo kazkokio debesies... net jei ir taip, mums dar liko 9 metai, taip kad pirmyn juos gyventi
ai manau kad cia kazkokia nesamone, jeigu visa tai laikoma paslaptyje, tai kodel sis skelbimas isplatintas nete ? kodel apie tai zino ziniasklaida ?
cia dar vienas osmislas, koksnors durnius sumane pajuokaut, ir tas juokas isaugo iki tokio burbulo, manau ner del ko nerimaut
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 1 d. 01:08:27
Tad supratau, kad pasaulio pabaigos pranašavimas virto tarsi kažkokia atrakcija tarpe tų žmonių, kurie užsikrėtę pavojinga pesimizmo stadija. Dalis jų galbūt net norėtų tos pabaigos. Aš nenorėčiau... per gražus tas pasaulis, nemanot?
2005 m. gruodžio 31 d. 17:54:17
2005 m. gruodžio 31 d. 14:34:58
cia ne faktai
zodziu, cia yra bullshit
Tuo geriau. Na aš jį vienam forume radau, ir žmonės ten gana rimtai priemė, tai pagalvojau.
Ką gali žinoti..
2005 m. gruodžio 31 d. 14:19:43
2005 m. gruodžio 31 d. 14:09:21
zodziu, cia yra bullshit
2005 m. gruodžio 31 d. 11:39:53
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 31 d. 11:18:58
Pripranašauta, būtent, bet čia, jau kaip ir faktas. Žinoma per tiek metų gali atsitikti visko.., bet perskaičius, rimčiau susimąsčiau.
Kurį laiką jau agitavau visus, neteršti visko pro ką praeina, ir bent jau nesvaičioti, kaip viskas užteršta, kai tuo tarpu patys nedaro nieko.
Na galiausiai išsisėmiau.
O dėl to kosminio dulkių debesies, na jei atsitrenks, tikiuosi iki tada spėsiu į aliaską, jei ne tai ne. O jei neatsitrenks - puiku.
2005 m. gruodžio 31 d. 10:57:51
2005 m. gruodžio 31 d. 09:55:15
2005 m. gruodžio 31 d. 09:07:00
siaip ten mano tevai pazysta toky vyrisky(jo mama vieniole) ir jis ten visokios literaturos prineses mums apie pasaulio pabaiga ir tne rasoma (kiek skaiciau), kad pasaulio pabaiga tai neturi tikslios datos, viskas prasides masinem nelaimem(potvyniai, drebejimai ir so) ir tada vis stipres ir dauges tu nelaimiu kol galu gale ateis teismo diena.
Kazkaip netikiu ir nesinori tiketi, turbut todel, kad jau nuo 2000 pranasaujama pasaulio pabaiga, o mes jis dare lyg tais gyvenam.
2005 m. gruodžio 31 d. 09:05:00
2005 m. gruodžio 31 d. 08:36:56
Pripranašauta, būtent, bet čia, jau kaip ir faktas. Žinoma per tiek metų gali atsitikti visko.., bet perskaičius, rimčiau susimąsčiau.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 31 d. 08:07:51
2005 m. gruodžio 31 d. 04:43:46
bet, kadangi pagal teorija tas rugstinis debesis Zeme turetu pasiekti tik 2014 metais, dar yra laiko musu neribotam protui sukurti koki nauja naikinimo ginkla (mes tam tikrai gabus), kuris butu panaudotas tam debesiui sunaikinti arba kaip nors pakeisti jo krypti.
2005 m. gruodžio 30 d. 17:54:00
2005 m. gruodžio 30 d. 16:10:09
2005 m. gruodžio 30 d. 16:05:38
2005 m. gruodžio 30 d. 15:44:29
2005 m. gruodžio 30 d. 13:52:14
2005 m. gruodžio 30 d. 13:21:53
cia dar vienas osmislas, koksnors durnius sumane pajuokaut, ir tas juokas isaugo iki tokio burbulo, manau ner del ko nerimaut
weed men....