Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pamatinė baimė arba kodėl mano egzistencija kelia man nerimą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Vampirella
2006 m. sausio 8 d. 18:39:13
Hopeless -->

Atsakyti
eglermknt
2006 m. sausio 8 d. 16:15:25
kam vadovaujant buvo man lemta si vieta ir sis laikas?"

nekyla niekad toks klausimas. man idomiau jau jeigu as vsi-del-to jau esu cia ne gilintis kas mane cia "ikurdino" o kokia mano gyvenimo prasme kodel cia esu ir ka man veikt.. ajjj

2006 m. sausio 8 d. 15:52:20
T_y_L_a rašė:
Na, bet jei pamąsčius..
Kodėl vieni gimsta aprūpinti viskuo, tarkim Jav. Saugūs. Turi tėvus, auga be rūpesčių.
O kiti gimsta tarkim, kokiam Sarajeve, arba Ruandoj, sirgdami aids, arba luoši.
Kodėl iš jų atimama galimybė patirti paprasčiausius gyvenimo džiaugsmus?

tarkim kad viskas yra kaip loterija . .arba pasiseka arba ne ;] iš tikro nežinau. Nes gi to niekas nežino.

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. sausio 8 d. 15:48:53
Na, bet jei pamąsčius..
Kodėl vieni gimsta aprūpinti viskuo, tarkim Jav. Saugūs. Turi tėvus, auga be rūpesčių.
O kiti gimsta tarkim, kokiam Sarajeve, arba Ruandoj, sirgdami aids, arba luoši.
Kodėl iš jų atimama galimybė patirti paprasčiausius gyvenimo džiaugsmus?

Atsakyti

2006 m. sausio 8 d. 15:45:28
T_y_L_a >>> aš manau kad tokios hipotezės yra tik tam kad išgasdintų tuos 'bloguosius' pasaulio žmones.

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. sausio 8 d. 15:36:59
Karmos diagnostika. Jei šiam gyvenime gimei kažkuo nuskriaustas, vadinasi kitame padarei kažką, dėl ko taip įvyko.
O jei gimei laimingas (na nebūtinai), viskuo aprūpintas, sveikas, turintis tėvus, vadinasi gyvenai gerai. Ir jei šitam gyvenime viską sugadinsi, galima sakyti būsi pasmerktas, gimti luošu ar būti paliktas tėvų..Tada atsitiesti bus velniškai sunku. Ir greičiausiai sekantis gyevnimas bus dar negailestingesnis. Ir taip vienas po kito viskas blogės.
Aišku tai tik hipotezė, kaip ir milijonai kitų. Bet logiškai pamasčius visas gyvenimas, tik krūva hipotezių ir atsitiktinumų.

Atsakyti

2006 m. sausio 8 d. 15:10:20
Vampirella rašė:
Hopeless --> tai jeigu "tu" atgimtum su kitokia isvaizda ir SIELA, tai ten nebutum tu nes juk siela yra nemirtinga ir tai ji atgimsta ivairiose pavidaluose, tu atgimtum kitam pavidale (nebutinai zmogaus) bet su ta pacia siela :}

O tu nori pasakyti kad jeigu žmogus iš prigimties yra pvz drovus, nelaimingas ir tt tai jis toks turėtų likti iki amžinybės kadangi nesvarbu kokiame kūne jis atgims šios savybės vistiek liks . . na supranti, . Abejoju ar mane suprasi, , ,na bet aš tikiu kad AŠ numirsiu ir tada iškarto gimsiu kitu žmogumi, kuris bus kitoje pasaulio vietoje, bus visai kitos rasės, kitokiu mąstymu, kitokiu gyvenimo supratimu, kitokiu kūnu , , tai vistiek būsiu AŠ, nes ten mąstysiu, tą žmogų kontroliusoiu AŠ bet viskas bus visiškai kitaip negu yra dabar . .tikiu kad suprasi.

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. sausio 8 d. 14:21:07
https://www.rowfordough.co.uk/TESTING.htm

Kai pradedu galvoti, tarkim kam gyvenu pažiūriu pro langą. Ir man nušvinta, kad gyvenu dabar, čia, o ne vakar, ar prieš metus, vien tam, kad būtent dabar pažiūrėčiau pro langą.
Nes būtent dabar man vaizdas pro langą, atrodo tobulai ramus.
Ne ryt, ne šiandien ryte, o dabar.
Ir 5troleibusu važiavau prieš du mėnesius, vien tam, kad pamatyčiau, kaip saulė leidžias už statybų. Viskas dažnai yra tik laimingi atsitiktinumai, tačiau tikresni negu bet kokia matematinė lygtis. : ]

Atsakyti
bloodydoll
2006 m. sausio 8 d. 14:10:36
labai daznai kyla tokiu klausimu. tada pradedu galvoti, o kuo daugiau galvoju, mastau tuo labiau susipainioju ir tada dar daugiau galvoju, kol nusivaziuoju tiek kad reikia ieskoti saves (visomis prasmemis). pradedu manyti, kad VISISKAI NIEKAS neegzistuoja, arba kad cia sapnas arba dar ka nors ir taip susipainioju kad belieka viena mintis:kai mirsiu suzinosiu ir apima didziulis moras numirt tuoj pat kad nebekankinciau saves...

Rebell galiu pasakyti, kad man jau gerokai pakenke ir man tikrai per daug tu minciu....

..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
Atsakyti
Vampirella
2006 m. sausio 7 d. 18:03:45
jei tu kabliuku nebutu, turbut vis dar manytume, kad Zeme plokscia, o dievams reikia aukoti zmones, kad butu geras derlius, pateketu Saule ir pan. dabar mes zinome, kad neesame Visatos centras, o musu likimas prieklauso ne nuo dievu, o nuo musu paciu, o Saule kils ir leisi dar mazdaug apie desimtis milijonu metu nepriklausomai nuo zmoniu-auku skaiciaus..

Atsakyti
Vampirella
2006 m. sausio 7 d. 17:53:49
bona_sforca --> neprisigalvok kazkokiu nebutu mano zodziu, as niekur nerasiau kad gilindamsis i save turi viska pamirsti.. o kodel tureciau pasijusti nelaiminga jei suzinociau kada as mirsiu ? nors i si klausyma po teisybe tai nieks negali atsakyti.. o tie kabliukai tai ir yra gyvenimo stimulas, kazka atrasti, israsti, sukurti..

Atsakyti
Vampirella
2006 m. sausio 7 d. 17:47:58
Rebell ---> nekalbek uz mane.. as tikrai niekur nerasiau kad gilindamasis i save turi uzmirsti viska aplinkui.. priesingai, kaip tik turi atkreipti demesy i aplinka, i tave supancius zmones/daiktus..

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. sausio 7 d. 13:58:28
kazkada apie tai galvodavau, budavo idomu, aiskindavaus. dabar paprascausiai kai kyla tokiu klausimu pasikliauju mokslu. ar bent bandau juo pasikliauti. ir is vis kuriam laikui padedu tokius apmastymus i sali - per mazai zinau, kad galeciau teigti ir per daug, kad galeciau neigti. vis del to labiausiai pasitikiu skaiciais o ne kieno nors zodziais ir tikrai jei ieskociau atsakymo ko gero gilinciaus i tiksliuosius mokslus. siela dvasia, energetiniais ir emociniais kunais as nelabai tikiu. arba tikiu/netikiu, kaip uzeina. nemegstu tiketi tuo, ko nealiu irodyti pati. zinau - kartais reikia pasikliauti faktais, pasakojimais ar dar kuom nors. bet tie dvasiniai/jausminiai dalykai.. turiu ka veikti ir be gilinimosi i savo "sielos snabzdesius"

p.s. niekada nemokejau laikytis vienos temos ir kalbeti risliai..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Arkangelas
2006 m. sausio 7 d. 13:17:55
Mirtis rašė:
Oi, geriau apie tai net negalvoti, nes visa tai tiesiog beprasmiška ir verčia labai susipainioti. Nors galbūt taip nutinka tik man.
Žodžiu, kartais pagalvoju, kad galbūt iš tiesų visko nėra. Arba kaip viskas atrodytų, jei nebūtų manęs. Ar įmanoma tokia situacija, kad manęs apskritai nėra, ir kodėl aš šiame gyvenime esu būtent TAS žmogus, o ne kuris kitas, ir taip toliau, ir panašiai. Žodžiu, viena didelė beprasmiško žmogaus beprasmių minčių krūva ir nieko konkretaus.

Jo man panašios mintys kyla-koks būtų pasaulis be manęs ir kur aš būčiau?..Kur aš būčiau jeigu nebūčiau? Ir begalės visokių klausimų,per kuriuos tik susipainioju ir nieko neišmastau..
Aš tai tikiu,kad kai žmogus miršta,po mirties jo siela persikelia į gimstantį žmogų.Dar kažkur girdėjau,kad siela turi nugiventi tiek ir tiek metų ir tada ji patenka į amžiną poilsį ar pan. Kuo daugiau sielai metų tuo ji protingiau naujame gyvenime gyvens ir t.t.
Taigi stengiuosi nekvaršinti galvos klausimais be atsakymų ir tikiu šiuo dalyku,nes aš žmogus ir reik kažkuo tikėti..:_)

Atsakyti
Rebell
2006 m. sausio 7 d. 12:51:52

Vakar atsiverciau Hermano Heses "Stepiu vilka" ir radau viena minti..

"Dauguma zmoniu tol nenori plaukti, kol neismoksta". <...> Zinoma, jie nenori plaukti! Juk jie gime zemei, o ne vandeniui. Ir suprantama, nenori negalvoti, jie sukurti gyventi, o ne mastyti! O kas galvoja, kas mastyma laiko pagrindiniu dalyku, tas gali labai pazengti i prieki, bet jie vis delto maiso zeme su vandeniu ir kada nors prigers" (Novalis)

bona_sforca rašė:
Vampirella>>Kalbėdama apie "žinojimą", turėjau omeny ne išsilavinimą ar kažkokį išsimokslinimą. pvz. jei tu dabar sužinotumei, jog mirsi tą dieną ir tą minutę, ar labai laiminga pasijustumei?
Na, gerai. Gilinkimės. Ieškokime atsakymų. Užmirškime kas dedasi aplinkui ir pasinerkime į mintis apie savo egzistencijos prasmę. Jetau, gyvenimas duotas gyventi, o ne ieškoti "kabliukų", kodėl gyvename. Na, bet čia mano nuomonė

oo..wat..tas tavo "zinojimas" ..gal tie visi klausimai jam pasiekti turetu prasideti kodel? nes tai svarbiausias klausimas. O gilinimasis nereiskia, kad turi uzmirsti, tai kas dedasi aplinkui, nors pripazinsiu, kartais tai atrodo nereiksminga.. ir negi tas gyvenimas be tu "kabliuku" bus tikras? tai tarsi pasekme, be priezasties..

2006 m. sausio 6 d. 16:38:20
Vampirella>>Kalbėdama apie "žinojimą", turėjau omeny ne išsilavinimą ar kažkokį išsimokslinimą. pvz. jei tu dabar sužinotumei, jog mirsi tą dieną ir tą minutę, ar labai laiminga pasijustumei?
Na, gerai. Gilinkimės. Ieškokime atsakymų. Užmirškime kas dedasi aplinkui ir pasinerkime į mintis apie savo egzistencijos prasmę. Jetau, gyvenimas duotas gyventi, o ne ieškoti "kabliukų", kodėl gyvename. Na, bet čia mano nuomonė

Atsakyti
Vampirella
2006 m. sausio 6 d. 16:31:00
bona_sforca rašė:
Rebell>>mokslo pažanga nulėmė visokių gamtinių reiškinių išaiškinimą, bet vien todėl, kad jie ilgaamžiai. Gal ir sužinosime apie žmogaus egzistencijos prasmę kada po kelių šimtmečių, bet nemanau jog tai padarys ką nors laimingą. Gal tik padės suprasti. Tačiau, kuo mažiau žinai - tuo laimingesnis esi.
savo egzistencijos prasmei suprasti nebutinai reikia simtmeciu, galima pradeti dabar gilintis i save ir kas zino, gal po poros DIENU tu jau turesi atsakyma o siaip manau kad kuo maziau zinai, tuo kvailesnis jautiesi..o ne laimingesnis.. pvz nemanau kad benamiai jauciasi labai laimingi, juk jei jie daug zinotu (butu mokinesi mokykloje, baigia universiteta) dirbtu gerai apmokamame darbe ir turetu namus, butu laimingesnis..

Atsakyti
Vampirella
2006 m. sausio 6 d. 16:21:37
bona_sforca rašė:
Vampirella>>Iš kur taip apsišvietus?
Mano manymu, visatos ir laiko modelis toks sudėtingas, jog vis dėl to gal geriau net nesigilinti... lets live in the moment.
yra toks dalykas kaip knygos/internetas/profesoriai kurie apsviecia.. :} visata labai sudetinga, todel ir idomu i ja gilintis...

Atsakyti
bona_sforca
2006 m. sausio 6 d. 09:40:52
Rebell>>mokslo pažanga nulėmė visokių gamtinių reiškinių išaiškinimą, bet vien todėl, kad jie ilgaamžiai. Gal ir sužinosime apie žmogaus egzistencijos prasmę kada po kelių šimtmečių, bet nemanau jog tai padarys ką nors laimingą. Gal tik padės suprasti. Tačiau, kuo mažiau žinai - tuo laimingesnis esi.

Atsakyti
Rebell
2006 m. sausio 5 d. 23:42:31
bona_sforca----> kazkada zmogui tas faktas, kad zeme sukasi apie saule irgi atrode labai sudetingas, bet jei vis del to gilinosi

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1492
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 265281